Ter adoptie

Heeft u interesse in de adoptie van een kitten? Lees hier meer over de adoptieprocedure of vul het aanvraagformulier voor de adoptie van een kitten in.

We hebben ook een aantal volwassen katten en stalkatten ter adoptie, deze vind je onderaan de pagina. Ook zij verdienen een gouden mandje 🙂

Opgelet: de pagina wordt slechts één keer per week geüpdatet. De meest recente status van adoptie van de verschillende kittens kan je bekijken op onze Facebookpagina.

Voor een adoptie doen we een evaluatie van alle aanvragen die we ontvangen hebben voor een kitten. Daaruit kiezen we de adoptanten die het beste passen bij de noden van het katje. Het kan dus even duren voor je antwoord krijgt op je aanvraag maar je mag wel altijd een antwoord van ons verwachten.

Om praktische redenen kunnen onze katjes enkel geadopteerd worden door mensen gedomicilieerd in België en met een Belgisch rijksregisternummer (nodig voor het registreren van de chipgegevens). Dit omwille van vaccinaties en opvolging naar de toekomst toe.

 

Kittens ter adoptie:

 

Samen ter adoptie: Juliette en Jenna

# Jenna geboren 8/02/2021
# Juliette, pubermama, 10 maanden oud
# Juliette is NIET AAIBAAR
# Niet met kleine kinderen
# Enkel als binnenkatjes te plaatsen

Bange Juliette werd gevangen net voor Kerst 2020 en beviel, totaal onverwacht, van 2 kittens op 8/02/2021 in onze opvang. Ze was zelf nog geen 8 maanden oud. Eén kleintje heeft het niet gehaald, maar Jenna stelde het goed.

Jenna is een lief speelvogeltje, komt ’s morgens meteen haar opvangmama tegemoet gelopen, en komt in de zetel al eens vragen om geaaid te worden, waarbij ze sinds vorige week haar spinmotortje heeft ontdekt. Oppakken vindt ze maar niets en dan schreeuwt ze het uit en krabt en klauwt om los te geraken. Eens op de grond is ze weer haar vrolijke zelf.

Mama Juliette blijft bang, niet aaibaar en als men haar toch probeert te pakken (voor bezoek dierenarts) bijt ze, zelfs door lederen handschoenen door. Als men haar benadert loopt ze gewoon weg, ze zal zeker niet aanvallen of agressief zijn als je haar niet probeert te pakken. Ze heeft het gewoon niet voor mensen.

Maar ze speelt zo mooi samen met Jenna en gezien ze maar één kleintje heeft, worden ze enkel samen geplaatst. Zowel Jenna als Juliette zijn heel sociaal naar andere katjes toe, maar Juliette zal nooit een knuffelpoesje worden. Ze is vrij klein en fijn qua gestalte, men zou denken dat ze maar een maand of 6 is. We zoeken voor dit duo dus een rustige thuis, waar ze gewoon zichzelf kunnen zijn op hun eigen tempo en samen kunnen spelen en slapen. Het is echt leuk om ze bezig te zien, bvb in de tunnel of als ze achter elkaar aan lopen.

Aangezien Juliette vrij bang is en Jenna hoofdzakelijk wit van kleur is, worden ze enkel als binnenpoesjes geplaatst.

Ze verblijven bij onze opvangmama Sybille in Buizingen en kunnen eind mei of begin juni vertrekken naar hun foreverhome.

