Ter adoptie

Heeft u interesse in de adoptie van een kitten? Lees hier meer over de adoptieprocedure of vul het aanvraagformulier voor de adoptie van een kitten in.

We hebben ook een aantal volwassen katten en stalkatten ter adoptie, deze vind je onderaan de pagina. Ook zij verdienen een gouden mandje 🙂

Opgelet: de pagina wordt slechts één keer per week geüpdatet. De meest recente status van adoptie van de verschillende kittens kan je bekijken op onze Facebookpagina.

Voor een adoptie doen we een evaluatie van alle aanvragen die we ontvangen hebben voor een kitten. Daaruit kiezen we de adoptanten die het beste passen bij de noden van het katje. Het kan dus even duren voor je antwoord krijgt op je aanvraag maar je mag wel altijd een antwoord van ons verwachten.

Om praktische redenen kunnen onze katjes enkel geadopteerd worden door mensen gedomicilieerd in België en met een Belgisch rijksregisternummer (nodig voor het registreren van de chipgegevens). Dit omwille van vaccinaties en opvolging naar de toekomst toe.

 

Kittens ter adoptie:

 

Terug ter adoptie: Trix en Thimo

Hallo,
Wij zijn Trix en Thimo.
Laten we beginnen met onze ID-kaart eens op tafel te gooien:
Trix: zwart met een wit vlekje – Thimo: bruingrijs getijgerd
Geboortedatum: +/- 22/07/2021
Beide gesteriliseerd en gevaccineerd.
Zo, dat weten jullie dan al.

We werden samen met onze mama en broertje als kleine prutsjes bij onze opvangmama gebracht. Wat waren we bang! Het heeft een tijdje geduurd maar nu weten we wel beter… we hoeven niet bang te zijn van jullie “mensen”. Maar t.o.v. vreemden blijven we toch liever een beetje op onze hoede!
Ikzelf, Thimo, speel een hele dag door. Een stoffen balletje waar ik mee kan voetballen, verstoppertje spelen,… en af en toe uiteraard ook met een kattenvriendje, groot of klein. Ook met de kleine hond des huizes kom ik goed overeen! Mijn opvangmama vindt mij ook heel nieuwsgierig want ik volg haar overal en wil altijd zien wat ze doet. Soms mag ik zelfs helpen, zoals de was vouwen! 😊
Mijn zusje Trix is rustiger. Wat kan die slapen zeg! Maar als ze uit haar slaapplekje komt dan kunnen we lekker samen ravotten en rennen we het hele huis door! Zij heeft er dan weer geen probleem mee om door de lucht te zweven wanneer ze wordt gepakt door onze opvangmama. Respect daarvoor! Dat is nog niet zo mijn ding, ook al ga ik niet meer spartelen om weg te komen hoor. Die aaitjes, ik kan ze zeker ook wel appreciëren, maar toch nog liever op de grond.
Zoals ik dus al zei worden we beide graag geaaid, maar we zijn niet het type knuffelkatje dat bij jou in het zeteltje komt kruipen… nog niet! Maar misschien doen we dat wel bij jou! 😉
Wij zouden uiteraard heel graag samen blijven, maar hebben jullie al een speels kattenvriendje dan zullen wij zeker ook bij jou heel gelukkig worden!
Wil jij ons graag eens ontmoeten? Neem dan contact op met onze opvangmama Ingrid in Halle!
Tot snel!

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in.

Thimo-Trix

Thimo-Trix

 

Jill & Jupiter

Hallo allemaal ! Wij zijn Jill en Jupiter. Zus en broer van een nestje van 4. Begin april kwamen we aan bij onze opvangmama in Bogaarden. Wij zijn gechipt, zijn helemaal ingeënt , gesteriliseerd en gecastreerd en zijn getest op Leucose en… alles is in orde!! Ik stel ons even voor. Ik ben Jill een lapjeskat met heel bijzondere kleuren. Ik ben nieuwsgierig en heel speels. Ik kan heel lang met mijn balletje spelen of met mijn broer Jupiter. Een gezin waar er heel veel met mij gespeeld wordt (met kinderen bv) zou ik super vinden. Ik kan ook heel erg genieten van knuffels en aaitjes dan start mijn spinmotor te draaien.
Ik ben Jupiter, broer van Jill. Ik ben rustiger en wat verlegen. Ik hou van spelen en van knuffelen. Ik help mee op te ruimen want draag vanalles in mijn mond. Ik ben een echte vent. Ik zie er heel stoer uit maar heb een peperkoeken hartje. Mijn mooie streepjesstaart maken mij uniek. Wil je mij of mij zusje komen bezoeken? Vul dan snel het formulier in . Tot heel binnenkort!! Miauw!

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in.

 
Jupiter & Jill

Jupiter & Jill

 

Suzy, Solo, Syrio en Starr

Mogen we even wat aandacht vragen voor dit gezinnetje?

Mama Suzy en haar kleintjes zijn sinds midden juni in onze opvang gekomen.
Solo, Syrio en Starr waren toen een 8 tal weken oud…

Helaas is er tot op heden nog geen enkele aanvraag geweest voor hen ..🥺

Mama heeft een geschatte leeftijd van 6 jaar en is superlief.

Solo en Syrio zijn de 2 avonturiers van de “S gang”…😎😉

Zusje Starr heeft het iets moeilijker om haar vertrouwen te geven maar uit ervaring weten we dat dat met tijd en geduld, en vooral…waar niks “moet” nog kan veranderen..

