Ter adoptie

Heeft u interesse in de adoptie van een kitten? Lees hier meer over de adoptieprocedure of vul het aanvraagformulier voor de adoptie van een kitten in.

We hebben ook een aantal volwassen katten en stalkatten ter adoptie, deze vind je onderaan de pagina. Ook zij verdienen een gouden mandje 🙂

Opgelet: de pagina wordt slechts één keer per week geüpdatet. De meest recente status van adoptie van de verschillende kittens kan je bekijken op onze Facebookpagina. 

Voor een adoptie doen we een evaluatie van alle aanvragen die we ontvangen hebben voor een kitten. Daaruit kiezen we de adoptanten die het beste passen bij de noden van het katje. Het kan dus even duren voor je antwoord krijgt op je aanvraag maar je mag wel altijd een antwoord van ons verwachten.

Om praktische redenen kunnen onze katjes enkel geadopteerd worden door mensen gedomicilieerd douglain België en met een Belgisch rijksregisternummer (nodig voor het registreren van de chipgegevens). Dit omwille van vaccinaties en opvolging naar de toekomst toe.

 

Kittens ter adoptie:

 

Terug ter adoptie: Trix en Thimo (geadopteerd)

Hallo,
Wij zijn Trix en Thimo.
Laten we beginnen met onze ID-kaart eens op tafel te gooien:
Trix: zwart met een wit vlekje – Thimo: bruingrijs getijgerd
Geboortedatum: +/- 22/07/2021
Beide gesteriliseerd en gevaccineerd.
Zo, dat weten jullie dan al.

We werden samen met onze mama en broertje als kleine prutsjes bij onze opvangmama gebracht. Wat waren we bang! Het heeft een tijdje geduurd maar nu weten we wel beter… we hoeven niet bang te zijn van jullie “mensen”. Maar t.o.v. vreemden blijven we toch liever een beetje op onze hoede!
Ikzelf, Thimo, speel een hele dag door. Een stoffen balletje waar ik mee kan voetballen, verstoppertje spelen,… en af en toe uiteraard ook met een kattenvriendje, groot of klein. Ook met de kleine hond des huizes kom ik goed overeen! Mijn opvangmama vindt mij ook heel nieuwsgierig want ik volg haar overal en wil altijd zien wat ze doet. Soms mag ik zelfs helpen, zoals de was vouwen! 😊
Mijn zusje Trix is rustiger. Wat kan die slapen zeg! Maar als ze uit haar slaapplekje komt dan kunnen we lekker samen ravotten en rennen we het hele huis door! Zij heeft er dan weer geen probleem mee om door de lucht te zweven wanneer ze wordt gepakt door onze opvangmama. Respect daarvoor! Dat is nog niet zo mijn ding, ook al ga ik niet meer spartelen om weg te komen hoor. Die aaitjes, ik kan ze zeker ook wel appreciëren, maar toch nog liever op de grond.
Zoals ik dus al zei worden we beide graag geaaid, maar we zijn niet het type knuffelkatje dat bij jou in het zeteltje komt kruipen… nog niet! Maar misschien doen we dat wel bij jou! 😉
Wij zouden uiteraard heel graag samen blijven, maar hebben jullie al een speels kattenvriendje dan zullen wij zeker ook bij jou heel gelukkig worden!
Wil jij ons graag eens ontmoeten? Neem dan contact op met onze opvangmama Ingrid in Halle!
Tot snel!

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in.

Thimo-Trix

Thimo-Trix

 

Suzy, Solo (geadopteerd), Syrio (geadopteerd) en Starr

Mogen we even wat aandacht vragen voor dit gezinnetje?

Mama Suzy en haar kleintjes zijn sinds midden juni in onze opvang gekomen.
Solo, Syrio en Starr waren toen een 8 tal weken oud…

Helaas is er tot op heden nog geen enkele aanvraag geweest voor hen ..🥺

Mama heeft een geschatte leeftijd van 6 jaar en is superlief.

Solo en Syrio zijn de 2 avonturiers van de “S gang”…😎😉

Zusje Starr heeft het iets moeilijker om haar vertrouwen te geven maar uit ervaring weten we dat dat met tijd en geduld, en vooral…waar niks “moet” nog kan veranderen..

Nèt daarom willen we Starr graag laten vertrekken met één van haar broers om haar wat vertrouwd gezelschap mee te geven.
Mama kan alleen vertrekken of met 1 van haar kittens.

Het zou ons echt plezier doen moesten ook deze langblijvertjes via deze weg ook hun welverdiende thuisje kunnen krijgen. Telkens de reismandjes tevoorschijn komen, zien we ze kijken, en zeggen we vol goede moed…
Jullie kans komt ook wel! ❤ 🙏

Deze mama en kittens verblijven bij opvangmama Sonja in Lot. Interesse? Vul dan het adoptieformulier in.

Suzy-Solo-Syrio-Starr

Suzy-Solo-Syrio-Starr

 

 

Te Fiti & Terra

° mei 2022

Ze lijken wel in mekaar over te gaan met hun identieke kleurenpatroon 🙂
Het zouden uiteraard geen katinnetjes zijn moesten ze geen eigen willetje hebben..😉
Grondregel bij deze 2: ze worden niet zo graag opgepakt tenzij ze er zelf anders over beslissen. 😁 …Kattinnetjes dus …
Lees:
🐱 Te Fiti is een enthousiast meisje zonder enige vrees en geniet ervan om knuffeltjes te komen vragen.. ❤
🐱 Terra heeft een heel zachtaardig karakter, heeft altijd véél te vertellen en komt uit zichzelf op je schoot liggen. Eens geïnstalleerd heeft ze nog liefde over om je te overladen met kattenkusjes..😊

Ze genieten van mekaars gezelschap, het liefst zien we ze dan ook samen vertrekken🐱🐱
Heb je echter al een jong sociaal katje thuis ?
Dan kunnen ze ook apart vertrekken en een nieuwe vriendschap sluiten. 🤗
Ook zij hebben nood aan aangepaste voeding voor hun gevoelige darmpjes.
Ben je bereid hiermee rekening te houden ?
Kom dan gerust eens langs bij opvangmama Kirsten in Herzele om de twee zusjes te ontmoeten !

Heb je interesse? Vul dan het adoptieformulier in en kom kennis maken met ons!

Te Fiti-Terra

Te Fiti-Terra

Weasel en Volt (geadopteerd)

Wij zijn Volt en Weasel, geboren eind mei en 2 ongelofelijk lieve, speelse katertjes met 100% knuffelgehalte en vertrekkensklaar. We ravotten graag samen, maar zijn ook niet bang van andere katten, kleine hond of grote kinderen. Hier zijn we namelijk al aan gewend bij onze opvangmama Vanessa en -papa Levi te Lembeek.
We zijn 2 macho’s die graag voetbal kijken (maar balletje op tv krijgen we niet te pakken), en ons poezenhartje slaat een slagje sneller bij lekker eten en goed gevuld waterbakje. Hoewel we het hier goed naar onze zin hebben, zijn we toch op zoek naar baasje(s) die ons van lekkers, aandacht en heel veel knuffels willen voorzien en dat liefst in huisje met tuin waar we onze instincten ten volle kunnen botvieren.
Willen jullie meer over ons te weten komen en tijdens bezoek ondervinden of ‘de klik’ er is, vul dan zeker het formulier in.

Heb je interesse? Vul dan het adoptieformulier in en kom kennis maken !

Weasel-Volt

Weasel-Volt

 

Femke

Hey hallo allemaal,

Ik ben Femke (Femie voor mijn vriendjes). Ik ben een wit/ zwarte kattin van 6 maanden oud. Ik ben een beetje verlegen, je gaat me een beetje moeten helpen om contact te zoeken. Ik speel graag met mijn speelgoedjes en ben ook verzot op eten. Als jij een plekje hebt voor mij dan mag je altijd reageren onder mijn schattige selfie.

Femke verblijft bij opvangmama Marie in Halle.

Heb je interesse? Vul dan het adoptieformulier in en kom kennis maken !

