Ter adoptie

Het kittenseizoen loopt ondertussen ver ten einde. We hebben momenteel vooral volwassen katten en nog te socialiseren kittens in opvang.

Heeft u interesse in de adoptie van een kitten? Lees hier meer over de adoptieprocedure of vul het aanvraagformulier voor de adoptie van een kitten in.

We hebben ook een aantal volwassen katten en stalkatten ter adoptie, deze vind je onderaan de pagina. Ook zij verdienen een gouden mandje 🙂

Opgelet: de pagina wordt slechts één keer per week geüpdatet. De meest recente status van adoptie van de verschillende kittens kan je bekijken op onze Facebookpagina.

Voor een adoptie doen we een evaluatie van alle aanvragen die we ontvangen hebben voor een kitten. Daaruit kiezen we de adoptanten die het beste passen bij de noden van het katje. Het kan dus even duren voor je antwoord krijgt op je aanvraag maar je mag wel altijd een antwoord van ons verwachten.

Kittens ter adoptie:

Nika en Nida

Kleine Kittens worden groot. En worden dan bij de dierenarts afgezet om in te slapen. Gelukkig contracteerde de dierenarts ons en zo zijn nika en nida veilig gesteld.
Deze 2 puber zusjes zoeken samen een huis als binnenpoesjes. Knuffels en lekker eten is een vereiste 🙂
Nika en nida verblijven bij opvangmama Chris in Halle.

Nika-Nida

Ter adoptie: Nika en Nida

Xandy

Xandy, geboren begin maart 2020, kwam al vrij groot in de opvang. Ze is (nog) geen schootkatje, maar een zachte stille aanwezigheid. Bikkebikke tijd komt ze dankbaar langs je benen flodderen en wordt ze graag eventjes geknuffeld. Ze zit meestal voor het venster of gaat efkes gek te keer met een mika balletje. Wie geeft deze lieve poes die op haar rust gesteld is een kalme thuis?

Xandy verblijft bij opvangmama An in Sint-Pieters-leeuw

Xandy

Ter adoptie: Xandy

Lola en Lolita

Lieve Lola die als pubermeisje zwanger op straat liep en bij ons mama
Werd van een dochter Lolita is klaar om op zoek te gaan naar haar gouden mandje.
Dit mandje staan ergens waar ze samen met Lolita kan gaan. Lola is heel lief en sociaal maar lolita heeft het minder op mensen maar des te meer speelt ze dolgraag met haar mama. Voor deze 2 schatten zoeken we een rustige thuis, zodat Lolita nog verder kan ontdooien naar mensen toe. Deze 2 prachtige meiden verblijven opvangmama sonja in lot.

Lola-Lolita

Ter adoptie: Lola & Lolita

Quadra en Qara

Mama quadra was net buiten bevallen toen ze in opvang kwam. Nu dat haar dochtertje groot genoeg is zoeken ze samen een plek waar ze de rest van hun leven kunnen blijven.

Quadra en Qara verblijven bij opvangmama Chris in Halle.

Wil jij Quadra en Qara adopteren. Gelieve dan het adoptieformulier op de website in te vullen.

Quadra-Qara

Ter adoptie: Quadra en Qara

In optie: Yann

Hallo iedereen! Mijn naam is Yann. Ik ben een speels en superlief katertje van 4 maanden oud. Agressie en boosheid zit niet in mij. Nieuwsgierig ben ik wel. Nu vrijdag vertrekt mijn mama naar haar gouden mandje en blijf ik alleen achter. Is er iemand die ook voor mij nog een plaatsje vrij heeft? Ik mag meteen vertrekken want alle dierenartsbezoeken heb ik al achter de rug. Ik kijk er al naar uit om jullie te ontmoeten! Liefs Yann 🐾

Ik verblijf bij opvangmama Els in Outer

Wil jij Yann adopteren. Gelieve dan het adoptieformulier op de website in te vullen.