Nèt daarom willen we Starr graag laten vertrekken met één van haar broers om haar wat vertrouwd gezelschap mee te geven.
Mama kan alleen vertrekken of met 1 van haar kittens.

Het zou ons echt plezier doen moesten ook deze langblijvertjes via deze weg ook hun welverdiende thuisje kunnen krijgen. Telkens de reismandjes tevoorschijn komen, zien we ze kijken, en zeggen we vol goede moed…
Jullie kans komt ook wel! ❤ 🙏

Deze mama en kittens verblijven bij opvangmama Sonja in Lot. Interesse? Vul dan het adoptieformulier in.

Suzy-Solo-Syrio-Starr

Suzy-Solo-Syrio-Starr

 

 

Te Fiti & Terra

° mei 2022

Ze lijken wel in mekaar over te gaan met hun identieke kleurenpatroon 🙂
Het zouden uiteraard geen katinnetjes zijn moesten ze geen eigen willetje hebben..😉
Grondregel bij deze 2: ze worden niet zo graag opgepakt tenzij ze er zelf anders over beslissen. 😁 …Kattinnetjes dus …
Lees:
🐱 Te Fiti is een enthousiast meisje zonder enige vrees en geniet ervan om knuffeltjes te komen vragen.. ❤
🐱 Terra heeft een heel zachtaardig karakter, heeft altijd véél te vertellen en komt uit zichzelf op je schoot liggen. Eens geïnstalleerd heeft ze nog liefde over om je te overladen met kattenkusjes..😊

Ze genieten van mekaars gezelschap, het liefst zien we ze dan ook samen vertrekken🐱🐱
Heb je echter al een jong sociaal katje thuis ?
Dan kunnen ze ook apart vertrekken en een nieuwe vriendschap sluiten. 🤗
Ook zij hebben nood aan aangepaste voeding voor hun gevoelige darmpjes.
Ben je bereid hiermee rekening te houden ?
Kom dan gerust eens langs bij opvangmama Kirsten in Herzele om de twee zusjes te ontmoeten !

Heb je interesse? Vul dan het adoptieformulier in en kom kennis maken met ons!

Te Fiti-Terra

Te Fiti-Terra

 

Weasel en Volt (geadopteerd)

Wij zijn Volt en Weasel, geboren eind mei en 2 ongelofelijk lieve, speelse katertjes met 100% knuffelgehalte en vertrekkensklaar. We ravotten graag samen, maar zijn ook niet bang van andere katten, kleine hond of grote kinderen. Hier zijn we namelijk al aan gewend bij onze opvangmama Vanessa en -papa Levi te Lembeek.
We zijn 2 macho’s die graag voetbal kijken (maar balletje op tv krijgen we niet te pakken), en ons poezenhartje slaat een slagje sneller bij lekker eten en goed gevuld waterbakje. Hoewel we het hier goed naar onze zin hebben, zijn we toch op zoek naar baasje(s) die ons van lekkers, aandacht en heel veel knuffels willen voorzien en dat liefst in huisje met tuin waar we onze instincten ten volle kunnen botvieren.
Willen jullie meer over ons te weten komen en tijdens bezoek ondervinden of ‘de klik’ er is, vul dan zeker het formulier in.

Heb je interesse? Vul dan het adoptieformulier in en kom kennis maken !

Weasel-Volt

Weasel-Volt

 

T-rex

T-Rex is een lieve puber van bijna 6 maanden oud, maar is vrij klein van gestalte en tenger gebouwd. Hij spint al als hij nog maar denkt dat je hem gaat knuffelen. Hij is heel erg gericht op mensen, het liefst zit hij de ganse tijd op jouw schoot of schouder, hoe meer aandacht en fysiek contact, hoe meer hij jou overvloedig kan overladen met zijn liefde. Hij is een echte allemansvriend, heel aanhankelijk.

Voor deze lieve schat, zoeken we een veilige binnenthuis. Hij heel zachtaardig en kunnen perfect met kinderen.

T-Rex verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Heb je interesse? Vul dan het adoptieformulier in en kom kennis maken !

 
T-rex

T-rex

 

Femke

Hey hallo allemaal,

Ik ben Femke (Femie voor mijn vriendjes). Ik ben een wit/ zwarte kattin van 6 maanden oud. Ik ben een beetje verlegen, je gaat me een beetje moeten helpen om contact te zoeken. Ik speel graag met mijn speelgoedjes en ben ook verzot op eten. Als jij een plekje hebt voor mij dan mag je altijd reageren onder mijn schattige selfie.

Femke verblijft bij opvangmama Marie in Halle.

Heb je interesse? Vul dan het adoptieformulier in en kom kennis maken !

Femke

Femke

 

Zibo

Hallo toekomstige huisgenootje,

Ik ben Zibo, een katertje geboren op 10/08/2022 en de stoerste van ons nestje, al zeg ik het zelf. Ik zet nogal vaak de boel op stelten, samen met mijn zusje Zeda. Ik zou het dan ook tof vinden als ik samen met haar zou kunnen vertrekken, maar alleen is ook Ok, maar dan moet je mij wel kunnen entertainen …als ik moe wordt kom ik graag knuffelen, dus zorg dat je dan klaar zit!
Wie durft het aan om met mij vele mooie jaren te beleven? Vele jaren he… ik verwacht een gouden mandje hoor…vanaf 26 november zal ik jullie staan opwachten…

Zibo verblijft bij opvangmama Natasja in Lebbeke. Heb je interesse? Vul dan het adoptieformulier in en kom kennis maken !