Interesse in dit schattige duo? Vul het adoptieformulier in op onze website

Juliette & Jenna

Juliette & Jenna

 

Qiao en Qeno

Hallo Iedereen, mogen wij onzelf eens even voorstellen.
Wij zijn Qiao & Qeno, geboren 17 april 2021.
Laat ik ( Qiao) even het woord voeren, want jawel ik ben de wild shick van de familie.
Er is niets dat ik niet durf. Of zoals mijn opvangmama wel eens zegt, ik ben een kleine stuiterbal 😀Jaja geen enkele pluim of bal is veilig voor mij. Voor je het weet versla ik hun in no time. Mijn broer Qeno speelt ook graag mee. Maar is nog een beetje afwachtend. Als we dan toch samen op pad gaan. Is er niets meer veilig. Spelen op autoparcours, onze opvangmama haar tenen aanvallen of in kasten klimmen 🤩. Met kindjes spelen is geen probleem. Maar we hebben snel bang als het te wild wordt. En natuurlijk van het zovele spelen worden wij moe. En dan kruipen we graag dicht tegen elkaar en gaan onze oogjes toe. Het zou dus wel fijn zijn mochten we samen naar een nieuw huisje mogen. Hebben wij jullie hartje al sneller doen slaan. En zijn jullie klaar voor 2 lieve schattige kapoenen die op uw schoot mogen komen vertoeven. Vul dan gerust het adoptieformulier in op de site. En dan laten wij snel van ons horen.
Wij verblijven tot 21 juli bij onze mama Qymara en opvang mama Sarah te Herne. Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Qiao-Qeno

Qiao en Qeno

 

Duchesse & Dax

Duchesse is een mamapoes van ongeveer twee jaar oud. Zeer aanhankelijk en komt wrijfjes vragen. Ze komt bij je als je roept. Bovendien gaat ze steeds in de kattenbak en springt ze niet op de tafel of het keukenaanrecht.
Samen met haar kleintje Dax zoekt ze een liefdevolle thuis.
Dax (geboren op 1 mei) is een speels, lief katertje dat ’s avonds graag op de schoot komt liggen en af en toe al eens spint.
Ze kunnen allebei met kleine kinderen en (brave) honden overweg.

Duchesse en Dax verblijven bij opvangmama Katrien in Elingen. Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Duchesse-Dax

Duchesse & Dax

 

Samen ter adoptie: Aces & Ayla

Dag allemaal, wij zijn Aces en Ayla, katertje en kattinnetje van ongeveer 10 weken oud. Ik (Aces) ben het tijgertje, ben heel nieuwsgierig en krijg graag aandacht van mijn opvangmama. Als je mij knuffelt begin ik luid te spinnen. Ik speel heel graag met mijn zusje Ayla. Zij is wel nog niet op haar gemak bij mensenhanden. Zij blaast nog steeds naar ons opvangmama, maar als ons opvangmama haar weet te verrassen kan ze soms wel beginnen spinnen… Met wat tijd en geduld en mijn goede voorbeeld komt dat wel goed…
Wij kunnen vertrekken vanaf 7 augustus, wie wil ons een gouden thuis geven?

Ze verblijven bij opvangmama Natasja in Lebbeke. Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Aces-Ayla

Aces & Ayla

 

Samen ter adoptie: Aggie & Avon

Hallo iedereen,

Ik ben Aggie, een zwart kattinnetje van 10 weken oud. Ik ben nog niet volledig op mijn gemak bij mensen. Als je de kamer binnen komt ben ik nog altijd bang, maar als je mij kan beginnen aaien begint mijn spinmotertje toch te draaien. Ik speel heel graag met balletjes en een hengeltje en natuurlijk ook met mijn broertje Avon. Avon is spijtig genoeg nog banger dan ik… hij blaast nog dikwijls naar ons opvangmama, maar hij haalt niet uit hoor. Hij heeft nog wat tijd nodig.
Wij zoeken samen een thuis waar we de tijd krijgen om open te bloeien… veel met ons spelen gaat veel helpen 😀. Wij kunnen vertrekken vanaf 7 augustus, wie wil ons een kans geven?

Ze verblijven bij opvangmama Natasja in Lebbeke. Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Aggie-Avon

Aggie & Avon

 

Samen ter adoptie: Clay & Corra

Hallo iedereen!
Ik ben Clay! Aangezien ik bijna naar een nieuw huisje mag vertrekken, stel ik mezelf en mijn mama Corra even voor. Ikzelf ben heel nieuwsgierig en ga graag op ontdekking. Mijn mama speelt ook zeker nog graag mee, maar komt eigenlijk veel liever op de schoot knuffelen 😊

Mijn mama heeft een beetje tijd nodig om te ontdooien rond mensen en is erg aan mij gehecht. Daarom zoek ik een huisje waar ik en mijn mama samen naartoe kunnen!