Yann

Ter adoptie: Yann

Helga en Hemmi

Hello!
Wij zijn Helga en Hemmi, wat een beauties zijn we, niet? We zien er heel braafjes uit, maar kunnen goed ons mannetje staan tegenover de oudere katjes in de opvang!
We zijn enorme speelvogeltjes maar nog geen echte knuffelkatjes. Een streeltje vinden we wél leuk, en snoezelen met de andere katjes ook.
Toen we in de opvang terecht kwamen waren we echte blazertjes die zich graag verstopten, maar na enige tijd zijn we hier nu helemaal op ons gemak. Onze opvangmama is ervan overtuigd dat er een kleine knuffelaar in ons zit, maar we hebben daar gewoon nog eventjes tijd voor nodig.
Wij zouden het liefst samen vertrekken want alleen spelen vinden wij maar saai. Met andere poesjes in ons nieuw gezin hebben we geen probleem, in tegendeel! Een gezin met kindjes kan, maar hou er rekening mee dat wij misschien wat moeten wennen en graag rustig benaderd worden. S ochtends komen we je graag groeten met een kwispelend staartje. Als je wat lekkers voor ons hebt zijn wij, met onze bolle buikjes, helemaal gelukkig! Wij kijken er naar uit om jullie te ontmoeten en verblijven bij opvangmama Kim te Sint-Pieters-Leeuw.

Wil jij Helga en Hemmi adopteren. Gelieve dan het adoptieformulier op de website in te vullen.

Helga-Hemmi

Ter adoptie: Helga & Hemmi

Flo en Felis

Hey iedereen,
Wij zijn Flo en Felis. Zus en broer die samen met mama en andere zus bij onze opvangmama zitten.
Ik, Felis, ben de knuffel van heel den hoop. Van in het begin vind ik knuffels geven geweldig. Ik speel super graag met mijn opvangmama. Ik heb bij mijn opvangmama wel van iets een allergische reactie gehad. Ik weet zelf niet hoe het komt maar daardoor hebben ze me nu ander eten gegeven. Ik heb daardoor een klein vlekje op mijn kaak maar de dierenarts zei dat dat volledig weg gaat gaan. Het is allemaal goed aan het genezen.
Ik, Flo, was in begin een beetje bang. Maar nu niet meer. Nu kruip ik heel graag onder de benen van mijn opvangmama als ze op de trap zit.
Mijn opvangmama geeft me dan altijd zo wrijfjes en dat heb ik wel heel graag. Oppakken is iets wat ik nog eng vind. Ik heb een beetje hoogtevrees denk ik. 🤭

Wij verblijven bij opvangmama Evi in Petit-Enghien.

Wil jij Flo en Felis adopteren. Gelieve dan het adoptieformulier op de website in te vullen.

Flo-Felis

Ter adoptie: Flo en Felis

Fie en Fanta

Hey iedereen. Wij zijn Fie en Fanta. Wij zijn mama en dochter.
Ik, Fie, ben een hele rustige super lieve mama die heel goed voor mijn kleintjes zorg. Daarom dat ik heel graag Fanta bij mij zou willen hebben. Fanta heeft soms eens nood aan troost en dan komt ze heel dicht tegen mij aan gekropen.
Spelen doen we ook heel heel graag samen.
Ik, Fanta ben een beetje schuw. Als mijn opvangmama bij ons komt loop ik soms nog eens weg. Maar heel vaak mag ze me ook al wrijven en dan begint mijn spin motortje te draaien en dan geef ik kusjes.
Maar je moet eerst mijn vertrouwen kunnen winnen. Maar spelen met mijn opvangmama doe ik super graag. Dan ben ik er als de eerste bij. Ik heb gewoon wat tijd nodig om me op mijn gemakje te voelen.

Fie en Fanta verblijven bij opvangmama Evi in Petit-Enghien.

Wil jij Fie en Fanta adopteren. Gelieve dan het adoptieformulier op de website in te vullen.

