Ter adoptie

Het kittenseizoen loopt ondertussen ver ten einde. We hebben momenteel vooral volwassen katten en nog te socialiseren kittens in opvang.

Heeft u interesse in de adoptie van een kitten? Lees hier meer over de adoptieprocedure of vul het aanvraagformulier voor de adoptie van een kitten in.

We hebben ook een aantal volwassen katten en stalkatten ter adoptie, deze vind je onderaan de pagina. Ook zij verdienen een gouden mandje 🙂

Opgelet: de pagina wordt slechts één keer per week geüpdatet. De meest recente status van adoptie van de verschillende kittens kan je bekijken op onze Facebookpagina.

Voor een adoptie doen we een evaluatie van alle aanvragen die we ontvangen hebben voor een kitten. Daaruit kiezen we de adoptanten die het beste passen bij de noden van het katje. Het kan dus even duren voor je antwoord krijgt op je aanvraag maar je mag wel altijd een antwoord van ons verwachten.

Kittens ter adoptie:

Samen ter adoptie: Marcus & Milena

 • Kater en kattin
 • Marcus en Milena zijn niet uit hetzelfde nestje afkomstig maar zijn als broer en zus aan elkaar verknocht.
 • Marcus is een schuchter kereltje en bekijkt de situatie graag vanop afstand.
 • Milena daarentegen maakt de schuchterheid van Marcus driedubbel goed en rolt zich meteen op haar rugje zodat je volop op haar buikje kan wrijven. Zij is een echte knuffelpoes.
 • Marcus en Milena zijn zodanig ingespeeld op elkaar dat ze niet gescheiden mogen worden. Dit zou hun hartje breken.
 • Milena is intussen 8 maanden oud en Marcus 7 maanden maar beide poesjes zijn vrij klein van gestalte en zullen vermoedelijk niet veel groter meer worden. 
 • Verblijfplaats: Ninove

  Marcus-Milena

  Ter adoptie: Marcus en Milena

Clark

 • Kater
 • Clark heeft zich op enkele weken tijd ontpopt van afwachtende speelvogel tot knuffelpoes. Hij komt spontaan op schoot zit en aaitjes vragen. Het is doorgaans wel een energie ventje en heeft een heel zachte pels.
 • Clark is geboren rond 19 juli 2018
 • Verblijfplaats: Herzele
Clark

Ter adoptie: Clark

Samen ter adoptie: Gandalf & Gwendolyn

 • Kater
 • Gandalf is een zwart katertje met een paar witte haartjes op zijn borst.
 • Hij houdt van eten en aaitjes en loopt regelmatig tegen zichzelf te mekkeren. Hij is een echte schat geworden.
 • Kleine Gandalf is een echte schat. Zijn leven is pas compleet als hij kan komen knuffelen en flossen, dan wringt hij zich in alle bochten zodat elk plekje geaaid wordt. Gepakt worden vindt hij nog wat eng maar als je hem de tijd geeft komt hij met plezier zelf op je schoot zitten om dan van zoveel mogelijk aaitjes te genieten.
 • Gwendolyn is eerder schuchter en trekt zich erg op aan haar broertje. Ze spelen altijd samen en hij helpt haar om meer vertrouwen te krijgen, anders loopt ze meestal weg en verstopt ze zich. Daarom heeft hun opvangmama besist om ze enkel samen te plaatsen.
 • Gandalf moet samen met een andere kitten vertrekken of geplaatst worden in een thuis waar er reeds een sociale kat is.
 • Verblijfplaats: Herzele
Gandalf-Gwen

Ter adoptie: Gandalf en Gwendolyn

Aslan & Denzel

De beste maatjes in de opvang: Aslan en Denzel

Twee echte speelvogels, maar niet echt aaibaar.

De knappe rosse Aslan is heel nieuwsgierig en komt wel dichtbij maar als je hem wilt aanraken wordt hij boos en blaast, als hij zich in het nauw gedreven voelt kan hij agressief worden, verder een heel leuk katje. Hij is intussen 7 maandjes oud.

Denzel is een kleine 6 maanden oud en heeft wel nog potentieel om op termijn een knuffelpoesje te worden, maar dit zal veel geduld vragen, of hij moet in zijn nieuwe thuis de klik maken.
Hij is gewoon heel bang en laat zich momenteel niet graag pakken. Spelen met een speeltje aan een touw vinden ze allebei geweldig, dan springen ze om ter hoogst. 😊

Ze waren allebei deel van een nestje van 4, en hun broertjes en zusjes hebben de klik al gemaakt en zijn al naar hun gouden mandje vertrokken.

Ze zoeken een thuis waar reeds een ander jong katje aanwezig is, zodat ze een speelkameraadje hebben en waar men geen knuffelpoes verwacht. Samen vertrekken zouden ze fantastisch vinden. Maar we vrezen er een beetje voor dat iemand hen deze kans wilt geven. Maar hoop doet leven en ooit vinden onze langzittertjes ook wel hun gouden mandje.

Deze 2 schatjes zien elkaar echt graag.
Ze verblijven bij onze opvangmama Sybille in Buizingen.

Aslan-Denzel


Ter adoptie: Aslan & Denzel

Jongvolwassen en volwassen katten ter adoptie:

Wolf

Wolf kwam in opvang als een echt sukkelaartje. Hij zat onder de vlooien, had spoelwormen en oormijt. Hij werd hiervoor behandeld en nu zijn alle ongewenste bewonders verslagen.
Hij is volgens de meldster geboren in de maand mei en volgens zijn tandjes klopt dit wel. Hij heeft bovenaan nog geen snijtandjes, ze komen er niet goed door. Bovenaan heeft hij ook dubbele hoektanden, die zouden nog moeten uitvallen bij tandwissel maar is nog steeds niet gebeurd. 🤨Zelfs heeft hij er geen last van, want eet goed. Het is een lekkerbek. Verder heeft hij 2 bruinige vlekjes op zijn witte voorpootjes omdat hij er altijd aan likt.

Oh ja, Wolf woog al 3,3 kg toen hij 6 maand oud was. Dus bijna het gewicht van een volwassen kat. Nochtans is hij zeer speels met de andere opvangertjes. Aaien vindt hij niet zo leuk. Meestal ligt hij op een kussen of in een holletje. Als je hem pakt dan verkrampt hij precies.

Wolf is op zoek naar een rustig mandje, liefst waar reeds een ander katje aanwezig is en bij iemand die veel geduld heeft en niet te veel van hem verwacht, want dit schatje zal tijd nodig hebben om mensen te leren vertrouwen. Met een beetje geluk maakt deze bangerik snel de klik in zijn nieuwe thuis.

Wolf verblijft bij onze opvangmama Sybille in Buizingen.

Wolf

Ter adoptie: Wolf

 

Xero

 • Kater
 • Senior katje
 • Xero wordt geschat op 10 jaar.
 • Hij is een super lieve kater met een prachtige kleur.
 • Hij heeft hard leven gehad buiten en zijn staart is gebroken geweest op verschillende plaatsen.
 • Hij zoekt veilig en warm plekje waar hij veel knuffels zal krijgen.
 • Verblijfplaats: Halle.
Xero

Ter adoptie: Xero

Stalkatten ter adoptie

We hebben momenteel geen stalkatten ter adoptie.

 

Is dit je eerste kitten? Lees dan zeker ook ons artikel over de aanschaf van een kitten.

Deze geadopteerde kittens verblijven vanaf nu in hun gouden mandje!

Wil je op de hoogte blijven van alle kittens die ter adoptie komen? Volg dan zeker ook onze  Facebookpagina.