Femke

Femke

Zia en Bea (geadopteerd)

Hallo, wij zijn Bea (1/5/22 lapjeskat) en Zia (28/6/22 tijger wit), en verblijven bij opvangmama Annemie te Halle. Ze zijn zeer aan elkaar gehecht en kunnen niet alleen zijn want Bea begint te miauwen als ze Zia niet ziet . Bea is super lief en een knuffelkat, ze vraagt steeds om geaaid te worden. Zia kan men aaien maar is nog bang van de handjes, met veel geduld komt dat wel goed.
Omdat ze aan elkaar gehecht zijn worden ze samen geadopteerd, ofwel waar al een soortgenootje is met wie ze kunnen vriendschap sluiten .
Omdat Bea met iedereen meeloopt , liefst als binnenpoes houden.
Eind november kunnen ze vertrekken. Heb jij gouden mandje voor Zia? Vul dan het adoptieformulier in en kom kennis maken !

Bea & Zia

Bea & Zia

Samen ter adoptie: Sid & Jordy

Hallo wij zijn Sid (foto links) en Jordy (foto rechts). Wij zijn twee boezemvriendjes beide geboren eind april 2022 en zijn nog steeds aan het wachten op een nieuwe warme thuis. Het is wel leuk bij opvangmama Hilde uit St Pieters Leeuw, we hebben daar een eigen kamer, maar zouden graag toch wat meer ruimte krijgen en kunnen rondlopen waar mensen zijn zodat we eens sneller geknuffeld kunnen worden. Sid is de knuffelaar van de twee, Jordy is nog angstig, maar komt nu toch al eens aan de handen ruiken van de opvangmama. Hij voelt zich wel op zijn gemak bij Sid ,dus zoeken we een plaatsje waar ze samen terecht kunnen, bij geduldige mensen die Jordy tijd gunnen om open te bloeien. 

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in en kom kennis maken !

Sid-Jordy

Sid & Jordy

 

Do

Hallo, Ik ben Do, een kattinnetje en geboren op 15/03/22.

Mijn prille leventje hing echt even aan een zijden draadje! Toen ik plots heel veel gewicht verloor trok mijn opvangmama meteen aan de alarmbel, met een loodzware diagnose tot gevolg…. FIP. Wie in de kattenwereld thuis is denkt meteen: inslapen. Gelukkig waren we er heel snel bij en was er voor mij als kleine duts een alternatieve oplossing voorhanden: eentje die echter veel geld, moeite en inspanning vroeg. Een ware emotionele rollercoaster voor mijn opvanggezin. Maar ik bleef flink doorzetten! Achteraf gezien bleek deze behandeling de juiste zet, want kijk eens hoe mooi ik ben opgegroeid: van mager, freil en verlegen katje naar een prachtige kattin, enorme speelvogel en babbelaar. Ik ben door de dierenarts genezen verklaard, en na een lange observatieperiode klaar voor een permanent gouden mandje!

Ik kom graag in de zetel bij jou spinnen én ben (eens ik ze wat leer kennen) heel sociaal toe naar andere katjes. Pitouche, de kater des huizes is mijn beste vriend én ik mag als enige opvanger ook af en toe bij Pim, de kattin van ons opvanggezinnetje slapen. Gezien ik graag in gezelschap van andere katjes vertoef, word ik het liefst geadopteerd samen met één van mijn stiefbroers of zusjes, of door een gezin waar er een andere sociale kat aanwezig is.

Ik leef het liefst in een rustige omgeving, als er teveel herrie is zal je me niet snel zien. Naar vreemde mensen toe ben ik eerder schuw, maar je kan ongetwijfeld mijn vertrouwen winnen met wat liefde, lekkers én een speelhengel.

Ja, ik heb al een zwaar valiesje, maar toch zou ik deze heel graag klaar maken om naar een permanente thuis te verhuizen. Heb je wat geduld met katjes, ben je zachtaardig en rustig in mijn benadering? Dan heb je aan mij ongetwijfeld een supercompagnon voor mijn hele leventje! Want ik ben heel erg dankbaar dat mijn leventje er nog is. Écht.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in en kom kennis maken !

Do

Ter adoptie: Do

 

Jongvolwassen en volwassen katten ter adoptie:

 

Bianca

Bianca is een volledig witte poes, heel aanhankelijk maar durft soms een pootje uithalen naar andere poezen toe, niks erg gewoon één slag van haar poot, maar misschien is het beter dat ze als poes alleen geplaatst wordt, zodat ze nog enkele mooie jaren kan genieten van haar oude dag.
Bianca zou geboren zijn in 2012, haar leeftijd zou ongeveer 10 jaar zijn.
Zij was een zeer beschermende moeder van 4 kittens die zij met veel liefde heeft groot gebracht nadat ze was bevallen in een schuur bij mensen wonende in een gerestaureerde hoeve in Wallonië.

Ze zat onder de vlooien en oormijt, maar hiervoor werd ze meermaals behandeld. Ze heeft het niet gemakkelijk gehad en heeft duidelijk lange tijd haar plan moeten trekken. Aangezien ze wel heel lief is naar mensen toe, vermoeden we dat ze in een ver verleden wel een thuis heeft gehad. Wie weet hoeveel nestjes ze in de voorbije 10 jaar al heeft grootgebracht, moederziel alleen…

Bianca heeft heel gevoelige darmen en eet uitsluitend droogvoer Hill’s Gastrointestinal BIOME. Bij andere voeding heeft ze diarree en natvoer is al helemaal geen optie voor haar.

Bianca is een leuke poes die een warme gezellige thuis zoekt als binnenpoes, zonder al te veel drukte, waar ze kan genieten van aandacht maar ook de nodige rust heeft als seniorkatje.

Wie biedt haar een gouden mandje?
Ze verblijft bij opvangmama Mia in Huizingen.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Bianca

Bianca

 

Kylie

Kylie is een lieve knuffelpoes geboren in januari 2021. Het is een katje met een handleiding en een speciaal karakter.

Ze is speels en vrij dominant naar andere katten toe. Ze kan ook heel lief zijn, want het liefst ligt ze de ganse avond op jouw schoot. Ze komt eerst discreet op de armleuning liggen om dan zachtjes met haar pootje te vragen of ze op je schoot mag. Kylie kan perfect alleen geplaatst worden, zolang ze maar voldoende aandacht en liefde krijgt. Tijdens het spelen durft ze soms haar klauwen gebruiken of zelfs te bijten. Eveneens als ze geaaid wordt en er geen zin in heeft.
Voor Kylie zoeken we iemand met ervaring die kordaat kan zijn en weet hoe hier mee om te gaan.
Kinderen zijn sowieso uitgesloten.
Een thuis waar ze voldoende ruimte heeft en ook veilig naar buiten kan, zou ideaal zijn voor deze mooie meid.

Kylie verblijft bij onze opvangmama Sybille in Buizingen en is vertrekkensklaar.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Kylie

Kylie

 

Zena

Zena is geboren in 2020 en dus bijna 2 jaar oud. Deze kleine meid zoekt een warm mandje waar ze omringd wordt veel liefde en aandacht.

Zena verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Zena

Zena

 

Amby

Deze verlegen jongen werd geboren in 2018. Hij is vrij verlegen en éénkennig, maar eens hij je wat beter leert kennen en je zijn vertrouwen hebt, is het een echte knuffelpoes. Doordat hij zo verlegen is, valt hij niet echt op in de groep tussen onze volwassen katjes, maar hij verdient zeker een warme thuis. Je herkent deze schat aan de speciale vorm van zijn oortje.

Amby werd overgenomen van een asiel in Wallonië, waar volwassen katjes weinig kans maken op adoptie, vandaar dat wij graag helpen om voor deze lieverd een warm mandje te zoeken.

Amby’tje verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Amby

Amby

 

Quibus en Ian

Quibus en Ian zijn lieve poezen, ze bijten noch krabben.
Quibus begint zich goed te geven en houdt van geaaid te worden, vooral ’s avonds en dit wanneer het hem zint, nu bijna dagelijks.
Ian wit/zwart kijkt graag tv en loopt overal rond in huis, maar laat zich niet aanraken.
Het zijn echt leuke poezen en speelvogels en heel erg aan elkaar gehecht.

Geen van beide zijn vechters naar andere poezen toe, hier zijn ze met 10 en komen met iedereen overeen.