Fie-Fanta

Ter adoptie: Fie en Fanta

Zeke en Zimo

Hallo iedereen,

Wij zijn Zeke en Zimo, twee stoere katertjes van een 15 tal weken. Je ziet het niet aan ons, maar wij zijn half Siamees. Wij zijn heel nieuwsgierig en houden van uitdagingen om ergens in te geraken. Spelen doen we ook naar hartelust en daarin kunnen we wel eens explosief zijn. Ikzelf (links), ben in het begin een beetje bang, maar eens ik je leer kennen kan ik genieten van een goeie knuffel. Mijn broertje Zimo is banger en heeft echt wel tijd nodig om aan een nieuwe omgeving te wennen en vreemde mensen te leren vertrouwen. Maar met veel spelen en geduld komt dat zeker goed.
Wij zouden graag een gouden mandje vinden, liefst samen, waar wij veel kunnen spelen en veel aandacht krijgen. Wij kunnen ons valiesje maken vanaf 25 september. Wie durft het aan om ons een thuis te geven?

Wij verblijven bij opvangmama Natasja in Lebbeke.

Wil jij Zeke en Zimmo adopteren. Gelieve dan het adoptieformulier op de website in te vullen.

Zeke-Zimmo

Ter adoptie: Zeke en Zimmo

Catalina

👋 Hallo 👋 dit is Catalina 😺

Ze is geboren begin mei, dus een 4-tal maandjes.

Een heel mooi klein en speels meisje, maar die nog een beetje schrik heeft van grote mensen en dus nog nood heeft aan verdere socialisatie. Ze schrikt ook nog vlug maar is het ook even vlug alweer vergeten 😅

Ze staat alleen ter adoptie, maar ze heeft zeker geen schrik van andere huisgenootjes integendeel… dus als je al eentje hebt rond lopen, des te beter 😉

Wie o wie geeft deze mooie meid een kans en een gouden mandje vul dan het aanvraagformulier in op de website.

Ze verblijft momenteel bij Evi in Tollembeek en haar valiesje 🧳 staat al helemaal klaar om te vertrekken 🏃‍♀️

Hopelijk tot binnenkort ‼️

Wil jij Catalina adopteren. Gelieve dan het adoptieformulier op de website in te vullen.

Catalina

Ter adoptie: Catalina

Jongvolwassen en volwassen katten ter adoptie:

Quara

Hallo lieve mensen,

Ik wil jullie graag even aan Quara voorstellen. Met haar prachtige jade groene ogen, kan zij iedereen betoveren. Mix hierbij nog een charme om u tegen te zeggen en hoge knuffelbaarheidsfactor, en je zal me geen ongelijk kunnen geven, deze jongedame is onweerstaanbaar 🥰

Quara werd door de dierenarts op 6maand tot 1 jaar oud geschat. Dit schatje heeft al vreselijke ontberingen geleden, en is dan ook vanaf ze bij ons is binnengekomen ontzettend gelukkig en dankbaar. Spinnen kan ze als de beste, vooral wanneer ze op haar nieuwe beste vriend, meneer de teddybeer een dutje kan doen.

Voor een heerlijke knuffel van jou laat Quara zonder probleem haar eten staan! Alleen oppakken is nog eng voor haar. Ik twijfel er echter niet aan, dat wanneer er een voldoende vertrouwensband is, ook dit geen probleem meer zal vormen.

Aangezien Quara nog maar enkele weekjes bij ons is, is het samenzijn met honden en kinderen nog niet getest geweest. Maar eens ze zich veilig voelt, lijkt er niet veel haar van stuk te kunnen brengen. Dit meisje heeft altijd in weer en wind buiten moeten overleven en vindt het nu heerlijk om lekker binnen te zitten. Hoewel, af en toe kijkt ze wel verlangend naar de tuin. Het lijkt me dan ook het leukst voor haar mocht ze in haar nieuwe thuis zowel binnen als buiten mogen gaan.