Mijn mama is geen fan van de hond van mijn opvangmama, maar de andere katten vindt ze niet erg.

We zouden normaal midden Augustus mogen verhuizen.

Ze verblijven bij opvangmama Nina in Lede. Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Clay-Corra

Clay & Corra

 

Romée

Hallo ! Laat me even Romée voorstellen . Ze is heel aanhankelijk en lief. Laat zich heel graag knuffelen, komt op je schoot en kijkt je diep in je ogen. Ze is in het begin wat schuchter , ze is rustig en toch kan ze heel veel spelen met haar broertjes en zusjes.
Ze is vanaf begin augustus klaar om haar opvangmama Heidi in Pepingen te verlaten en om op de schoot van haar toekomstig baasje te gaan liggen.
Wil je genieten van de aanwezigheid van deze prachtige, lieve poes? Vul snel een adoptieformulier in!

Romée

Romée

 

Nessie, Neil, Noa, Norra, Nibbles en Nino

Hallo,
Wij zijn Nessie, Neli, Noa, Norra, Nibbles en Nino. We zijn met 2 katers en 4 kattinen. We zijn samen met ons mama in opvang gekomen toen we ongeveer 1 week oud waren. Onze mama had een zware baarmoeder ontsteking maar dat wist niemand en toch heeft ze alles uit de kast gehaald om ons te laten zogen ten koste van haar gezondheid, spelen en ons wassen deed ze niet daar had ze de moed niet voor.
Ondertussen is ons mama volledig genezen en nu wast ze ons en speelt ze met ons.
Wij willen absoluut per 2 blijven want spelen met elkaar doen we het liefst, wie met wie vertrekt maakt niet veel uit, we spelen allemaal samen.
We zijn allemaal super lief, willen graag geaaid worden en willen altijd dicht bij onze opvangmama zijn, echte knuffel katten dus.
Wij zijn in opvang bij opvangmama Veronique in Alsemberg en mogen vertrekken rond 9 augustus.

Nessie-Neil-Noa-Norra-Nibbles-Nino

Nessie-Neil-Noa-Norra-Nibbles-Nino

 

Urias

Hey, jij daar! Word jij mijn nieuwe baasje?

Ik ben Urias, een katertje van 12 weken oud. Mijn opvangmama’s beschrijven mij als een echte knuffelkont, maar ik kan ook een grote speelvogel zijn. Ik vind het heerlijk om op je schoot te komen liggen terwijl je over mijn buikje wrijft, zeker als ik in de tussentijd op je vingers kan knabbelen. Wanneer mijn eten wordt klaargemaakt of mijn kattenbak wordt verschoond, durf ik wel eens op je rug te klimmen om over je schouder mee te kijken. Ik hou er ook van om met pluimpjes, balletjes, muisjes en niet te vergeten mijn eigen staart te spelen. Het liefst wil ik gewoon altijd bij je zijn en dit zal ik je laten merken door heel luid te spinnen en je veel kopjes te geven.

Op 26 juli word ik gecastreerd, nadien heb ik nog een tweede vaccin nodig en daarna ben ik helemaal klaar om te vertrekken. Als jij mij een gouden mandje kan en wil geven, vul dan zeker het adoptieformulier in en wie weet kan je dan al eens komen kennismaken met mij. Ik kijk er alvast naar uit, tot dan!