Wie gunt deze 2 schatten een forever gouden mandje, het zijn geen schootpoezen maar wie weet dat ze in een nieuwe omgeving wel de klik maken.
Ze verblijven bij opvangmama Mia in Huizingen

Willen jullie Quibus en Ian adopteren? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Quibus-Ian

Quibus-Ian

In optie: Elliot (herplaatsing)

Voor deze prachtige zwarte panter gaan we op zoek naar een nieuwe foreverhome.

Elliot is een lieve kater van ongeveer 3 jaar oud, volledig wettelijk in orde aangezien hij vorig jaar bij Poezensnoetje werd geadopteerd. Deze knuffelbeer en lekkerbek zoekt een rustige thuis (zonder kleine kinderen) waar hij ook in een veilige omgeving naar buiten kan. In zijn huidige thuis kan hij vrij binnen en buiten via een kattenluikje. Hij eet graag brokjes maar is ook verzot op natvoer. Elliot is een echte lekkerbek.

Waarom wordt Elliot herplaatst? Ondanks dat hij graag speelt met de andere kat des huizes, ervaart deze teveel stress omdat Elliot te dominant is.

Hij kan dus zeker overweg met andere katjes maar hij is wel heel aanwezig en speelt de baas in huis.
Voor dat Elliot in opvang kwam bij Poezensnoetje, zat hij reeds anderhalf jaar in een opvang in Wallonië samen met 2 broertjes die als buitenkatjes werden geplaatst. Na anderhalf jaar wist de verzorgster uiteindelijk het vertrouwen van Elliot te winnen en ontdekte hij dat knuffels wel kon appreciëren. Zijn verhuis naar hier was moeilijk maar na 6 weken kwam hij plots zelf tussen de benen van zijn opvangmama flossen. Sindsdien is hij heel aanhankelijk en knuffelt er op los. Uiteraard zoals de meeste katjes, vooral wanneer hij er zin in heeft en anders laat hij het wel merken.
Elliot verblijft bij zijn huidige personeel in Buizingen.
✅ Knuffelpoes
✅ Dominant
✅ Moet buiten kunnen
✅ Rustige thuis
✅ Moet ‘verhuizen’ begin juli (baasje verhuist zelf)
❌ Geen kleine kinderen, grote kinderen geen probleem

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Elliot

Elliot

 

Wegens gezondheidsproblemen momenteel niet ter adoptie: Martin

Martin is geboren in 2014 en is via collega’s in Wallonië bij ons terechtgekomen, omdat hij daar geen enkele kans krijgt op een gouden mandje. Deze lieverd met een heel zacht karakter, heeft een zwaar leven achter de rug, maar is nog in perfecte gezondheid. Hij heeft door zijn ooglid een droevige blik. Martin is onderdanig naar andere katjes toe.

Wie opent zijn hart en geeft deze schat een nieuwe thuis?

Hij verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Martin

Martin

Phoebie

Phoebie is 10 jaar oud, geboren 2012. Na 10 jaar heeft haar baasje afstand van haar gedaan. Phoebie past niet meer in haar leven…
Voor dit meisje zoeken we dus een nieuwe foreverhome waar ze de komende 10 jaar gelukkig kan zijn. Het is een rustig meisje dat niet van drukte houdt, dus best een rustige omgeving, zodat ze zich makkelijk thuis zal voelen.

Wie geeft dit lieve meisje een nieuwe thuis?

Phoebie verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Phoebie

Phoebie

 

Lacy

Deze knappe meid kwam in opvang met een bekkenbreuk. Ze is nu genezen. Lacy werd geboren in 2001 en heeft een pittig karakter.
Verder is ze buitengewoon speels. Ze zet zelfs haar pootjes om je benen om aandacht te vragen en om te spelen. Kortom, dit meisje zoekt personeel dat veel tijd heeft om haar te entertainen en de aandacht te geven die ze verdient.

Lacy wordt geplaatst als binnenpoes, met niet te kleine kinderen, gezien haar felle karakter. Ze wordt liefst alleen geplaatst aangezien ze ook wat dominant is en niet alle andere soortgenootjes tolereert.

Wie heeft veel tijd om het ideale personeel te worden van deze dame?

Lacy verblijft bij opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Lacy

Lacy

 

Athena

Deze prachtige meid is geboren in 2015 en kwam in opvang wegens sterfgeval. Haar langharige pels vraagt de nodige vachtverzorging. Het is een lieve knuffelpoes, maar eentje met een sterk karakter. Ze wilt wel geaaid worden a maar toont aan wanneer het genoeg is en ze rust wilt.
Gezien haar sterk karakter wordt ze niet met kleine kinderen geplaatst.
Voor Athena zoeken we een binnenthuis, ze is vrij rustig, dus kan perfect op een appartement.

Athena verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Athena

Athena

Dao

De grootste speelvogel bij onze opvangmama Chris is ongetwijfeld Dao. Deze speelse meid werd geboren in 2021 en is dus slechts één jaar oud.
Ze werd eveneens gevonden in Wallonië, regio Mons, en werd door een lieve dame naar onze opvang gebracht, zodat ze een gouden mandje krijgt.

Dao is echt een allemansvriend, zolang ze maar kan spelen én eten is dit meisje heel gelukkig.

Dao verblijft bij opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Dao

Dao

 

 

Amanda (FIV+)

Amanda is een superlieve poes van 8 jaar oud met een heel soft karakter. Ze kwam zwaar verwaarloosd binnen, maar is intussen aangesterkt en heeft van knuffelen haar hobby gemaakt. Gedaan met zwerven en het zware buitenleven voor dit lieve meisje. Ze zoekt een rustige thuis waar ze veilig als binnenpoes mag oud worden, bovendien testte deze lieve meid positief op aids.

Amanda verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Amanda

Amanda

Yum-Yum (FELV+)

Yum-Yum is een katertje van 2 jaar oud. Hij testte helaas positief op leucose en kan dus enkel als binnenpoesje geplaatst worden, alleen of met een ander leucosekatje.
Yum-Yum is eerder verlegen, hij neemt eerst een wat afwachtende houding aan en heeft wat tijd nodig om te wennen, maar eens hij je kent is het een lieve knuffel.

Yum-Yum verblijft bij onze opvangmama Chris te Halle. Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Yum-Yum

Yum-Yum

Lea

Lea is een grote speelvogel van één jaar oud. Ze was niet meer gewenst door haar baasjes en werd naar onze opvang gebracht, zonder een echte reden. Gewoon niet meer gewenst… Misschien omdat ze té actief was?

Lea is een heel actief kattinnetje en heeft energie voor twee. Het is dus aangeraden dat ze naar buiten kan in een veilige omgeving of catproof tuin.

Lea verblijft bij onze opvangmama Chris te Halle. Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Lea

Lea

Sonka

Sonka is geboren in 2014 en werd afgestaan door de komst van een baby. Sonka had tandproblemen en eet daardoor enkel natvoer.

Sonka verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Wil jij deze senior dame een foreverhome bieden? Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Sonka

Sonka

Minouche

Minouche is een poes van 10 jaar oud. Ze is geboren in 2012. Ze werd afgezet bij de dierenarts om haar te laten inslapen omdat haar baasje naar het rusthuis was verhuisd. Onze dierenartsen slapen geen gezonde dieren in, maar nemen contact op met ons.
Minouche is echt een superlieve kat met een onderdanig karakter. Ze zoekt een rustig binnenhuisje om haar knuffels kwijt te geraken.

Minouche verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Minouche

Minouche

Grey

Grey kwam in opvang na afstand en moet dus op zoek naar een nieuwe thuis. Jij werd geboren in 2011 en is dus 11 jaartjes oud. Het is een rustige binnenpoes, die op zoek is naar een liefdevolle thuis waar hij hopelijk de komende 10 jaar nog mag genieten van zijn oude dag als binnenpoes.

Lekker eten, liefde en knuffels, een zacht mandje, … meer staat er niet op het wensenlijstje van deze lieve schat.

Wil jij een seniorkatje een nieuwe foreverhome geven? Vul dan het adoptieformulier in op onze website, dan kan je op kennismakingbezoek gaan bij onze opvangmama Chris in Halle.