Zibo

Zibo

 

Zeda

Hoi hoi,

Ik ben Zeda, een mooie grijze meid geboren op 19/08/2022. Spelen op de schoot van mijn opvangmama vind ik super leuk. Mijn opvangmama vindt dat iets minder omdat ik mijn nageltjes wel eens durf gebruiken. Ik kan mij ook amuseren met een speeltje of met mijn broertje en zusjes hoor.
Ik zoek een leuk gezin waar ik een (menselijk) speelkameraadje ga hebben, of ik wil ook wel met 1 van mijn nestgenootjes vertrekken, geen probleem voor mij. Ik kan vertrekken naar mijn gouden mandje vanaf 26 november… wie wil mij een warme thuis geven?

Zeda verblijft bij opvangmama Natasja in Lebbeke. Heb je interesse? Vul dan het adoptieformulier in en kom kennis maken !

Zeda

Zeda

 

Samen ter adoptie: Mystique en Malika

Samen ter adoptie – Waarom?
Mystique (lichtgrijs) had een adoptiemama maar toen bleek dan ze haar zusje te hard miste, hebben we haar terug herenigd met haar zusje. Soms is de bloedband zo groot dat je deze niet kan en mag breken .

Vandaar deze warme oproep om onze mooie dames Mystique en Malika samen een gouden mandje te geven.
Wie gaat er de uitdaging aan om Mystque nog wat te socialiseren?
Ze doet in alles haar zusje na . Maar eens ze je vertrouwen heeft is ze ook een knuffelmadam.
Hou er rekening mee dat ze nog geen schoothangers zijn maar zijn wel heel nieuwgierig .
Mogen ze bij iemand gewoon kat zijn?
Deze madammen zijn getest met kindjes tussen leeftijd 8j en 12j . Dus dat lukt zeker.
Andere katten of met honden niet getest.

Ze zijn geboren op 1 juli 2022
Ze logeren nog bij opvangmama Annick in Tollembeek
Zijn volledig in orde en klaar om te vertrekken.

Heb je interesse? Vul dan het adoptieformulier in en kom kennis maken !

Mystique-Malika

Mystique & Malika

 

Ivy

Kiekeboe, ik ben Ivy. Ik ben 4 maanden oud. Ik ben een hele aanhankelijke en sociale kattin. Ik hou ervan om geaaid en gekrabd te worden en ik kan er heel hard van genieten om op je schoot te komen zitten en bij je in bed te liggen. Ik word graag uitgedaagd om samen te spelen en te ravotten. Soms hou ik mij wat op de achtergrond als mijn broertje en zusje proberen te domineren, dan vind ik het fijn als je mij wat meer aandacht geeft.
Ik ben klaar om te vertrekken. Ik verblijf bij opvangmama’s Ann en Nina in Sint-Pieters-Leeuw.

Heb je interesse? Vul dan het adoptieformulier in en kom kennis maken !

Ivy

Ivy

 

Illy

Hoihoi, ik ben Illy. Ik ben 4 maanden oud. Ik ben een hele lieve en sociale kattin. Ik hou ervan om te spelen met hengels, balletjes, lasers en muisjes. Klimmen op de krabpaal, maar ook op mijn opvangmama’s wanneer ze mijn eten klaarmaken is een van mijn talenten. Spelen en knabbelen op lang haar is iets wat ik ook wel eens durf te doen. Ik ben niet alleen heel speels, maar geniet er zeker ook van om geaaid en gekrabd te worden.
Ik ben klaar om te vertrekken. Ik verblijf bij opvangmama’s Ann en Nina in Sint-Pieters-Leeuw.

Heb je interesse? Vul dan het adoptieformulier in en kom kennis maken !

Illy

Illy

 

Dorothy

Dorothy is geboren in de lente van 2022.
Ze heeft een mooie tricolor tekening. Ze is een beetje verlegen als ze je niet kent maar anders is het een dikke knuffelkont. Ze houdt ervan haar kopje in je hand te leggen. Dorothy werd op straat gevonden met een gebroken voorpootje.
Ze is goed hersteld intussen en kan zich prima behelpen.

Dorothy wordt geplaatst als binnenpoes en verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Heb je interesse? Vul dan het adoptieformulier in en kom kennis maken !

Dorothy

Dorothy

 

Douglas

Douglas is wat men noemt een echte “plakpotpoes”. Het is een hele lieve puber, geboren in 2022 en is een kruising met een Sealpoint. Hij kwam in opvang na afstand. Douglas heeft een heel hoog knuffelgehalte en vraagt constant om gepakt te worden. Uiteraard wordt hij enkel geplaatst als binnenpoes. Heb jij voldoende ruimte voor een puber? Een speelkameraadje is leuk maar is geen must, heeeeeeeeeeel veel tijd en aandacht voor Douglas is wel noodzakelijk. Zelden een katje gehad dat zoveel aandacht vraagt.

Douglas verblijft bij onze opvangmama Chris te Halle.

Heb je interesse? Vul dan het adoptieformulier in en kom kennis maken !