Ik verblijf bij mijn opvangmama’s Ann en Nina in Sint-Pieters-Leeuw. Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Urias

Urias

 

Samen ter adoptie: Freya & Filbert

Hallo iedereen,
Mogen wij onzelf even voorstellen, wij zijn Freya en Filbert.
2 lieverds die graag veel spelen en op ontdekking gaan. Geen krabpaal is te hoog, geen speelmuis te actief, en geen tenen te wiebelig 😊.
Filbert is de knappert volledig in het zwart. Lieve Freya is een prachtige zwart-witte dame.
Graag zoeken wij een warme thuis samen. Omdat wij heel graag samen spelen en slapen. Heb jij wiebel teentjes, een warme schoot en veel liefde voor ons. Vul dan zeker de formulieren in.
Wij verblijven momenteel bij opvang mama Sarah te Herne. Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Freya en Filbert

Freya en Filbert

 

Jongvolwassen en volwassen katten ter adoptie:

 

Juliette 

Juliette is geboren in 2018 en werd 3 jaar geleden bij ons geadopteerd. Helaas is de gezinssituatie van de adoptante recent gewijzigd en deed ze afstand van Juliette, wegens niet meer gewenst.

Juliette moet je effe kennen maar dan kun je alles ermee doen. Ze is vrij afwachtend maar eens ze je vertrouwt zoekt ze je op. Een schatje voor wie een beetje geduld heeft. Juliette wordt enkel geplaatst als binnenpoes.

Wie geeft deze lieverd een thuisje waar zo wel VOOR ALTIJD welkom is?

Juliette verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Juliette

Juliette

 

Salem

Salem is geboren in 2018.
Deze prachtige zwarte panter met groene oogjes is superlief en vraagt veel knuffels.
Hij werd gevonden in tuin in het Brusselse en werd nooit opgeëist.

Voor Salem zoeken we een thuis waar hij eventueel ook veilig naar buiten kan.

Salem verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

 
Salem

Salem

 

Xano

Xano is geboren in 2015. Hij heeft een heel zacht karakter en neemt zefs je arm vast om knuffels te krijgen. Hij heeft eerst wel een beetje tijd nodig om je te leren kennen en te vertrouwen. We zoeken een rustige thuis voor deze schat waar hij de tijd krijgt om te wennen.

Deze lieve jongen verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Xano

Xano

 

Nix

Nix is een heel lieve poes, geboren in 2018.
Hij heeft een speciale look door zijn breed neusje en zijn triestige blik. Verder is het een heel lieve en sociale poes met een zacht karakter.

Nix verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Nix

Nix

 

Nico

Nico is een jonge puber. Ongeveer een klein jaar oud. Voor Nico zoeken we een actief gezin om hem te entertainen want het is een enorm grote spelvogel en ook heel erg lief. Kan prima met kinderen.

Hij werd afgestaan omdat hij veel overgaf. Hij heeft dus ook dagelijks natvoer nodig omdat hij dit beter verdraagt.
Zijn nekbandje was diep in nek gegroeid en het zal nog wat tijd kosten voor het haar daar mooi terug gegroeid is.

Zijn opvangmama omschrijft hem als een gekke lieve jongen met prachtige tekening.

Hij verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

 
Nico

Nico

 

In optie: Nikita

Nikita heeft een auto-ongeluk gehad en haar voorpootje moest hierdoor geamputeerd worden.
Ze werd geboren in 2015 en uiteraard wordt ze geplaatst als binnenpoes. Het is een heel zacht en rustig poesje.

Wie wilt deze mooie meid een nieuwe thuis geven?

Nikita verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Nikita

Nikita

 

Kiara

Kiara is 3 jaar oud. Ze was doodsbang toen ze bij onze opvangmama aankwam. Intussen gaat het al veel beter en knuffelt ze enorm. Ze zit constant tussen je benen aan het wrijven om toch maar gestreeld te worden.

Wie heeft veel aandacht en knuffels te geef en wilt deze lieve meid een nieuwe thuis geven?

Voor Kiara zoeken we een thuis als binnenpoes en waar ze als poes alleen alle aandacht voor zich alleen heeft.