Quara verblijft momenteel bij opvangmama Evi in Gooik en zal vanaf begin oktober kunnen vertrekken. Wil je deze lieverd een kans geven op een mooie toekomst? Kom dan zeker even kennismaken!

Interesse in Quara? Vul dan het aanvraagformulier in op onze website.

ter adoptie Quara

Ter adoptie: Quara

Ode

Ik ben Ode, een mooi zwart pantertje van een 3 tal jaren.
Ik heb eventjes op straat geleefd, maar gelukkig zagen de mensen dat ik zwanger was en hebben ze mij geholpen om bij Poezensnoetje onderdak te krijgen. Ik heb dan ook gelukkig op een warme en veilige plek mijn kleintjes ter wereld kunnen zetten. Mijn schatjes zijn bijna klaar om naar hun eigen gouden mandje te gaan, dus wordt het tijd dat ik ook op zoek ga. Ik ben heel sociaal en ben heel graag onder de mensen. Ik ben af en toe nog speels maar meestal ben ik heel rustig en kom ik graag naast jou liggen zodat ik kan geknuffeld worden. Ik ben ook gefascineerd door oksels… ik kan daar uren mijn neus in steken 😀. Het liefst zou ik een thuis vinden waar ik veel liefde en aandacht krijg en waar ik weer kan buiten gaan, want dat laatste begin ik echt wel te missen.
Wie wil mij een tweede kans geven op een gelukkig leven?
Ode verblijft bij opvangmama Natasja in Lebbeke.

Interesse in Ode? Vul dan het aanvraagformulier in op onze website.

Ode

Ter adoptie: Ode

Narnia

Een ex mama poes die niet meer gewenst is bij mensen zoekt nu een goede thuis. Met haar 2 jaar is Narnia een echt spinmachine en vraagt alle aandacht eens je begint te knuffelen.

Narnia verblijft bij opvangmama Chris in Halle

Interesse in Narnia? Vul dan het aanvraagformulier in op onze website.

Narnia

Ter adoptie: Narnia

Zara

Een jonge poes die door een inbeslagname van politie nu een nieuw en goed huisje zoekt. Een superlieve binnenpoes met een rustig karakter. Knuffels is een vereiste

Zara verblijft bij opvangmama Chris in Halle

Interesse in Zara? Vul dan het aanvraagformulier in op onze website.

Zara

Ter adoptie: Zara

Sammy

Triest verhaal: een buurvrouw sprak me aan om aub die poes op te nemen want van de grote honger krabte hij al de vuilzakken open en dat stoorde iedereen. Sammy werd overal weggejaagd. Hopelijk geeft iemand hem nog een kans want hij werd geschat op 10 jaar maar zo lief verdient hij een plek waar hij genoeg eten en volop knuffels krijgt

Sammy verblijft bij opvangmama Chris in Halle

Interesse in Sammy? Vul dan het aanvraagformulier in op onze website.

Sammy

Ter adoptie: Sammy

Sophie

We moeten onze voorstelling van Sophie een beetje bijsturen. Sophie is een katje met een handleiding, heel aanhankelijk, loopt graag achter je aan…. Ze wilt graag alle aandacht voor haar, wordt graag geaaid… MAAR alleen als zij erom vraagt en als ze er genoeg van heeft, durft ze wel eens uithalen. Sophie is niet zo gek op andere poezen en wordt als het van haar afhangt bij voorkeur als poes alleen geplaatst, bij iemand die veel thuis is en waar ze de aandacht niet moet delen.
Omdat ze met haar energie geen blijf weet, gaan we voor Sophie op zoek naar een thuis met een veilige tuin.

Sophie verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse in Sophie? Vul dan het aanvraagformulier in op onze website.