Grey

Grey

Cappucine

Cappucine is een mooi ros kattinnetje geboren midden mei 2021. Ze werd in het najaar 2021 gevonden in een industriezone in Waver. Voor een jong katje is ze vrij rustig. Ze is lief met andere katjes maar niet sociaal naar mensen toe. Ondanks dat ze al geruime tijd in opvang verblijft, evolueert ze niet meer en blijft een bang katje dat blaast of wegloopt als je haar benadert.
Echter is ze wel een fijn speelkameraadje voor een ander katje. In de opvang komt ze met iedereen goed overeen en ze is absoluut niet dominant.

Cappucine verblijft bij onze opvangmama Sybille in Buizingen.

Val jij voor haar schattige snoetje en vind je het niet erg dat het geen knuffelpoesje is? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Cappucine

Cappucine

 

Mitsu

Mitsu is 7 jaar jong. Mitsu is een beetje verlegen maar hunkert zo erg naar knuffels komt zelfs met pootje vragen om aandacht.
Mitsu werd afgestaan wegens verhuis naar het rusthuis.

Mitsu verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. Interesse? Vul dan het adoptieformulier in.

Mitsu

Mitsu

 

Simba

Ik ben Simba, een jong gecastreerd katertje van ongeveer 1 jaar oud.
Al heb ik intussen wel een bijnaam van mijn pleegouders gekregen, namelijk Triplex (3-legs), gezien ik een pootje mis.
In augustus heb ik nl. een ernstig ongeluk gehad, mijn beide achterpootjes zijn vastgeraakt in een vossenklem.
Mijn rechter achterpoot kon niet meer gered worden en werd door dierenarts Ellen van Animell onmiddellijk geamputeerd.
Mijn andere achterpoot was ook heel erg gekwetst, om deze te kunnen redden heb ik zelfs een huidtranplantatie moeten ondergaan. Geen nood, al deze ingrepen deden geen pijn want ik werd hiervoor verdoofd.
Na maandenlange verzorging en heel veel verbandwissels is mijn overblijvend achterpootje zo goed als mogelijk hersteld, al mankeer ik wel 1 teentje, dat is afgestorven omdat er te weinig doorbloeding was door de schade van de klem. Mijn haartjes op het pootje zijn wat langer dan normaal, omdat er voor de transplantatie huid genomen werd van mijn rug, mijn pootje lijkt daardoor een beetje op een plumeau!
Ondanks mijn beperkingen huppel ik vrolijk rond bij mijn pleeggezin, ik mag natuurlijk niet buiten want dat zou te gevaarlijk zijn.
Ook ga ik netjes op de kattenbak en kan ik sinds kort zelfs op de zetel springen, daar kan ik dan zalig dutten op een kussentje en dekentje, trappen zijn wel moeilijk voor mij.
Eten doe ik heel graag! Korrels zijn prima, al heb ik graag af en toe een lekker nat hapje, dit kreeg ik vroeger dagelijks omdat ik lang pilletjes en siroop moest innemen. Intussen ben ik al maanden medicatievrij, maar ik hoop toch altijd dat mijn pleegmama een zakje natvoeding voor me opendoet 😉. Ik moet wel wat op mijn lijn letten, dus te veel mag ik niet eten want als ik te dik word zal mijn resterend pootje overbelast geraken, dat zou jammer zijn na de vele behandelingen die ik daarvoor heb moeten ondergaan!
Ik ben heel lief en aanhankelijk en kan erg genieten van aaitjes en knuffels, maar ik ben wel een eenzaatje en ben graag de baas in huis, met andere poezen kan ik het niet zo goed vinden, behalve als ze heel lief en rustig zijn.
Dus zoek ik een thuis met lieve ouders met een huisje waar ik niet buiten kan en zonder al te veel trappen en andere poesjes.
Wil jij mij adopteren?
Wel zal je eerst mijn pleegmama moeten overtuigen 😉 Simba verblijft bij zijn opvanggezin in Meldert.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in.

v

Simba

 

Zana

Ik ben Zana een mooie zwarte panter geschat op 2 jaar. Toen ik in opvang kwam met mijn pasgeboren kleintjes was ik volledig in de war en bang…ik moest mijn kleintjes verzorgen en beschermen in een onbekende omgeving met onbekende mensen die ik niet vertrouwde. Ondertussen zijn mijn kleintjes al verhuisd naar hun eigen gezinnetje en ben ik het hier al goed gewoon geworden. Mijn opvangmam weet dat ze rustig moet zijn bij mij en vooral geen snelle bewegingen moet maken met haar handen…want dan wordt ik terug onzeker…Ik speel graag met een hengeltje of met een muisje of balletje, daar kan ik de hele kamer mee rondkrossen. Van een goeie rustige knuffel kan ik ook genieten. Van vreemden ben ik wel nog bang. Wie heeft een gouden mandje staan voor mij in een rustige omgeving en wil mij de tijd geven om open te bloeien?

Zana verblijft bij opvangmama Natasja in Lebbeke

Willen jullie graag komen kennismaken? Vul dan het adoptieformulier in.

Zana

Zana

 

Cecemel

Cecemel is geboren in 2019 en wordt dit jaar 4 jaar. Nog jong dus, maar het kattenkwaad al verleerd. Deze schat werd bij ons binnengebracht, nadat hij een tijdje in een afvalfabriek leefde.
Hij heeft het niet zo begrepen op andere poezen en wilt graag als “enig kind poes” een thuisje waar hij de aandacht niet moet delen.
Hij is heel aanhankelijk en kopjes geven is zijn favoriete hobby. Het buitenleven voor Cecemel is voorgoed voorbij, we zoeken voor hem een thuis waar hij veilig als binnenpoes mag oud worden.

Cecemel verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Willen jullie graag komen kennismaken? Vul dan het adoptieformulier in.

Cecemel

Cecemel

 

Ronny

Ronny is geboren in 2021 en ongeveer anderhalf jaar oud. Deze lieve heel sociale kater heeft een speelkameraadje nodig en is dus ideaal als tweede poes. Gezien hij heel sociaal is en volledig wit (oortjes gevoelig voor melanomen), wordt deze lieverd alleen geplaatst als binnenpoes.

Ronny verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Willen jullie graag komen kennismaken? Vul dan het adoptieformulier in.

Ronny

Ronny

 

Samen ter adoptie: Casper en Jasper

Casper en Jasper zijn 2 broertjes en worden enkel SAMEN geadopteerd. Ze werden geboren in 2022 en zijn nog geen jaar oud. Ze werden afgestaan omdat ze “te groot” waren geworden.
Ze hebben één blauw oogje en één geel oogje. Verder zijn ze superlief, echte knuffelpoesjes. Gezien hun jonge leeftijd ook nog heel speels, dus naast heel veel liefde hebben ze ook voldoene ruimte en speelgoed en krabpalen nodig. Deze schatjes worden enkel als binnenpoesjes geplaatst gezien hun sociale karakter en hun witte kleur.

Ze verblijven bij onze opvangmama Chris in Halle.

Willen jullie graag komen kennismaken? Vul dan het adoptieformulier in.

Casper-Jasper

Casper & Jasper

 

Bailey

Heeft u interesse in de adoptie van een kitten? Lees hier meer over de adoptieprocedure of vul het aanvraagformulier voor de adoptie van een kitten in.

We hebben ook een aantal volwassen katten en stalkatten ter adoptie, deze vind je onderaan de pagina. Ook zij verdienen een gouden mandje 🙂

Opgelet: de pagina wordt slechts één keer per week geüpdatet. De meest recente status van adoptie van de verschillende kittens kan je bekijken op onze Facebookpagina. 

Voor een adoptie doen we een evaluatie van alle aanvragen die we ontvangen hebben voor een kitten. Daaruit kiezen we de adoptanten die het beste passen bij de noden van het katje. Het kan dus even duren voor je antwoord krijgt op je aanvraag maar je mag wel altijd een antwoord van ons verwachten.

Om praktische redenen kunnen onze katjes enkel geadopteerd worden door mensen gedomicilieerd douglain België en met een Belgisch rijksregisternummer (nodig voor het registreren van de chipgegevens). Dit omwille van vaccinaties en opvolging naar de toekomst toe.

 

Kittens ter adoptie:

 

Terug ter adoptie: Trix en Thimo (geadopteerd)

Hallo,
Wij zijn Trix en Thimo.
Laten we beginnen met onze ID-kaart eens op tafel te gooien:
Trix: zwart met een wit vlekje – Thimo: bruingrijs getijgerd
Geboortedatum: +/- 22/07/2021
Beide gesteriliseerd en gevaccineerd.
Zo, dat weten jullie dan al.

