Ter adoptie

Heeft u interesse in de adoptie van een kitten? Lees hier meer over de adoptieprocedure of vul het aanvraagformulier voor de adoptie van een kitten in.

We hebben ook een aantal volwassen katten en stalkatten ter adoptie, deze vind je onderaan de pagina. Ook zij verdienen een gouden mandje 🙂

Opgelet: de pagina wordt slechts één keer per week geüpdatet. De meest recente status van adoptie van de verschillende kittens kan je bekijken op onze Facebookpagina.

Voor een adoptie doen we een evaluatie van alle aanvragen die we ontvangen hebben voor een kitten. Daaruit kiezen we de adoptanten die het beste passen bij de noden van het katje. Het kan dus even duren voor je antwoord krijgt op je aanvraag maar je mag wel altijd een antwoord van ons verwachten.

Om praktische redenen kunnen onze katjes enkel geadopteerd worden door mensen gedomicilieerd in België en met een Belgisch rijksregisternummer (nodig voor het registreren van de chipgegevens). Dit omwille van vaccinaties en opvolging naar de toekomst toe.

 

Kittens ter adoptie:

 

Trix en Thimo

Hallo,
Wij zijn Trix en Thimo.
Laten we beginnen met onze ID-kaart eens op tafel te gooien:
Trix: zwart met een wit vlekje – Thimo: bruingrijs getijgerd
Geboortedatum: +/- 22/07/2021
Beide gesteriliseerd en gevaccineerd.
Zo, dat weten jullie dan al.
We werden samen met onze mama en broertje als kleine prutsjes bij onze opvangmama gebracht. Wat waren we bang! Het heeft een tijdje geduurd maar nu weten we wel beter… we hoeven niet bang te zijn van jullie “mensen”. Maar t.o.v. vreemden blijven we toch liever een beetje op onze hoede!
Ikzelf, Thimo, speel een hele dag door. Een stoffen balletje waar ik mee kan voetballen, verstoppertje spelen,… en af en toe uiteraard ook met een kattenvriendje, groot of klein. Ook met de kleine hond des huizes kom ik goed overeen! Mijn opvangmama vindt mij ook heel nieuwsgierig want ik volg haar overal en wil altijd zien wat ze doet. Soms mag ik zelfs helpen, zoals de was vouwen! 😊
Mijn zusje Trix is rustiger. Wat kan die slapen zeg! Maar als ze uit haar slaapplekje komt dan kunnen we lekker samen ravotten en rennen we het hele huis door! Zij heeft er dan weer geen probleem mee om door de lucht te zweven wanneer ze wordt gepakt door onze opvangmama. Respect daarvoor! Dat is nog niet zo mijn ding, ook al ga ik niet meer spartelen om weg te komen hoor. Die aaitjes, ik kan ze zeker ook wel appreciëren, maar toch nog liever op de grond.
Zoals ik dus al zei worden we beide graag geaaid, maar we zijn niet het type knuffelkatje dat bij jou in het zeteltje komt kruipen… nog niet! Maar misschien doen we dat wel bij jou! 😉
Wij zouden uiteraard heel graag samen blijven, maar hebben jullie al een speels kattenvriendje dan zullen wij zeker ook bij jou heel gelukkig worden!
Wil jij ons graag eens ontmoeten? Neem dan contact op met onze opvangmama Ingrid in Halle!
Tot snel!

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in.

Thimo-Trix

Thimo-Trix

 

Madison

Hey, Madison hier. Ik ben een kattinetje geboren op 26/2/2022 en verblijf voorlopig nog bij opvangmama Hilde uit St-Pieters-Leeuw. Ik verstop me vraag in dozen zoals je ziet. Ben ook wel speelvogel,maar ook wat afwachtend naar mensen toe. Dus zou ik liefst naar een warm nestje gaan waar niet teveel drukte is. Opgepakt worden vind ik niet zo leuk. Met mijn vier broers en zussen kwam ik goed overeen . 

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in.

Madison

Madison

 

Malala

Hallo Malala hier. Ik zie er wel heel stoer uit maar ben toch nog wat onzeker naar mensen toe. Ik ben geboren op 26/2/2022 net als (Makari, Muchu, Monti en Madison).Ik ben wel een echte speelvogel, maar opgepakt worden moet mij nog wat aangeleerd worden . Ik mag net als de rest van de familie na mijn laatste vaccin vertrekken vanaf 3 juni. Dus als jullie mij eens willen komen bezoeken vul dan zo snel mogelijk het adoptieformulier in op de site van Poezensnoetje. Dan kan mijn opvangmama Hilde uit St-Pieters-Leeuw jullie alles over mij vertellen.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in.