Douglas

Douglas

 

Zia en Bea (geadopteerd)

Hallo, wij zijn Bea (1/5/22 lapjeskat) en Zia (28/6/22 tijger wit), en verblijven bij opvangmama Annemie te Halle. Ze zijn zeer aan elkaar gehecht en kunnen niet alleen zijn want Bea begint te miauwen als ze Zia niet ziet . Bea is super lief en een knuffelkat, ze vraagt steeds om geaaid te worden. Zia kan men aaien maar is nog bang van de handjes, met veel geduld komt dat wel goed.
Omdat ze aan elkaar gehecht zijn worden ze samen geadopteerd, ofwel waar al een soortgenootje is met wie ze kunnen vriendschap sluiten .
Omdat Bea met iedereen meeloopt , liefst als binnenpoes houden.
Eind november kunnen ze vertrekken. Heb jij gouden mandje voor Zia? Vul dan het adoptieformulier in en kom kennis maken !

Bea & Zia

Bea & Zia

 

Samen ter adoptie: Sid & Jordy

Hallo wij zijn Sid (foto links) en Jordy (foto rechts). Wij zijn twee boezemvriendjes beide geboren eind april 2022 en zijn nog steeds aan het wachten op een nieuwe warme thuis. Het is wel leuk bij opvangmama Hilde uit St Pieters Leeuw, we hebben daar een eigen kamer, maar zouden graag toch wat meer ruimte krijgen en kunnen rondlopen waar mensen zijn zodat we eens sneller geknuffeld kunnen worden. Sid is de knuffelaar van de twee, Jordy is nog angstig, maar komt nu toch al eens aan de handen ruiken van de opvangmama. Hij voelt zich wel op zijn gemak bij Sid ,dus zoeken we een plaatsje waar ze samen terecht kunnen, bij geduldige mensen die Jordy tijd gunnen om open te bloeien. 

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in en kom kennis maken !

Sid-Jordy

Sid & Jordy

 

 

Jongvolwassen en volwassen katten ter adoptie:

 

Rebecca

Rebecca is 4 jaar oud. Ze werd door haar vorige baasje achtergelaten bij de dierenarts, omdat ze kanker had en ze deze kosten niet wilde of kon dragen.

Rebecca werd intussen geopereerd en is volledig hersteld van de kanker. Ze is heel zachtaardig van karakter en rustig, ook heel lief naar mensen toe, maar niet gek op soortgenootjes.

Voor Rebecca zoeken we dus een rustige thuis waar ze als poes alleen een prinsessenleventje kan leiden en genieten van alle aandacht voor haar alleen.

Wie geeft deze mooie meid de forever home waar ze zo naar verlangt? Ze vindt het echt niet fijn in de opvang samen met de vele andere katjes en wilt graag zo snel mogelijk haar valiesje pakken.

Rebecca verblijft bij opvangmama Chris in Halle. Ben jij de kandidaat-adoptant die we zoeken? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Ter adoptie: Rebecca

Ter adoptie: Rebecca

 

Cloudy

Cloudy, kattin, geschatte geboortedatum maart 2021,

Cloudy kwam een paar weken geleden toe samen met 6 andere katjes die buiten werden geboren en ook buiten hebben geleefd. Gaandeweg hun groeispurt werden ze gevoederd door een lieve dame met het hart op de juiste plek. Na een tijdje kwamen de poezen naar binnen en uiteindelijk besloot de dame hulp in te roepen om ze een beter leven te geven.

Cloudy heeft zich al laten aaien, wat op zich een goed teken is, maar heeft zich recent teruggetrokken. Waarschijnlijk hebben de vangacties om ze te laten vaccineren er geen goed aan gedaan. Maar, het feit dat ze het kent en het ook heeft toegelaten en ervan heeft genoten is wel het bewijs dat dit katje zeker geniet van aandacht.

Cloudy heeft haar naam niet gestolen, ze heeft mooie rij rosse wolkjes op haar rug, met bovenaan ter hoogte van haar nek een grote zwart-rosse wolk de mooi in twee is verdeeld.

Gezien ze samen zit in een grote groep met andere katten die niet 100% op hun gemak zijn, komt ze niet echt los. Cloudy laat zich niet pakken. Voor haar zou het dus ideaal zijn dat ze geplaatst wordt bij een heel sociale kat zodat ze het gedrag overneemt en merkt dat het best ok is om bij de mensen te gaan. De adoptanten zullen bij dit katje zeker heel wat geduld moeten hebben en de hulp van de eigen sociale poes moeten inzetten. Cloudy zou kunnen alleen geplaatst worden maar dan zal de vertrouwensband veel langer op zich laten wachten. Dit kan enkel bij mensen die een pak ervaring hebben met katten die moeten wennen aan het binnenleven. Uiteindelijk bestaat er geen groter geluk dan een katje te zien transformeren en de kleine stapjes meemaken, dag na dag. Cloudy woont momenteel bij opvangmama Brigitte in Dworp. 

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Cloudy

Cloudy

Bianca

Bianca is een volledig witte poes, heel aanhankelijk maar durft soms een pootje uithalen naar andere poezen toe, niks erg gewoon één slag van haar poot, maar misschien is het beter dat ze als poes alleen geplaatst wordt, zodat ze nog enkele mooie jaren kan genieten van haar oude dag.
Bianca zou geboren zijn in 2012, haar leeftijd zou ongeveer 10 jaar zijn.
Zij was een zeer beschermende moeder van 4 kittens die zij met veel liefde heeft groot gebracht nadat ze was bevallen in een schuur bij mensen wonende in een gerestaureerde hoeve in Wallonië.