We werden samen met onze mama en broertje als kleine prutsjes bij onze opvangmama gebracht. Wat waren we bang! Het heeft een tijdje geduurd maar nu weten we wel beter… we hoeven niet bang te zijn van jullie “mensen”. Maar t.o.v. vreemden blijven we toch liever een beetje op onze hoede!
Ikzelf, Thimo, speel een hele dag door. Een stoffen balletje waar ik mee kan voetballen, verstoppertje spelen,… en af en toe uiteraard ook met een kattenvriendje, groot of klein. Ook met de kleine hond des huizes kom ik goed overeen! Mijn opvangmama vindt mij ook heel nieuwsgierig want ik volg haar overal en wil altijd zien wat ze doet. Soms mag ik zelfs helpen, zoals de was vouwen! 😊
Mijn zusje Trix is rustiger. Wat kan die slapen zeg! Maar als ze uit haar slaapplekje komt dan kunnen we lekker samen ravotten en rennen we het hele huis door! Zij heeft er dan weer geen probleem mee om door de lucht te zweven wanneer ze wordt gepakt door onze opvangmama. Respect daarvoor! Dat is nog niet zo mijn ding, ook al ga ik niet meer spartelen om weg te komen hoor. Die aaitjes, ik kan ze zeker ook wel appreciëren, maar toch nog liever op de grond.
Zoals ik dus al zei worden we beide graag geaaid, maar we zijn niet het type knuffelkatje dat bij jou in het zeteltje komt kruipen… nog niet! Maar misschien doen we dat wel bij jou! 😉
Wij zouden uiteraard heel graag samen blijven, maar hebben jullie al een speels kattenvriendje dan zullen wij zeker ook bij jou heel gelukkig worden!
Wil jij ons graag eens ontmoeten? Neem dan contact op met onze opvangmama Ingrid in Halle!
Tot snel!

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in.

Thimo-Trix

Thimo-Trix

 

Suzy, Solo (geadopteerd), Syrio (geadopteerd) en Starr

Mogen we even wat aandacht vragen voor dit gezinnetje?

Mama Suzy en haar kleintjes zijn sinds midden juni in onze opvang gekomen.
Solo, Syrio en Starr waren toen een 8 tal weken oud…

Helaas is er tot op heden nog geen enkele aanvraag geweest voor hen ..🥺

Mama heeft een geschatte leeftijd van 6 jaar en is superlief.

Solo en Syrio zijn de 2 avonturiers van de “S gang”…😎😉

Zusje Starr heeft het iets moeilijker om haar vertrouwen te geven maar uit ervaring weten we dat dat met tijd en geduld, en vooral…waar niks “moet” nog kan veranderen..

Nèt daarom willen we Starr graag laten vertrekken met één van haar broers om haar wat vertrouwd gezelschap mee te geven.
Mama kan alleen vertrekken of met 1 van haar kittens.

Het zou ons echt plezier doen moesten ook deze langblijvertjes via deze weg ook hun welverdiende thuisje kunnen krijgen. Telkens de reismandjes tevoorschijn komen, zien we ze kijken, en zeggen we vol goede moed…
Jullie kans komt ook wel! ❤ 🙏

Deze mama en kittens verblijven bij opvangmama Sonja in Lot. Interesse? Vul dan het adoptieformulier in.

Suzy-Solo-Syrio-Starr

Suzy-Solo-Syrio-Starr

 

 

Te Fiti & Terra

° mei 2022

Ze lijken wel in mekaar over te gaan met hun identieke kleurenpatroon 🙂
Het zouden uiteraard geen katinnetjes zijn moesten ze geen eigen willetje hebben..😉
Grondregel bij deze 2: ze worden niet zo graag opgepakt tenzij ze er zelf anders over beslissen. 😁 …Kattinnetjes dus …
Lees:
🐱 Te Fiti is een enthousiast meisje zonder enige vrees en geniet ervan om knuffeltjes te komen vragen.. ❤
🐱 Terra heeft een heel zachtaardig karakter, heeft altijd véél te vertellen en komt uit zichzelf op je schoot liggen. Eens geïnstalleerd heeft ze nog liefde over om je te overladen met kattenkusjes..😊

Ze genieten van mekaars gezelschap, het liefst zien we ze dan ook samen vertrekken🐱🐱
Heb je echter al een jong sociaal katje thuis ?
Dan kunnen ze ook apart vertrekken en een nieuwe vriendschap sluiten. 🤗
Ook zij hebben nood aan aangepaste voeding voor hun gevoelige darmpjes.
Ben je bereid hiermee rekening te houden ?
Kom dan gerust eens langs bij opvangmama Kirsten in Herzele om de twee zusjes te ontmoeten !

Heb je interesse? Vul dan het adoptieformulier in en kom kennis maken met ons!

Te Fiti-Terra

Te Fiti-Terra

Weasel en Volt (geadopteerd)

Wij zijn Volt en Weasel, geboren eind mei en 2 ongelofelijk lieve, speelse katertjes met 100% knuffelgehalte en vertrekkensklaar. We ravotten graag samen, maar zijn ook niet bang van andere katten, kleine hond of grote kinderen. Hier zijn we namelijk al aan gewend bij onze opvangmama Vanessa en -papa Levi te Lembeek.
We zijn 2 macho’s die graag voetbal kijken (maar balletje op tv krijgen we niet te pakken), en ons poezenhartje slaat een slagje sneller bij lekker eten en goed gevuld waterbakje. Hoewel we het hier goed naar onze zin hebben, zijn we toch op zoek naar baasje(s) die ons van lekkers, aandacht en heel veel knuffels willen voorzien en dat liefst in huisje met tuin waar we onze instincten ten volle kunnen botvieren.
Willen jullie meer over ons te weten komen en tijdens bezoek ondervinden of ‘de klik’ er is, vul dan zeker het formulier in.

Heb je interesse? Vul dan het adoptieformulier in en kom kennis maken !

Weasel-Volt

Weasel-Volt

 

Femke

Hey hallo allemaal,

Ik ben Femke (Femie voor mijn vriendjes). Ik ben een wit/ zwarte kattin van 6 maanden oud. Ik ben een beetje verlegen, je gaat me een beetje moeten helpen om contact te zoeken. Ik speel graag met mijn speelgoedjes en ben ook verzot op eten. Als jij een plekje hebt voor mij dan mag je altijd reageren onder mijn schattige selfie.

Femke verblijft bij opvangmama Marie in Halle.

Heb je interesse? Vul dan het adoptieformulier in en kom kennis maken !

Femke

Femke

Zia en Bea (geadopteerd)

Hallo, wij zijn Bea (1/5/22 lapjeskat) en Zia (28/6/22 tijger wit), en verblijven bij opvangmama Annemie te Halle. Ze zijn zeer aan elkaar gehecht en kunnen niet alleen zijn want Bea begint te miauwen als ze Zia niet ziet . Bea is super lief en een knuffelkat, ze vraagt steeds om geaaid te worden. Zia kan men aaien maar is nog bang van de handjes, met veel geduld komt dat wel goed.
Omdat ze aan elkaar gehecht zijn worden ze samen geadopteerd, ofwel waar al een soortgenootje is met wie ze kunnen vriendschap sluiten .
Omdat Bea met iedereen meeloopt , liefst als binnenpoes houden.
Eind november kunnen ze vertrekken. Heb jij gouden mandje voor Zia? Vul dan het adoptieformulier in en kom kennis maken !

Bea & Zia

Bea & Zia

Samen ter adoptie: Sid & Jordy

Hallo wij zijn Sid (foto links) en Jordy (foto rechts). Wij zijn twee boezemvriendjes beide geboren eind april 2022 en zijn nog steeds aan het wachten op een nieuwe warme thuis. Het is wel leuk bij opvangmama Hilde uit St Pieters Leeuw, we hebben daar een eigen kamer, maar zouden graag toch wat meer ruimte krijgen en kunnen rondlopen waar mensen zijn zodat we eens sneller geknuffeld kunnen worden. Sid is de knuffelaar van de twee, Jordy is nog angstig, maar komt nu toch al eens aan de handen ruiken van de opvangmama. Hij voelt zich wel op zijn gemak bij Sid ,dus zoeken we een plaatsje waar ze samen terecht kunnen, bij geduldige mensen die Jordy tijd gunnen om open te bloeien. 

