Ter adoptie

Het kittenseizoen loopt ondertussen ver ten einde. We hebben momenteel vooral volwassen katten en nog te socialiseren kittens in opvang.

Heeft u interesse in de adoptie van een kitten? Lees hier meer over de adoptieprocedure of vul het aanvraagformulier voor de adoptie van een kitten in.

We hebben ook een aantal volwassen katten en stalkatten ter adoptie, deze vind je onderaan de pagina. Ook zij verdienen een gouden mandje 🙂

Opgelet: de pagina wordt slechts één keer per week geüpdatet. De meest recente status van adoptie van de verschillende kittens kan je bekijken op onze Facebookpagina.

Voor een adoptie doen we een evaluatie van alle aanvragen die we ontvangen hebben voor een kitten. Daaruit kiezen we de adoptanten die het beste passen bij de noden van het katje. Het kan dus even duren voor je antwoord krijgt op je aanvraag maar je mag wel altijd een antwoord van ons verwachten.

Kittens ter adoptie:

Casanova

 • Kater
 • Casanova is een superlieve knuffelpoes en is zeer sociaal.
 • Hij is ongeveer 9 maanden oud en ligt het liefst de hele dag op schoot. Hij slaapt ook in bed bij zijn opvangmama Mia, want hij is helemaal niet graag alleen. Heeft wat last van verlatingsangst.
 • Hij doet het goed met andere katten en ook honden zijn geen probleem voor deze lieve schat.
 • Casanova wordt enkel geplaatst als binnenpoes, hij zou zich meteen door de eerste de beste laten meenemen, want het is een allemansvriend. Zijn opvangmama Mia heeft al jaren ervaring met het opvangen van katjes, maar zo lief en zo aanhankelijk, is volgens haar een uitzondering. 
 • Casanova wordt bij voorkeur geplaatst waar reeds een ander katje aanwezig is, zodat hij zich kan uitleven. Verder ook bij iemand dat heel veel thuis is, want hij is helemaal niet graag alleen. 
 • Verblijfplaats: Huizingen
Casanova

Ter adoptie: Casanova

 

Diva

 • Kattin
 • Diva is is geboren op 29/06/2016. Dus binnenkort wordt ze 3 jaar.
 • Ze kwam in opvang omdat ze in haar vorige huisje niet kon blijven. Ze kwam helemaal niet overeen met de oude kater des huizes en de situatie werd alsmaar erger. Ze werd met pijn in het hart afgestaan, maar het was geen leven meer voor het oudere katje.
 • Door de verhuis naar onze opvang had ze veel last van stress en ze was zo bang dat ze zich amper durfde te bewegen. Het heeft heel wat tijd gekost, vooraleer we haar vertrouwen konden winnen en ze niet uithaalde bij de minste aanraking. Elke dag won haar opvangmama beetje bij beetje haar vertrouwen. Elke dag durfde ze net dat tikkeltje meer. Van voorzichtig aan de vinger te snuffelen naar miauwen als we binnen komen om gewreven te worden tot uiteindelijk trots haar buik te laten zien.
 • Diva moet je dus eerst vertrouwen vooraleer ze zich zal ontspannen. Van vreemde mensen heeft ze nog bang maar door haar tijd te geven en het op haar tempo te laten gaan wordt Diva een echte knuffelpoes!
 • Diva is dominant en kan absoluut niet met andere katten. Ook kinderen jonger dan 12 jaar zijn af te raden, omdat ze soms durft uit te halen. Diva heeft altijd als binnenpoes geleefd.
 • Verblijfplaats: Lot
Diva

Ter adoptie: Diva

 

Samen ter adoptie: Eeyor en Evan

Eeyor en Evan zijn geboren in mei/juni 2018.
Als ze je niet kennen zijn ze een beetje bang maar het zijn grote knuffels en speelvogels. Ze worden samen geplaatst bij iemand die deze lieverds de nodige tijd geeft om te wennen aan een nieuwe omgeving en met voldoelde geduld hun vertrouwen zal weten te winnen.

Evan is zwart wit, Eeyor is de tabby.

Deze 2 schatten verblijven bij onze opvangmama Chris in Halle.

Eeyor-Evan


Samen ter adoptie: Eeyor-Evan

Jongvolwassen en volwassen katten ter adoptie:

Wolf

Wolf kwam in opvang als een echt sukkelaartje. Hij zat onder de vlooien, had spoelwormen en oormijt. Hij werd hiervoor behandeld en nu zijn alle ongewenste bewonders verslagen.
Hij is volgens de meldster geboren in de maand mei en volgens zijn tandjes klopt dit wel. Hij heeft bovenaan nog geen snijtandjes, ze komen er niet goed door. Bovenaan heeft hij ook dubbele hoektanden, die zouden nog moeten uitvallen bij tandwissel maar is nog steeds niet gebeurd. 🤨Zelfs heeft hij er geen last van, want eet goed. Het is een lekkerbek. Verder heeft hij 2 bruinige vlekjes op zijn witte voorpootjes omdat hij er altijd aan likt.

Oh ja, Wolf woog al 3,3 kg toen hij 6 maand oud was. Dus bijna het gewicht van een volwassen kat. Nochtans is hij zeer speels met de andere opvangertjes. Aaien vindt hij niet zo leuk. Meestal ligt hij op een kussen of in een holletje. Als je hem pakt dan verkrampt hij precies.

Wolf is op zoek naar een rustig mandje, liefst waar reeds een ander katje aanwezig is en bij iemand die veel geduld heeft en niet te veel van hem verwacht, want dit schatje zal tijd nodig hebben om mensen te leren vertrouwen. Met een beetje geluk maakt deze bangerik snel de klik in zijn nieuwe thuis.

Wolf verblijft bij onze opvangmama Sybille in Buizingen.

Wolf

Ter adoptie: Wolf

 

Stalkatten ter adoptie

We hebben momenteel geen stalkatten ter adoptie.

 

Is dit je eerste kitten? Lees dan zeker ook ons artikel over de aanschaf van een kitten.

Deze geadopteerde kittens verblijven vanaf nu in hun gouden mandje!

Wil je op de hoogte blijven van alle kittens die ter adoptie komen? Volg dan zeker ook onze  Facebookpagina.