Ze zat onder de vlooien en oormijt, maar hiervoor werd ze meermaals behandeld. Ze heeft het niet gemakkelijk gehad en heeft duidelijk lange tijd haar plan moeten trekken. Aangezien ze wel heel lief is naar mensen toe, vermoeden we dat ze in een ver verleden wel een thuis heeft gehad. Wie weet hoeveel nestjes ze in de voorbije 10 jaar al heeft grootgebracht, moederziel alleen…

Bianca heeft heel gevoelige darmen en eet uitsluitend droogvoer Hill’s Gastrointestinal BIOME. Bij andere voeding heeft ze diarree en natvoer is al helemaal geen optie voor haar.

Bianca is een leuke poes die een warme gezellige thuis zoekt als binnenpoes, zonder al te veel drukte, waar ze kan genieten van aandacht maar ook de nodige rust heeft als seniorkatje.

Wie biedt haar een gouden mandje?
Ze verblijft bij opvangmama Mia in Huizingen.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Bianca

Bianca

 

Kylie

Kylie is een lieve knuffelpoes geboren in januari 2021. Het is een katje met een handleiding en een speciaal karakter.

Ze is speels en vrij dominant naar andere katten toe. Ze kan ook heel lief zijn, want het liefst ligt ze de ganse avond op jouw schoot. Ze komt eerst discreet op de armleuning liggen om dan zachtjes met haar pootje te vragen of ze op je schoot mag. Kylie kan perfect alleen geplaatst worden, zolang ze maar voldoende aandacht en liefde krijgt. Tijdens het spelen durft ze soms haar klauwen gebruiken of zelfs te bijten. Eveneens als ze geaaid wordt en er geen zin in heeft.
Voor Kylie zoeken we iemand met ervaring die kordaat kan zijn en weet hoe hier mee om te gaan.
Kinderen zijn sowieso uitgesloten.
Een thuis waar ze voldoende ruimte heeft en ook veilig naar buiten kan, zou ideaal zijn voor deze mooie meid.

Kylie verblijft bij onze opvangmama Sybille in Buizingen en is vertrekkensklaar.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Kylie

Kylie

 

Zena

Zena is geboren in 2020 en dus bijna 2 jaar oud. Deze kleine meid zoekt een warm mandje waar ze omringd wordt veel liefde en aandacht.

Zena verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Zena

Zena

 

Amby

Deze verlegen jongen werd geboren in 2018. Hij is vrij verlegen en éénkennig, maar eens hij je wat beter leert kennen en je zijn vertrouwen hebt, is het een echte knuffelpoes. Doordat hij zo verlegen is, valt hij niet echt op in de groep tussen onze volwassen katjes, maar hij verdient zeker een warme thuis. Je herkent deze schat aan de speciale vorm van zijn oortje.

Amby werd overgenomen van een asiel in Wallonië, waar volwassen katjes weinig kans maken op adoptie, vandaar dat wij graag helpen om voor deze lieverd een warm mandje te zoeken.

Amby’tje verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Amby

Amby

 

Quibus en Ian

Quibus en Ian zijn lieve poezen, ze bijten noch krabben.
Quibus begint zich goed te geven en houdt van geaaid te worden, vooral ’s avonds en dit wanneer het hem zint, nu bijna dagelijks.
Ian wit/zwart kijkt graag tv en loopt overal rond in huis, maar laat zich niet aanraken.
Het zijn echt leuke poezen en speelvogels en heel erg aan elkaar gehecht.

Geen van beide zijn vechters naar andere poezen toe, hier zijn ze met 10 en komen met iedereen overeen.

Wie gunt deze 2 schatten een forever gouden mandje, het zijn geen schootpoezen maar wie weet dat ze in een nieuwe omgeving wel de klik maken.
Ze verblijven bij opvangmama Mia in Huizingen

Willen jullie Quibus en Ian adopteren? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Quibus-Ian

Quibus-Ian

In optie: Elliot (herplaatsing)

Voor deze prachtige zwarte panter gaan we op zoek naar een nieuwe foreverhome.

Elliot is een lieve kater van ongeveer 3 jaar oud, volledig wettelijk in orde aangezien hij vorig jaar bij Poezensnoetje werd geadopteerd. Deze knuffelbeer en lekkerbek zoekt een rustige thuis (zonder kleine kinderen) waar hij ook in een veilige omgeving naar buiten kan. In zijn huidige thuis kan hij vrij binnen en buiten via een kattenluikje. Hij eet graag brokjes maar is ook verzot op natvoer. Elliot is een echte lekkerbek.

Waarom wordt Elliot herplaatst? Ondanks dat hij graag speelt met de andere kat des huizes, ervaart deze teveel stress omdat Elliot te dominant is.