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in en kom kennis maken !

Sid-Jordy

Sid & Jordy

 

Do

Hallo, Ik ben Do, een kattinnetje en geboren op 15/03/22.

Mijn prille leventje hing echt even aan een zijden draadje! Toen ik plots heel veel gewicht verloor trok mijn opvangmama meteen aan de alarmbel, met een loodzware diagnose tot gevolg…. FIP. Wie in de kattenwereld thuis is denkt meteen: inslapen. Gelukkig waren we er heel snel bij en was er voor mij als kleine duts een alternatieve oplossing voorhanden: eentje die echter veel geld, moeite en inspanning vroeg. Een ware emotionele rollercoaster voor mijn opvanggezin. Maar ik bleef flink doorzetten! Achteraf gezien bleek deze behandeling de juiste zet, want kijk eens hoe mooi ik ben opgegroeid: van mager, freil en verlegen katje naar een prachtige kattin, enorme speelvogel en babbelaar. Ik ben door de dierenarts genezen verklaard, en na een lange observatieperiode klaar voor een permanent gouden mandje!

Ik kom graag in de zetel bij jou spinnen én ben (eens ik ze wat leer kennen) heel sociaal toe naar andere katjes. Pitouche, de kater des huizes is mijn beste vriend én ik mag als enige opvanger ook af en toe bij Pim, de kattin van ons opvanggezinnetje slapen. Gezien ik graag in gezelschap van andere katjes vertoef, word ik het liefst geadopteerd samen met één van mijn stiefbroers of zusjes, of door een gezin waar er een andere sociale kat aanwezig is.

Ik leef het liefst in een rustige omgeving, als er teveel herrie is zal je me niet snel zien. Naar vreemde mensen toe ben ik eerder schuw, maar je kan ongetwijfeld mijn vertrouwen winnen met wat liefde, lekkers én een speelhengel.

Ja, ik heb al een zwaar valiesje, maar toch zou ik deze heel graag klaar maken om naar een permanente thuis te verhuizen. Heb je wat geduld met katjes, ben je zachtaardig en rustig in mijn benadering? Dan heb je aan mij ongetwijfeld een supercompagnon voor mijn hele leventje! Want ik ben heel erg dankbaar dat mijn leventje er nog is. Écht.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in en kom kennis maken !

Do

Ter adoptie: Do

 

Jongvolwassen en volwassen katten ter adoptie:

 

Bianca

Bianca is een volledig witte poes, heel aanhankelijk maar durft soms een pootje uithalen naar andere poezen toe, niks erg gewoon één slag van haar poot, maar misschien is het beter dat ze als poes alleen geplaatst wordt, zodat ze nog enkele mooie jaren kan genieten van haar oude dag.
Bianca zou geboren zijn in 2012, haar leeftijd zou ongeveer 10 jaar zijn.
Zij was een zeer beschermende moeder van 4 kittens die zij met veel liefde heeft groot gebracht nadat ze was bevallen in een schuur bij mensen wonende in een gerestaureerde hoeve in Wallonië.

Ze zat onder de vlooien en oormijt, maar hiervoor werd ze meermaals behandeld. Ze heeft het niet gemakkelijk gehad en heeft duidelijk lange tijd haar plan moeten trekken. Aangezien ze wel heel lief is naar mensen toe, vermoeden we dat ze in een ver verleden wel een thuis heeft gehad. Wie weet hoeveel nestjes ze in de voorbije 10 jaar al heeft grootgebracht, moederziel alleen…

Bianca heeft heel gevoelige darmen en eet uitsluitend droogvoer Hill’s Gastrointestinal BIOME. Bij andere voeding heeft ze diarree en natvoer is al helemaal geen optie voor haar.

Bianca is een leuke poes die een warme gezellige thuis zoekt als binnenpoes, zonder al te veel drukte, waar ze kan genieten van aandacht maar ook de nodige rust heeft als seniorkatje.

Wie biedt haar een gouden mandje?
Ze verblijft bij opvangmama Mia in Huizingen.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Bianca

Bianca

 

Kylie

Kylie is een lieve knuffelpoes geboren in januari 2021. Het is een katje met een handleiding en een speciaal karakter.

Ze is speels en vrij dominant naar andere katten toe. Ze kan ook heel lief zijn, want het liefst ligt ze de ganse avond op jouw schoot. Ze komt eerst discreet op de armleuning liggen om dan zachtjes met haar pootje te vragen of ze op je schoot mag. Kylie kan perfect alleen geplaatst worden, zolang ze maar voldoende aandacht en liefde krijgt. Tijdens het spelen durft ze soms haar klauwen gebruiken of zelfs te bijten. Eveneens als ze geaaid wordt en er geen zin in heeft.
Voor Kylie zoeken we iemand met ervaring die kordaat kan zijn en weet hoe hier mee om te gaan.
Kinderen zijn sowieso uitgesloten.
Een thuis waar ze voldoende ruimte heeft en ook veilig naar buiten kan, zou ideaal zijn voor deze mooie meid.

Kylie verblijft bij onze opvangmama Sybille in Buizingen en is vertrekkensklaar.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Kylie

Kylie

 

Zena

Zena is geboren in 2020 en dus bijna 2 jaar oud. Deze kleine meid zoekt een warm mandje waar ze omringd wordt veel liefde en aandacht.

Zena verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Zena

Zena

 

Amby

Deze verlegen jongen werd geboren in 2018. Hij is vrij verlegen en éénkennig, maar eens hij je wat beter leert kennen en je zijn vertrouwen hebt, is het een echte knuffelpoes. Doordat hij zo verlegen is, valt hij niet echt op in de groep tussen onze volwassen katjes, maar hij verdient zeker een warme thuis. Je herkent deze schat aan de speciale vorm van zijn oortje.

Amby werd overgenomen van een asiel in Wallonië, waar volwassen katjes weinig kans maken op adoptie, vandaar dat wij graag helpen om voor deze lieverd een warm mandje te zoeken.

Amby’tje verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Amby

Amby

 

Quibus en Ian

Quibus en Ian zijn lieve poezen, ze bijten noch krabben.
Quibus begint zich goed te geven en houdt van geaaid te worden, vooral ’s avonds en dit wanneer het hem zint, nu bijna dagelijks.
Ian wit/zwart kijkt graag tv en loopt overal rond in huis, maar laat zich niet aanraken.
Het zijn echt leuke poezen en speelvogels en heel erg aan elkaar gehecht.

Geen van beide zijn vechters naar andere poezen toe, hier zijn ze met 10 en komen met iedereen overeen.

Wie gunt deze 2 schatten een forever gouden mandje, het zijn geen schootpoezen maar wie weet dat ze in een nieuwe omgeving wel de klik maken.
Ze verblijven bij opvangmama Mia in Huizingen

Willen jullie Quibus en Ian adopteren? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Quibus-Ian

Quibus-Ian

In optie: Elliot (herplaatsing)

Voor deze prachtige zwarte panter gaan we op zoek naar een nieuwe foreverhome.

Elliot is een lieve kater van ongeveer 3 jaar oud, volledig wettelijk in orde aangezien hij vorig jaar bij Poezensnoetje werd geadopteerd. Deze knuffelbeer en lekkerbek zoekt een rustige thuis (zonder kleine kinderen) waar hij ook in een veilige omgeving naar buiten kan. In zijn huidige thuis kan hij vrij binnen en buiten via een kattenluikje. Hij eet graag brokjes maar is ook verzot op natvoer. Elliot is een echte lekkerbek.

Waarom wordt Elliot herplaatst? Ondanks dat hij graag speelt met de andere kat des huizes, ervaart deze teveel stress omdat Elliot te dominant is.