Kiara verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Kiara

Kiara

 

Valentina

Valentina is 2 jaar oud en een super zachte lieve binnenpoes. Ze heeft altijd op appartement geleefd maar was niet meer gewenst. Ze heeft prachtige groene ogen die heel mooi uitkomen in haar grijze pels.

Valentina verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Valentina

Valentina

 

Olliver

Olliver is 3 jaar oud en een zachte binnenpoes. Hij werd achtergelaten bij een verhuis en we hebben een sterk vermoeden dat hij mishandeld werd aangezien hij soms onvoorspelbaar is.
Voor Olliver zoeken we een thuis zonder kinderen, dus bij voorkeur een alleenstaande of een koppel met veel geduld. Hij knuffelt wel eens hij je vertrouwt, maar dit zal wat tijd vragen.

Olliver verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Olliver

Olliver

 

Caramel

Caramel is geboren in 2020 en kwam in opvang na afstand omwille van allergie. Het is een superzachte binnenpoes met als hobby knuffelen.

Caramel verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Caramel

Caramel

 

In optie: Missy

Missy is ongeveer 3 jaar oud. Ze werd gedumpt op de parking van een Shopping Center.
Het is een superzachte binnenpoes, heel rustig en ze geniet volop van alle aandacht.

Missy verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Missy

Missy

 

Valentino

Valentino is geboren in 2020 en werd aan een school gedumpt. Hij heeft een heel zachtaardige karakter. Hij is rustig maar knuffels zijn heel hard gewenst. Hoe meer hoe liever voor deze knappe jongen.

Valentino verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Valentino

Valentino

 

Zena

Zena is geboren in 2020 en dus een jaartje oud. Deze kleine meid zoekt een warm mandje waar ze omringd wordt veel liefde en aandacht.

Zena verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Zena

Zena

 

Kyra

Tricolor poesje Kyra is geboren in 2019. Ze werd afgestaan omdat het absoluut niet ging met de andere poes. Kyra laat zich doen, is heel zachtaardig en is niet dominant, maar net als bij mensen klikt het of klikt het niet tussen poezen. Ze houdt van aandacht en heeft papegaaienstreken, want ze durft wel op je schouders komen zitten. 😻

Kyra verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Kyra

Kyra

 

Oreo

Als er een poes is wiens naam perfect bij hem past… dan is het onze lieve Oreo wel. 😻

Oreo werd geboren in 2020 maar werd afgestaan omwille van allergie. We zoeken voor deze lieve jongen een thuis waar hij als binnenpoes mag oud worden. Op het menu: knuffels à volonté aub.

Oreo verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Oreo

Oreo

 

In optie: Ginger

Gelukkig hebben rosse katjes meestal veel succes want we hebben er momenteel enkele in opvang die een nieuwe thuis zoeken.

Jonge kater geboren in 2019. Retour in opvang wegens allergie. Hij komt het liefst in je schoot slapen. Veel knuffels gevraagd voor deze lieve binnenpoes.

Ginger verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Ginger

Ginger

 

Vio

Vio is een katertje geboren in 2019.

Het begint er stilaan op te lijken dat onze opvangmama Chris allemaal knuffelpoesjes in de aanbieding heeft. 🥰

Vio is een super zachte en heel rustige poes. Hij vraagt constant knuffels. Ondanks al deze mooie eigenschappen werd deze schat gedumpt…
Maar vanaf nu kan het alleen maar beter gaan voor deze schattigaard. Wie biedt hem de thuis die hij zo hard verdient? 🙏

Vio verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Vio

Vio

 

Samen ter adoptie: Sunny & Siri

Broer en zus werden geboren in 2020. Ze werden in een toegeplakte doos aan een bushalte gevonden in Brussel. Het zijn heel actieve poesjes en echte pubers. Wel superlief en leuk, maar voldoende ruimte is nodig zodat ze hun energie kwijt kunnen.