Hij kan dus zeker overweg met andere katjes maar hij is wel heel aanwezig en speelt de baas in huis.
Voor dat Elliot in opvang kwam bij Poezensnoetje, zat hij reeds anderhalf jaar in een opvang in Wallonië samen met 2 broertjes die als buitenkatjes werden geplaatst. Na anderhalf jaar wist de verzorgster uiteindelijk het vertrouwen van Elliot te winnen en ontdekte hij dat knuffels wel kon appreciëren. Zijn verhuis naar hier was moeilijk maar na 6 weken kwam hij plots zelf tussen de benen van zijn opvangmama flossen. Sindsdien is hij heel aanhankelijk en knuffelt er op los. Uiteraard zoals de meeste katjes, vooral wanneer hij er zin in heeft en anders laat hij het wel merken.
Elliot verblijft bij zijn huidige personeel in Buizingen.
✅ Knuffelpoes
✅ Dominant
✅ Moet buiten kunnen
✅ Rustige thuis
✅ Moet ‘verhuizen’ begin juli (baasje verhuist zelf)
❌ Geen kleine kinderen, grote kinderen geen probleem

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Elliot

Elliot

 

Wegens gezondheidsproblemen momenteel niet ter adoptie: Martin

Martin is geboren in 2014 en is via collega’s in Wallonië bij ons terechtgekomen, omdat hij daar geen enkele kans krijgt op een gouden mandje. Deze lieverd met een heel zacht karakter, heeft een zwaar leven achter de rug, maar is nog in perfecte gezondheid. Hij heeft door zijn ooglid een droevige blik. Martin is onderdanig naar andere katjes toe.

Wie opent zijn hart en geeft deze schat een nieuwe thuis?

Hij verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Martin

Martin

Opnieuw ter adoptie: Milo

Milo is terug van weggeweest. Hij miauwde teveel, waardoor men dacht dat hij ongelukkig was, dus zoeken we opnieuw een nieuwe thuis voor hem.
Milo gaat door het leven op 3 pootjes, dus voor hem zoeken we een veilige binnenthuis. Hij is een beetje dominant en wordt dus best als poes alleen herplaatst. Oh ja, hij vraagt veel aandacht en is verzot op knuffels.

Wil jij Milo écht een thuis voor het leven geven?
Hij verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Milo

Milo

Phoebie

Phoebie is 10 jaar oud, geboren 2012. Na 10 jaar heeft haar baasje afstand van haar gedaan. Phoebie past niet meer in haar leven…
Voor dit meisje zoeken we dus een nieuwe foreverhome waar ze de komende 10 jaar gelukkig kan zijn. Het is een rustig meisje dat niet van drukte houdt, dus best een rustige omgeving, zodat ze zich makkelijk thuis zal voelen.

Wie geeft dit lieve meisje een nieuwe thuis?

Phoebie verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Phoebie

Phoebie

 

Lacy

Deze knappe meid kwam in opvang met een bekkenbreuk. Ze is nu genezen. Lacy werd geboren in 2001 en heeft een pittig karakter.
Verder is ze buitengewoon speels. Ze zet zelfs haar pootjes om je benen om aandacht te vragen en om te spelen. Kortom, dit meisje zoekt personeel dat veel tijd heeft om haar te entertainen en de aandacht te geven die ze verdient.

Lacy wordt geplaatst als binnenpoes, met niet te kleine kinderen, gezien haar felle karakter. Ze wordt liefst alleen geplaatst aangezien ze ook wat dominant is en niet alle andere soortgenootjes tolereert.

Wie heeft veel tijd om het ideale personeel te worden van deze dame?

Lacy verblijft bij opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Lacy

Lacy

 

Athena

Deze prachtige meid is geboren in 2015 en kwam in opvang wegens sterfgeval. Haar langharige pels vraagt de nodige vachtverzorging. Het is een lieve knuffelpoes, maar eentje met een sterk karakter. Ze wilt wel geaaid worden a maar toont aan wanneer het genoeg is en ze rust wilt.
Gezien haar sterk karakter wordt ze niet met kleine kinderen geplaatst.
Voor Athena zoeken we een binnenthuis, ze is vrij rustig, dus kan perfect op een appartement.

Athena verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Athena

Athena

Dao

De grootste speelvogel bij onze opvangmama Chris is ongetwijfeld Dao. Deze speelse meid werd geboren in 2021 en is dus slechts één jaar oud.
Ze werd eveneens gevonden in Wallonië, regio Mons, en werd door een lieve dame naar onze opvang gebracht, zodat ze een gouden mandje krijgt.

Dao is echt een allemansvriend, zolang ze maar kan spelen én eten is dit meisje heel gelukkig.

Dao verblijft bij opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Dao

Dao

 

Samen ter adoptie: Duke & Earl

Duke en Earl zijn 2 broertjes geboren midden mei, Ze zijn heel speels en heel gehecht aan elkaar. Duke kan zo hard genieten van een knuffelbeurt en kan spinnen als de beste. Kapoen Earl daarentegen die speelt liever ‘hard to get’. Als hij bij toeval slaapt bovenop de krabpaal en hij hoort je niet meteen, kan je geluk hebben dat hij niet wegspringt en kan je hem heel af en toe aaien. Oppakken vindt hij maar niets. Hij kijkt wel nieuwsgierig als broertje Duke spint en sinds kort spint hij dus ook als hij op zijn gemakje naast zijn broertje ligt.
Er is dus nog wat werk aan om Earl te socialiseren maar met het nodige geduld en met speelhengeltjes, komt dat op termijn zeker goed.

Voor deze 2 broertjes zoeken we een rustige thuis zonder kleine kinderen, in een stabiele gezinssituatie, waar ze als binnenpoesjes voldoende ruimte krijgen om te ravotten. Oh ja, een beetje opvoeding is nog aangeraden want hun nieuwsgierigheid leidt hen tot op de hoogste kasten, het zijn 2 kleine acrobaten.