Hij kan dus zeker overweg met andere katjes maar hij is wel heel aanwezig en speelt de baas in huis.
Voor dat Elliot in opvang kwam bij Poezensnoetje, zat hij reeds anderhalf jaar in een opvang in Wallonië samen met 2 broertjes die als buitenkatjes werden geplaatst. Na anderhalf jaar wist de verzorgster uiteindelijk het vertrouwen van Elliot te winnen en ontdekte hij dat knuffels wel kon appreciëren. Zijn verhuis naar hier was moeilijk maar na 6 weken kwam hij plots zelf tussen de benen van zijn opvangmama flossen. Sindsdien is hij heel aanhankelijk en knuffelt er op los. Uiteraard zoals de meeste katjes, vooral wanneer hij er zin in heeft en anders laat hij het wel merken.
Elliot verblijft bij zijn huidige personeel in Buizingen.
✅ Knuffelpoes
✅ Dominant
✅ Moet buiten kunnen
✅ Rustige thuis
✅ Moet ‘verhuizen’ begin juli (baasje verhuist zelf)
❌ Geen kleine kinderen, grote kinderen geen probleem

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Elliot

Elliot

 

Wegens gezondheidsproblemen momenteel niet ter adoptie: Martin

Martin is geboren in 2014 en is via collega’s in Wallonië bij ons terechtgekomen, omdat hij daar geen enkele kans krijgt op een gouden mandje. Deze lieverd met een heel zacht karakter, heeft een zwaar leven achter de rug, maar is nog in perfecte gezondheid. Hij heeft door zijn ooglid een droevige blik. Martin is onderdanig naar andere katjes toe.

Wie opent zijn hart en geeft deze schat een nieuwe thuis?

Hij verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Martin

Martin

Phoebie

Phoebie is 10 jaar oud, geboren 2012. Na 10 jaar heeft haar baasje afstand van haar gedaan. Phoebie past niet meer in haar leven…
Voor dit meisje zoeken we dus een nieuwe foreverhome waar ze de komende 10 jaar gelukkig kan zijn. Het is een rustig meisje dat niet van drukte houdt, dus best een rustige omgeving, zodat ze zich makkelijk thuis zal voelen.

Wie geeft dit lieve meisje een nieuwe thuis?

Phoebie verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Phoebie

Phoebie

 

Lacy

Deze knappe meid kwam in opvang met een bekkenbreuk. Ze is nu genezen. Lacy werd geboren in 2001 en heeft een pittig karakter.
Verder is ze buitengewoon speels. Ze zet zelfs haar pootjes om je benen om aandacht te vragen en om te spelen. Kortom, dit meisje zoekt personeel dat veel tijd heeft om haar te entertainen en de aandacht te geven die ze verdient.

Lacy wordt geplaatst als binnenpoes, met niet te kleine kinderen, gezien haar felle karakter. Ze wordt liefst alleen geplaatst aangezien ze ook wat dominant is en niet alle andere soortgenootjes tolereert.

Wie heeft veel tijd om het ideale personeel te worden van deze dame?

Lacy verblijft bij opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Lacy

Lacy

 

Athena

Deze prachtige meid is geboren in 2015 en kwam in opvang wegens sterfgeval. Haar langharige pels vraagt de nodige vachtverzorging. Het is een lieve knuffelpoes, maar eentje met een sterk karakter. Ze wilt wel geaaid worden a maar toont aan wanneer het genoeg is en ze rust wilt.
Gezien haar sterk karakter wordt ze niet met kleine kinderen geplaatst.
Voor Athena zoeken we een binnenthuis, ze is vrij rustig, dus kan perfect op een appartement.

Athena verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Athena

Athena

Dao

De grootste speelvogel bij onze opvangmama Chris is ongetwijfeld Dao. Deze speelse meid werd geboren in 2021 en is dus slechts één jaar oud.
Ze werd eveneens gevonden in Wallonië, regio Mons, en werd door een lieve dame naar onze opvang gebracht, zodat ze een gouden mandje krijgt.

Dao is echt een allemansvriend, zolang ze maar kan spelen én eten is dit meisje heel gelukkig.

Dao verblijft bij opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Dao

Dao

 

 

Amanda (FIV+)

Amanda is een superlieve poes van 8 jaar oud met een heel soft karakter. Ze kwam zwaar verwaarloosd binnen, maar is intussen aangesterkt en heeft van knuffelen haar hobby gemaakt. Gedaan met zwerven en het zware buitenleven voor dit lieve meisje. Ze zoekt een rustige thuis waar ze veilig als binnenpoes mag oud worden, bovendien testte deze lieve meid positief op aids.

Amanda verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Amanda

Amanda

Yum-Yum (FELV+)

Yum-Yum is een katertje van 2 jaar oud. Hij testte helaas positief op leucose en kan dus enkel als binnenpoesje geplaatst worden, alleen of met een ander leucosekatje.
Yum-Yum is eerder verlegen, hij neemt eerst een wat afwachtende houding aan en heeft wat tijd nodig om te wennen, maar eens hij je kent is het een lieve knuffel.

Yum-Yum verblijft bij onze opvangmama Chris te Halle. Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Yum-Yum

Yum-Yum

Lea

Lea is een grote speelvogel van één jaar oud. Ze was niet meer gewenst door haar baasjes en werd naar onze opvang gebracht, zonder een echte reden. Gewoon niet meer gewenst… Misschien omdat ze té actief was?

Lea is een heel actief kattinnetje en heeft energie voor twee. Het is dus aangeraden dat ze naar buiten kan in een veilige omgeving of catproof tuin.

Lea verblijft bij onze opvangmama Chris te Halle. Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Lea

Lea

Sonka

Sonka is geboren in 2014 en werd afgestaan door de komst van een baby. Sonka had tandproblemen en eet daardoor enkel natvoer.

Sonka verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Wil jij deze senior dame een foreverhome bieden? Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Sonka

Sonka

Minouche

Minouche is een poes van 10 jaar oud. Ze is geboren in 2012. Ze werd afgezet bij de dierenarts om haar te laten inslapen omdat haar baasje naar het rusthuis was verhuisd. Onze dierenartsen slapen geen gezonde dieren in, maar nemen contact op met ons.
Minouche is echt een superlieve kat met een onderdanig karakter. Ze zoekt een rustig binnenhuisje om haar knuffels kwijt te geraken.

Minouche verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Minouche

Minouche

Grey

Grey kwam in opvang na afstand en moet dus op zoek naar een nieuwe thuis. Jij werd geboren in 2011 en is dus 11 jaartjes oud. Het is een rustige binnenpoes, die op zoek is naar een liefdevolle thuis waar hij hopelijk de komende 10 jaar nog mag genieten van zijn oude dag als binnenpoes.

Lekker eten, liefde en knuffels, een zacht mandje, … meer staat er niet op het wensenlijstje van deze lieve schat.

Wil jij een seniorkatje een nieuwe foreverhome geven? Vul dan het adoptieformulier in op onze website, dan kan je op kennismakingbezoek gaan bij onze opvangmama Chris in Halle.

Grey

Grey

Cappucine

Cappucine is een mooi ros kattinnetje geboren midden mei 2021. Ze werd in het najaar 2021 gevonden in een industriezone in Waver. Voor een jong katje is ze vrij rustig. Ze is lief met andere katjes maar niet sociaal naar mensen toe. Ondanks dat ze al geruime tijd in opvang verblijft, evolueert ze niet meer en blijft een bang katje dat blaast of wegloopt als je haar benadert.
Echter is ze wel een fijn speelkameraadje voor een ander katje. In de opvang komt ze met iedereen goed overeen en ze is absoluut niet dominant.

Cappucine verblijft bij onze opvangmama Sybille in Buizingen.

Val jij voor haar schattige snoetje en vind je het niet erg dat het geen knuffelpoesje is? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Cappucine

Cappucine

 

Mitsu

Mitsu is 7 jaar jong. Mitsu is een beetje verlegen maar hunkert zo erg naar knuffels komt zelfs met pootje vragen om aandacht.
Mitsu werd afgestaan wegens verhuis naar het rusthuis.

Mitsu verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. Interesse? Vul dan het adoptieformulier in.