Dit duo verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Sunny-Siri

Sunny & Siri

 

Leah

Leah kreeg de afgelopen paar maanden al minstens 10 keer bezoek, maar om één of andere reden is er nooit een match als ze bezoek krijgt en wordt er meestal een ander katje geadopteerd.

Leah is onrechtstreeks slachtoffer van het coronavirus.
Haar baasje is helaas palliatief en de zoon zocht een goede oplossing voor de katjes van zijn mama, waaronder dit rustige meisje van 1 jaar oud.

Als het etenstijd is zal Leah luidkeels vragen om iets lekkers om daarna in de zetel bij jou in slaap te vallen.

Leah is de ideale match voor iemand die een jong poesje zoekt, maar liever het kattenkwaad van kittens overslaat. Voor Leah zou het ideaal zijn mocht ze een thuis krijgen waar ze op termijn ook af en toe naar buiten kan in een veilige afgemaakte tuin of rustige omgeving.
Leah is sociaal met andere katjes maar kan ook alleen geplaatst worden, mits ze voldoende aandacht krijgt.

Ze verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Leah

Leah

 

Momma Bear

# niet aaibaar
# haalt uit
# geen kinderen
# sociaal naar andere katjes
# 4 jaar oud
# binnenpoes
# leefde vroeger samen met kleine honden

Momma Bear lijkt misschien een doodgewoon katje, en dat is ze ergens ook, maar toch is ze heel speciaal en superslim. Ze is heel sociaal naar andere katjes, en om één of andere reden, gaan zelf nieuwkomers bij haar liggen, ze stelt hen duidelijk op hun gemak.
Helaas heeft ze het niet begrepen op mensen… Jammer hè voor zo’n mooie poes. 😻😞
Ze komt dus bvb alleen maar eten als je op veilige afstand bent, want contact wilt ze niet echt. Oogcontact vindt ze wel OK en slow blinking. 😊
Als je haar wilt benaderen heb je recht op een blaasconcert en ze haalt steevast uit. Oh ja, ze is wel verzot op Catisfactions en ook op kip of rosbief als snack, maar zelfs dan moet je op je hoede zijn en het naar haar toegooien want het aanbieden geeft je recht op een klauw.

Momma Bear werd vorig jaar overgenomen van een andere opvang en heeft dus altijd binnen geleefd. Ze kwam zwanger of pas bevallen in opvang een paar jaar geleden, maar door omstandigheden kon Momma Bear niet meer blijven en namen wij haar over, in de hoop dat iemand haar een kans wil geven. Maar als ze niet online staat, is dat moeilijk natuurlijk. 😊

Ze is heel sociaal naar andere katjes toe, en de niet aaibare katjes in de opvang, kruipen vaak in een holletje of slaapplekje bij Momma Bear, lekker veilig, zodat je hen niet kan pakken, want Momma Bear zorgt er wel voor dat je op afstand blijft.
Het liefst ligt Momma Bear in een houten huisje of het huisje van de krabpaal, nooit open een bloot in een mandje, dat vindt ze maar niets.

Momma Bear heeft witte oortjes en witte oren zijn gevoelig voor de zon en tumoren, daarom worden witte katjes nooit als buitenpoesjes geplaatst. Momma Bear is ook snel verkouden, het volstaat dat een ander opvangertje snottert, opdat ze het ook krijgt. Maar gaat gelukkig meestal vanzelf over want Momma Bear medicatie geven of oogzalf indoen is niet zo evident. Het is een heel slimme poes en ze kent heel goed haar naam.

Voor Momma Bear zoeken we dus een thuisje, eventueel samen met één van onze andere opvangertjes, waar ze als binnenpoesje mag leven, eventueel samen met andere katjes, ze vraagt geen aandacht, enkel lekker eten en een niet dominant soortgenootje.

Voor Momma Bear vragen we geen adoptiebijdrage, maar een vrije gift is steeds welkom. 🙏
Momma Bear is volledig wettelijk in orde: gesteriliseerd, gechipt, dubbel gevaccineerd en ontwormd/ontvlooid.