Sophie

Ter adoptie: Sophie

Roos

Roos is een super lieve zachte meid. Ze heeft maar één oogje ten gevolge van mishandeling in haar jonge leven.
Ze houdt van aandacht, spint, knuffelt erop los en geeft kopjes.
Ze werd al een paar keer geadopteerd, maar kan niet wennen aan het alleen zijn en jankt zich te pletter.

Voor Roos zoeken we een nieuwe thuis als binnenpoes, waar nog een andere poes aanwezig is zodat ze zich niet eenzaaam voelt, of bij iemand die 2 poezen wenst te adopteren. Bij voorkjeur bij iemand die heel veel thuis is.

Roos is geboren in 2018 en is dus 2 jaartjes oud. Ze verblijft in Halle.

Interesse in Roos? Vul dan het aanvraagformulier in op onze website.

Roos

In optie: Roos

Fleur

Fleur is een lieve aanhankelijke poes, geschat op 3 à 4 jaar oud. Ze geniet van aandacht en geaaid worden. Ze heeft voor ze in opvang kwam, eeb tijd geleefd als buitenpoes op een parking, vermoedelijk verloren of achtergelaten maar ze was helaas niet gechipt. Voor deze lieve meid zijn we op zoek naar een thuis waar ze ook naar buiten kan, uiteraard in een veilige omgeving of afgesloten tuin.

Met andere poezen klikt het niet zo goed want Fleurtje is nogal dominant.. Ze is gewend om alleen te zijn. Ze kan met kinderen vanaf 12 jaar, omdat ze duidelijk laat verstaan als iets haar niet zint. Honden niet gekend. Voor Fleur zoeken we dus een thuis waar ze als poes alleen is.

Fleur moet nog wettelijk in orde worden gezet en kan begin september vertrekken naar haar gouden mandje.

Fleur verblijft in Buizingen.

Wil jij Fleur adopteren. Gelieve dan het adoptieformulier op de website in te vullen.

Fleur

Ter adoptie: Fleur

Speedy

Speedy is gehandicapt. Hij werd geboren in 2019 en is dus 1 jaar oud, doch nog heel erg speels. In zijn jonge leven heeft hij nog niet veel geluk gekend. In de wijk waar hij leefde, werd hij opzettelijk geslagen en zelfs zo hard toegetakeld dat zijn ruggengraat beschadigd is en er verschillende wervels stuk zijn. Intussen is deze speelvogel al goed hersteld en loopt en springt hij als de beste. Ondanks alles is hij volledig zindelijk.

Wie geeft deze puber een gouden mandje?

Speedy verblijft in Halle.

Wil jij Speedy adopteren. Gelieve dan het adoptieformulier op de website in te vullen.

Spoeed

Ter adoptie: Speedy

Cupcake

Lieve Cupcake was ongewenst en werd weggejaagd waar ze dacht dat haar thuis was. Binnen mocht ze nooit, dus ze was gedoemd om buiten te leven en het ene nestje na het andere te krijgen.

Ze is 4 jaar oud geschat. Het is moeilijk om mooie foto’s te maken want deze schat komt continu in benen en armen flossen en om knuffels bedelen.

Gezien ze in haar jonge leven nog niet veel warmte en een echte thuis heeft gekend, wordt deze schat als binnenpoes geplaatst. Ze zou zich anders ook door iedereen laten meepakken waarschijnlijk.

Ze had een gezwel, dit werd intussen weggehaald met goede prognose.

Cupcake verblijft in Halle.

Wil jij Cupcake adopteren. Gelieve dan het adoptieformulier op de website in te vullen.

Cupcake

Ter adoptie: Cupcake

Stalkatten en niet-sociale katten ter adoptie

Er zijn momenteel geen stalkatten ter adoptie.

Is dit je eerste kitten? Lees dan zeker ook ons artikel over de aanschaf van een kitten.

Deze geadopteerde kittens verblijven vanaf nu in hun gouden mandje!

Wil je op de hoogte blijven van alle kittens die ter adoptie komen? Volg dan zeker ook onze  Facebookpagina.