Mitsu

Mitsu

 

Simba

Ik ben Simba, een jong gecastreerd katertje van ongeveer 1 jaar oud.
Al heb ik intussen wel een bijnaam van mijn pleegouders gekregen, namelijk Triplex (3-legs), gezien ik een pootje mis.
In augustus heb ik nl. een ernstig ongeluk gehad, mijn beide achterpootjes zijn vastgeraakt in een vossenklem.
Mijn rechter achterpoot kon niet meer gered worden en werd door dierenarts Ellen van Animell onmiddellijk geamputeerd.
Mijn andere achterpoot was ook heel erg gekwetst, om deze te kunnen redden heb ik zelfs een huidtranplantatie moeten ondergaan. Geen nood, al deze ingrepen deden geen pijn want ik werd hiervoor verdoofd.
Na maandenlange verzorging en heel veel verbandwissels is mijn overblijvend achterpootje zo goed als mogelijk hersteld, al mankeer ik wel 1 teentje, dat is afgestorven omdat er te weinig doorbloeding was door de schade van de klem. Mijn haartjes op het pootje zijn wat langer dan normaal, omdat er voor de transplantatie huid genomen werd van mijn rug, mijn pootje lijkt daardoor een beetje op een plumeau!
Ondanks mijn beperkingen huppel ik vrolijk rond bij mijn pleeggezin, ik mag natuurlijk niet buiten want dat zou te gevaarlijk zijn.
Ook ga ik netjes op de kattenbak en kan ik sinds kort zelfs op de zetel springen, daar kan ik dan zalig dutten op een kussentje en dekentje, trappen zijn wel moeilijk voor mij.
Eten doe ik heel graag! Korrels zijn prima, al heb ik graag af en toe een lekker nat hapje, dit kreeg ik vroeger dagelijks omdat ik lang pilletjes en siroop moest innemen. Intussen ben ik al maanden medicatievrij, maar ik hoop toch altijd dat mijn pleegmama een zakje natvoeding voor me opendoet 😉. Ik moet wel wat op mijn lijn letten, dus te veel mag ik niet eten want als ik te dik word zal mijn resterend pootje overbelast geraken, dat zou jammer zijn na de vele behandelingen die ik daarvoor heb moeten ondergaan!
Ik ben heel lief en aanhankelijk en kan erg genieten van aaitjes en knuffels, maar ik ben wel een eenzaatje en ben graag de baas in huis, met andere poezen kan ik het niet zo goed vinden, behalve als ze heel lief en rustig zijn.
Dus zoek ik een thuis met lieve ouders met een huisje waar ik niet buiten kan en zonder al te veel trappen en andere poesjes.
Wil jij mij adopteren?
Wel zal je eerst mijn pleegmama moeten overtuigen 😉 Simba verblijft bij zijn opvanggezin in Meldert.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in.

v

Simba

 

Zana

Ik ben Zana een mooie zwarte panter geschat op 2 jaar. Toen ik in opvang kwam met mijn pasgeboren kleintjes was ik volledig in de war en bang…ik moest mijn kleintjes verzorgen en beschermen in een onbekende omgeving met onbekende mensen die ik niet vertrouwde. Ondertussen zijn mijn kleintjes al verhuisd naar hun eigen gezinnetje en ben ik het hier al goed gewoon geworden. Mijn opvangmam weet dat ze rustig moet zijn bij mij en vooral geen snelle bewegingen moet maken met haar handen…want dan wordt ik terug onzeker…Ik speel graag met een hengeltje of met een muisje of balletje, daar kan ik de hele kamer mee rondkrossen. Van een goeie rustige knuffel kan ik ook genieten. Van vreemden ben ik wel nog bang. Wie heeft een gouden mandje staan voor mij in een rustige omgeving en wil mij de tijd geven om open te bloeien?

Zana verblijft bij opvangmama Natasja in Lebbeke

Willen jullie graag komen kennismaken? Vul dan het adoptieformulier in.

Zana

Zana

 

Cecemel

Cecemel is geboren in 2019 en wordt dit jaar 4 jaar. Nog jong dus, maar het kattenkwaad al verleerd. Deze schat werd bij ons binnengebracht, nadat hij een tijdje in een afvalfabriek leefde.
Hij heeft het niet zo begrepen op andere poezen en wilt graag als “enig kind poes” een thuisje waar hij de aandacht niet moet delen.
Hij is heel aanhankelijk en kopjes geven is zijn favoriete hobby. Het buitenleven voor Cecemel is voorgoed voorbij, we zoeken voor hem een thuis waar hij veilig als binnenpoes mag oud worden.

Cecemel verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Willen jullie graag komen kennismaken? Vul dan het adoptieformulier in.

Cecemel

Cecemel

 

Ronny

Ronny is geboren in 2021 en ongeveer anderhalf jaar oud. Deze lieve heel sociale kater heeft een speelkameraadje nodig en is dus ideaal als tweede poes. Gezien hij heel sociaal is en volledig wit (oortjes gevoelig voor melanomen), wordt deze lieverd alleen geplaatst als binnenpoes.

Ronny verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Willen jullie graag komen kennismaken? Vul dan het adoptieformulier in.

Ronny

Ronny

 

Samen ter adoptie: Casper en Jasper

Casper en Jasper zijn 2 broertjes en worden enkel SAMEN geadopteerd. Ze werden geboren in 2022 en zijn nog geen jaar oud. Ze werden afgestaan omdat ze “te groot” waren geworden.
Ze hebben één blauw oogje en één geel oogje. Verder zijn ze superlief, echte knuffelpoesjes. Gezien hun jonge leeftijd ook nog heel speels, dus naast heel veel liefde hebben ze ook voldoene ruimte en speelgoed en krabpalen nodig. Deze schatjes worden enkel als binnenpoesjes geplaatst gezien hun sociale karakter en hun witte kleur.

Ze verblijven bij onze opvangmama Chris in Halle.

Willen jullie graag komen kennismaken? Vul dan het adoptieformulier in.

Casper-Jasper

Casper & Jasper

 

Bailey

Bailey werd geboren in 2017 en wordt dit jaar 6 jaar jong. Ze kwam in opvang nadat haar bazinnetje is overleden. Het is een heel zachte knuffelpoes en gaat letterlijk op haar rugje liggen voor knuffels.

Bailey verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Wil je graag komen kennismaken? Vul dan het adoptieformulier in.

Bailey

Bailey

 

Orelia

Orelia is een rustige poes geboren in 2015. Ze is langharig en lijkt daardoor een beetje een fluffy mooie ronde poes. Ze is langharig wat de nodige vachtverzoring vraagt. Ze zoekt de aandacht op en knuffelt heel veel maar geeft wel haar grens aan als ze met rust gelaten wilt worden.
Voor Orelia zoeken we een binnenthuis bij mensen met de nodige ervaring.

Orelia verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Wil je graag komen kennismaken? Vul dan het adoptieformulier in.

Orelia

Orelia

 

Riley

Riley is een mooi getekende kattin geboren in 2018. Ondanks dat ze gevonden werd in mensen hun tuin zit ze goed in haar vel. Net zoals de meeste lapjespoezen is ze superlief maar heeft ze wel een sterk karakter, daarom is voor haar een thuis als enige poes een must om haar gelukkig te maken. Ze houdt van knuffelen en aandacht, maar wenst deze niet te delen met soortgenootjes.

Riley verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Wil je graag komen kennismaken? Vul dan het adoptieformulier in.

Riley

Riley

 

Dorian

Dorian is geboren in 2019. Hij werd aan ons afgestaan door een kweker. Uiterlijk lijkt hij op een dikke knuffelbeer maar schijn bedriegt, hij is maar een matige knuffel die alles op zijn eigen tempo doet. Hij is graag alleen en heeft toch wat tijd nodig om te wennen aan nieuw personeel. Hij heeft een mooie dikke vacht die de nodige verzorging vraagt.
Dorian wordt geplaatst als binnenpoes en verblijft momenteel bij onze opvangmama Chris in Halle.

Zoek jij een poes die voldoende zelfstandig kan zijn en graag alleen is? Vul dan het adoptieformulier in.

Dorian

Dorian

 

 

STALKATTEN EN NIET-SOCIALE KATTEN TER ADOPTIE

 
Er zijn momenteel geen stalkatten ter adoptie.
 
Is dit je eerste kitten? Lees dan zeker ook ons artikel over de aanschaf van een kitten.

Deze geadopteerde kittens verblijven vanaf nu in hun gouden mandje!

Wil je op de hoogte blijven van alle kittens die ter adoptie komen? Volg dan zeker ook onze  Facebookpagina.