Wie geeft dit katje een kans op een thuisje voor altijd? Momma Bear verdient ook een eigen mandje toch?

Ze verblijft bij onze opvangmama Sybille in Buizingen. Interesse in een kennismaking maar niet-knuffel-bezoekje? Vul snel een adoptieformulier in!

Momma Bear

Momma Bear

 

 

Rebecca

Rebecca is terug van weggeweest, ze was onlangs geadopteerd, maar het lukte niet in haar nieuwe thuis. Ze miauwde en jankte heel veel en kon zich moeilijk aanpassen…
Dus gaan we opnieuw op zoek naar een nieuwe thuis voor deze schat.

Rebecca is 4 jaar oud. Ze werd door haar vorige baasje achtergelaten bij de dierenarts, omdat ze kanker had en ze deze kosten niet wilde of kon dragen.

Rebecca werd intussen geopereerd en is volledig hersteld van de kanker. Ze is heel zachtaardig van karakter en rustig, ook heel lief naar mensen toe, maar niet gek op soortgenootjes.

Voor Rebecca zoeken we dus een rustige thuis waar ze als poes alleen een prinsessenleventje kan leiden en genieten van alle aandacht voor haar alleen.

Wie geeft deze mooie meid de forever home waar ze zo naar verlangt? Ze vindt het echt niet fijn in de opvang samen met de vele andere katjes en wilt graag zo snel mogelijk haar valiesje pakken.

Rebecca verblijft bij opvangmama Chris in Halle. Ben jij de kandidaat-adoptant die we zoeken? Vul snel een adoptieformulier in!

Ter adoptie: Rebecca

Ter adoptie: Rebecca

 

Beau (geadopteerd) & Lizzy

# niet aaibaar !!!
# niet met kinderen
# Beau: geboren mei 2020
# Lizzy: geboren mei 2020
# Samen jarig, één feestje is OK

Deze 2 schoonheden zijn Beau en Lizzy en zijn 2 leuke katjes om naar te kijken, maar helaas niet aaibaar. Lizzy is best wel actief, nieuwsgierig en wilt graag op ontdekknig gaan, terwijl Beau zich eerder op de achtergrond blijft en zich zo goed mogelijk wegstopt in een holletje als zijn opvangmama binnenkomt.

Lizzy blaast maar zolang men geen aanstalten maakt op haar aan te raken, blijft het daarbij. Beau daarentegen, loopt meestal weg als je te dicht komt, maar hij verwittigt niet en zou durven uithalen. Lizzy kan misschien na verloop van tijd nog aaibaar worden, maar bij Beau is die kans heel klein, maar mirakels zijn altijd mogelijk. Soms heeft een katje een klik met een bepaalde persoon, die hij niet heeft met iemand anders. Ze zijn allebei 1 jaar oud en kunnen dus zeker nog evolueren. Lizzy is al sinds augustus vorig jaar in opvang, maar maakt geen vorderingen meer.

Lizzy is wel een lekkerbek en ligt meestal op het hoogste ligplaatsje op de krabpaal of wandplank, maar als er snoepjes of stukjes rosbief worden uitgedeeld dan mag je ze onder haar neus leggen, dan haalt ze niet uit hoor.

Beau daarentegen durft de snoepjes amper opeten als je in de buurt bent, maar zet een kommetje natvoer voor zijn schattige snoetje en dat eet hij wel meteen op. Hij is veel te braaf en onderdanig en durft pas in groep te gaan eten als iedereen al gedaan heeft. Daarom krijgt hij meestal een kommetje apart. Beau is een super rustig katje, dat ook nooit speelt (wordt in de opvang ook wat geterroriseerd door Yara, wat ook wel invloed kan hebben.

Beau zijn favoriete ligplaatsje is een holletje in de krabpaal. Moet zelfs niet heel hoog zijn, zolang hij maar denkt dat je hem niet ziet zitten, dan voelt hij zich het best.