Interesse in deze mooie jongens? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.
Ze zijn helemaal in orde en hun valiesje staat vertrekkensklaar bij onze opvangmama Sybille in Buizingen.

Duke-Earl

Duke-Earl

 

Amanda (FIV+)

Amanda is een superlieve poes van 8 jaar oud met een heel soft karakter. Ze kwam zwaar verwaarloosd binnen, maar is intussen aangesterkt en heeft van knuffelen haar hobby gemaakt. Gedaan met zwerven en het zware buitenleven voor dit lieve meisje. Ze zoekt een rustige thuis waar ze veilig als binnenpoes mag oud worden, bovendien testte deze lieve meid positief op aids.

Amanda verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Amanda

Amanda

 

Yum-Yum (FELV+)

Yum-Yum is een katertje van 2 jaar oud. Hij testte helaas positief op leucose en kan dus enkel als binnenpoesje geplaatst worden, alleen of met een ander leucosekatje.
Yum-Yum is eerder verlegen, hij neemt eerst een wat afwachtende houding aan en heeft wat tijd nodig om te wennen, maar eens hij je kent is het een lieve knuffel.

Yum-Yum verblijft bij onze opvangmama Chris te Halle. Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Yum-Yum

Yum-Yum

Lea

Lea is een grote speelvogel van één jaar oud. Ze was niet meer gewenst door haar baasjes en werd naar onze opvang gebracht, zonder een echte reden. Gewoon niet meer gewenst… Misschien omdat ze té actief was?

Lea is een heel actief kattinnetje en heeft energie voor twee. Het is dus aangeraden dat ze naar buiten kan in een veilige omgeving of catproof tuin.

Lea verblijft bij onze opvangmama Chris te Halle. Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Lea

Lea

 

Sonka

Sonka is geboren in 2014 en werd afgestaan door de komst van een baby. Sonka had tandproblemen en eet daardoor enkel natvoer.

Sonka verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Wil jij deze senior dame een foreverhome bieden? Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Sonka

Sonka

 

Minouche

Minouche is een poes van 10 jaar oud. Ze is geboren in 2012. Ze werd afgezet bij de dierenarts om haar te laten inslapen omdat haar baasje naar het rusthuis was verhuisd. Onze dierenartsen slapen geen gezonde dieren in, maar nemen contact op met ons.
Minouche is echt een superlieve kat met een onderdanig karakter. Ze zoekt een rustig binnenhuisje om haar knuffels kwijt te geraken.

Minouche verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Minouche

Minouche

 

Grey

Grey kwam in opvang na afstand en moet dus op zoek naar een nieuwe thuis. Jij werd geboren in 2011 en is dus 11 jaartjes oud. Het is een rustige binnenpoes, die op zoek is naar een liefdevolle thuis waar hij hopelijk de komende 10 jaar nog mag genieten van zijn oude dag als binnenpoes.

Lekker eten, liefde en knuffels, een zacht mandje, … meer staat er niet op het wensenlijstje van deze lieve schat.

Wil jij een seniorkatje een nieuwe foreverhome geven? Vul dan het adoptieformulier in op onze website, dan kan je op kennismakingbezoek gaan bij onze opvangmama Chris in Halle.

Grey

Grey

 

Cappucine

Cappucine is een mooi ros kattinnetje geboren midden mei 2021. Ze werd in het najaar 2021 gevonden in een industriezone in Waver. Voor een jong katje is ze vrij rustig. Ze is lief met andere katjes maar niet sociaal naar mensen toe. Ondanks dat ze al geruime tijd in opvang verblijft, evolueert ze niet meer en blijft een bang katje dat blaast of wegloopt als je haar benadert.
Echter is ze wel een fijn speelkameraadje voor een ander katje. In de opvang komt ze met iedereen goed overeen en ze is absoluut niet dominant.

Cappucine verblijft bij onze opvangmama Sybille in Buizingen.

Val jij voor haar schattige snoetje en vind je het niet erg dat het geen knuffelpoesje is? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Cappucine

Cappucine

 

Samen ter adoptie: Yoran & Yanis

De broertjes Yoran en Yanis zijn onafscheidelijk en daarom samen ter adoptie. Ze werden geboren op 18/04/2021 in een tuin in de regio Mons. Hun mama was er bevallen in een stenen barbecue en schonk het leven aan drie kittens. Omdat er nergens geen plaats was, kwamen ze pas in het najaar in opvang, dus ze waren al iets te oud om ze goed te socialiseren.
 
Sinds een paar maanden heeft Yoran, tijger met wit, zich echter ontpopt tot een lieve knuffelpoes die graag geaaid wordt. Oppakken vindt hij nog eng maar kopjes geven en aandacht vragen kan hij als de beste. Hij geniet er echt van om gestreeld te worden of kusjes te krijgen. Hij is wel éénkennig en als er bezoek komt, gaat hij wel veilig hoog en droog zitten. Hij zal dus wel wat tijd nodig hebben om te wennen aan een nieuwe omgeving.

Broertje Yanis is een mooie donkere tijger en heeft nog steeds niet begrepen dat aaien fijn is en kijkt maar raar toe als zijn broertje wordt geaaid. Aanraken vindt hij maar iets vies. Hij stopt zich meestal weg en laat zich enkel af en toe aaien als hij natvoer eet.
Hij evolueert echter niet meer in de opvang, maar misschien verandert dit als hij mag verhuizen samen met zijn broertje naar een foreverhome.
 