Voor Beau en Lizzy zoeken we idealiter een thuisje waar ze binnen en buiten kunnen in een veilige thuis, eventueel kunnen ze ook als buitenkatjes of stalpoesjes worden geplaatst. Ze zitten al meerdere maanden in opvang en zijn dus momenteel gewend om binnenshuis te leven, maar ze hebben wel voldoende speelruimte en afleiding nodig.

Als binnenpoesjes mogen ze ook alleen vertrekken, liefst naar een thuis waar reeds een ander sociaal katje aanwezig is.

Wat verwachten we voor buitenpoesjes?
Ze hebben een droge en veilige slaapplaats nodig met een raam waar ze de eerste 4 weken kunnen in binnen gehouden worden, waar ze een krabpaal hebben of slaapplaatsje en dagelijks eten (min. droogvoer, natvoer mag uiteraard ook, maar droogvoer moet 24/24 ter beschikking staan) en vers water. 7
Voor buitenpoesjes vragen we geen adoptiebijdragen, maar een vrije gift is welkom. Ze zijn volledig wettelijk in orde: gesteriliseerd/gecastreerd, gechipt, dubbel gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid.

Lizzy en Jérome verblijven bij onze opvangmama Sybille in Buizingen en zijn vertrekkensklaar. Voor buitenpoesjes volgt er na het eerste adoptiebezoek, steeds een huisbezoek en worden de katjes meestal naar de adoptanten gebracht.

Wie o wie heeft interesse om deze mooi-om-naar-te-kijken-poesjes een warme thuis te geven? Vul dan het aanvraagformulier in op onze website met een leuke voorstelling van jezelf en waar de katjes terecht zouden komen.

Interesse in Lizzy en Beau? Vul snel een adoptieformulier in!

Lizzy en Beau

Lizzy en Beau

 

Batman

Batman werd net als Romeo ahtergelaten na verhuis. Hij is geboren in 2016. Hij wordt dus dit jaar 5 jaartjes jong, inderdaad jong, want dit speelse katje ios heel actief. Voor hem gaan we op zoek naar een thuis waar hij ook naar buiten kan in een veilige tuin, zodat hij zijn energie wat kwijt kan.

Niet ideaal met kleine kinderen, als hij speelt durft hij je benen vast te klampen. Hij is verder wel heel lief en aanhankelijk en draait graag rond je benen om duidelijk te maken dat hij aandacht wilt.

Hij komt niet overeen met andere katers, met kattinnetjes lukt het soms wel, maar kan gerust ook als poes alleen, zodat hij de aandacht niet moet delen.

Batman verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse in dit katje met speciaal snoetje? Vul snel een adoptieformulier in!

Ter adoptie: Badman

Ter adoptie: Batman

 

Sophie

We moeten onze voorstelling van Sophie een beetje bijsturen. Sophie is een katje met een handleiding, heel aanhankelijk, loopt graag achter je aan…. Ze wilt graag alle aandacht voor haar, wordt graag geaaid… MAAR alleen als zij erom vraagt en als ze er genoeg van heeft, durft ze wel eens uithalen. Sophie is niet zo gek op andere poezen en wordt als het van haar afhangt bij voorkeur als poes alleen geplaatst, bij iemand die veel thuis is en waar ze de aandacht niet moet delen.
Omdat ze met haar energie geen blijf weet, gaan we voor Sophie op zoek naar een thuis met een veilige tuin.

Sophie verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse in Sophie? Vul dan het aanvraagformulier in op onze website.

Sophie

Sophie

 

 

Stalkatten en niet-sociale katten ter adoptie

Er zijn momenteel geen stalkatten ter adoptie.

 

Is dit je eerste kitten? Lees dan zeker ook ons artikel over de aanschaf van een kitten.

Deze geadopteerde kittens verblijven vanaf nu in hun gouden mandje!

Wil je op de hoogte blijven van alle kittens die ter adoptie komen? Volg dan zeker ook onze  Facebookpagina.