Het zijn 2 enorme speelvogels en ze kunnen voetballen als de beste.

Yoran en Yanis verblijven bij onze opvangmama Sybille in Buizingen. Ook zij verdienen een kans op een eigen liefdevolle thuis waar ze gewoon zichzelf mogen zijn en de tijd krijgen om zich aan te passen.

Wil jij hen samen een gouden mandje bieden? Vul dan het adoptieformulier in.
Yoran-Yanis

Yoran-Yanis

 

Gribouille

Gribouille is geboren in 2020 en kwam in opvang via collega’s uit Wallonië, waar zwarte katjes weinig succes kennen voor adoptie. Gribouille is een lieve jonge poes, heeft een zwaar leven gehad, werd achtergelaten bij verhuis en was graatmager. Ongebrijpelijk want het is een lieve knuffel.

Gribouille verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in.

Gribouille

Gribouille

 

Samantha

Samantha werd geboren in 2014. Ze kwam zwaar verwaarloosd en vervilt in opvang. Intussen werd ze geschoren en kan haar pelsje zich herstellen. Ze houdt ervan om geborsteld te worden, daar kan ze echt van genieten. Samantha heeft een lief zacht karakter en werd gevonden in een keldergat. Een witte poes wordt bij ons steeds als binnenpoes geplaatst, omdat de oortjes heel gevoelig zijn aan zon en melanomen.
Dit meisje verdient ook een heel warm gouden mandje. Ze is 8 jaar oud en heeft duidelijk nog niet veel geluk gekend.
Wie heeft een plekje in zijn of haar hart voor dit liefje?

Samantha verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. Interesse? Vul dan het adoptieformulier in.

Samantha

Samantha

 

Xeni

Xeni werd gevonden op een drukke steenweg en hij werd op 5 jaar oud geschat. Xeni is niet OK met andere katten, dan wordt hij agressief, terwijl hij eigenlijk een hele lieve poes is dat miauwt voor aandacht en knuffels. Helaas moet hij noodgedwongen volledig apart zitten van soortgenootjes. Gezien zijn witte vacht wordt hij enkel als binnenpoes geplaatst.

Xeni verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. Interesse? Vul dan het adoptieformulier in.

Xeni

Xeni

 

Mitsu

Mitsu is 7 jaar jong. Mitsu is een beetje verlegen maar hunkert zo erg naar knuffels komt zelfs met pootje vragen om aandacht.
Mitsu werd afgestaan wegens verhuis naar het rusthuis.

Mitsu verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. Interesse? Vul dan het adoptieformulier in.

Mitsu

Mitsu

 

STALKATTEN EN NIET-SOCIALE KATTEN TER ADOPTIE

 

SAMEN TER ADOPTIE: QIANO & QUILANA

Voor dit roswitte broertje en zijn pikzwarte zusje van 2jaar oud, zoeken we een veilige thuis waar ze eventueel binnen kunnen, maar ook als stalpoesjes of buitenpoesjes met een warme slaapplaats is een optie. Uiteraard verwachten we dat ze één maand kunnen worden binnen gehouden en dat ze dagelijks vers water en voldoende droogvoer zullen krijgen.

Ze kunnen natuurlijk ook binnenshuis gehouden worden, misschien dat ze op termijn toch nog sociaal worden, maar in de opvang evolueren ze niet meer. Met veel geduld en liefde, zal dit misschien veranderen. 🤞🍀

Het zwartje, Quilana (aka Kiki) blaast maar laat zich af en toe aaien, al durft ze soms wel eens uithalen zonder nagels te gebruiken. Ze communiceert wel met haar opvangmama en als het natvoer wordt opgediend, krijgt ze graag een kommetje apart bovenop de krabpaal. Dan flost ze heel hard tegen de paal om toch maar op te vallen zodat ze niet wordt vergeten. Het is een slimme meid. Op termijn ziet hun opvangmama het wel nog goedkomen voor Kiki, met heel veel geduld én lekker natvoer.

Qiano maakt de klik niet en durft uithalen als je te dichtbij komt. Hij blaast al van ver en legt dan zijn oren plat. Hij heeft het niet zo begrepen op mensen. Thans durft hij ’s nachts wel op bed komen liggen aan de voeten van zijn opvangmama… 🙂

Ze zijn vertrekkensklaar en willen heel graag samenblijven. Voor niet sociale poesjes vragen we geen adoptiebijdrage maar een vrije gift is altijd welkom.

Qiano en Quilana verblijven bij onze opvangmama Sybille in Buizingen. Ideaal zou zijn mochten ze begin maart kunnen verhuizen naar een nieuwe thuis zodat ze na één maand binnen te blijven in een veranda/tuinhuis/schuur… vanaf de lente en hopelijk mooi weer begin april, kunnen genieten van hun herwonnen vrijheid.

Indien ze geadopteerd worden brengt hun opvangmama hen persoonlijk naar hun nieuwe thuis zodat ze ook kan checken of alles veilig en catproof is.

Interesse in dit mooie duo? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Qiano-Quilana

Qiano-Quilana

 
 
Is dit je eerste kitten? Lees dan zeker ook ons artikel over de aanschaf van een kitten.

Deze geadopteerde kittens verblijven vanaf nu in hun gouden mandje!

Wil je op de hoogte blijven van alle kittens die ter adoptie komen? Volg dan zeker ook onze  Facebookpagina.