Malala

Malala

 

Makari

Hey, ik ben Makari. Dochter van Mulan, wij verblijven voorlopig nog bij de opvangmama Hilde uit St-Pieters-Leeuw, maar ik zou heel graag toch een definitief mandje krijgen. Ik ben geboren op 26/2/2022 en mag na mijn laatste vaccin vanaf 3 juni vertrekken. Ik ben wel een dametje dat eerder wat rust nodig heeft dus liefst een gezin met grotere kinderen die geduld hebben. Ik heb mijn tijd nodig om iemand te leren kennen .Ik loop nu toch al naar de opvangmama als ze ons eten komt brengen, dat deed ik vroeger niet, aaien kan zij ook al tijdens het eten. Dus je ziet met geduld geraak ik er wel. Wil je me bezoeken, vul het adoptieformulier in op VZW Poezensnoetje. Tot gauw!

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in.

Makari

Makari

 

Muchu

Ik ben Muchu en een beetje een kapoentje volgens mijn opvangmama Hilde uit St-Pieters-Leeuw, ik kom haar onmiddellijk tegemoet als zij de kamer binnenkomt. Dan vraag ik aaitjes en ga soms ook eens op haar schoot zitten. Ik ben net zoals mijn broers en zussen (Monti, Malala, Makari, Madison en mama Mulan) nog aan het wachten op mijn laatste vaccin en dan mag ik vanaf 3 juni vertrekken. Ik ben geboren op 26/02/2022.

Dus als jullie mij eens willen kapoenenstreken zien uithalen, vul dan het adoptieformulier in.

Muchu

Muchu

 

Monti

Mijn naam is Monti, geboren op 26/2/2022. Wie wil mij een leuk plekje geven om mij volledig te ontplooien? Nu ben ik nog wat afwachtend, maar met het nodige geduld kan ik jullie laten zien dat ik echt een schatje ben. Mijn opvangmama Hilde uit St-Pieters-Leeuw verwelkomt jullie graag als jullie mij eens willen bezoeken. Ik mag definitief verhuizen ook vanaf 3 juni.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in.

Monti

Monti

 

Jongvolwassen en volwassen katten ter adoptie:

 

Mulan

Hallo ik ben Mulan, de mama van een kroost van 5 . Ik verblijf momenteel bij opvangmama Hilde in St-Pieters-Leeuw en ben ongeveer 4 jaar. Nu mijn kittens pubers geworden zijn kan ik met een gerust hart op zoek naar een gouden mandje. Is er iemand die een plekje heeft voor mij? Ik ben lief, kom graag tegen u liggen . Ik word niet graag opgepakt, maar wel graag geaaid. Kan niet zo goed overweg let andere katten en honden.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in.

Mulan

Mulan

 

Mickey

Mijn naam is Mickey.
Ik ben een katertje dat al eens eerder werd geadopteerd, maar hoewel ik dol was op mijn mensenfamilie, helemaal gelukkig was ik er toch niet.
Daarom ben ik nu op zoek naar een gezinnetje waar geen andere huisdieren zijn zodat ik geen aandacht moet delen, en eigenlijk liefst ook geen kleine kinderen.
Een absolute must op mijn wensenlijstje is een veilige omgeving buiten zodat ik af en toe ook ns alleen op uitstap mag gaan.
Ondertussen heb ik nog altijd maar 1 kaarsje uit geblazen, dus heb nog vele jaren voor de boeg! Uiteraard werd ik als kitten al gecastreerd en gechipt.

Heb jij een plekje voor mij? Dan mag je mij al eens komen bezoeken bij mijn opvangmama Ingrid in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Mickey

Mickey

 

Rebecca

Rebecca is 4 jaar oud. Ze werd door haar vorige baasje achtergelaten bij de dierenarts, omdat ze kanker had en ze deze kosten niet wilde of kon dragen.

Rebecca werd intussen geopereerd en is volledig hersteld van de kanker. Ze is heel zachtaardig van karakter en rustig, ook heel lief naar mensen toe, maar niet gek op soortgenootjes.

Voor Rebecca zoeken we dus een rustige thuis waar ze als poes alleen een prinsessenleventje kan leiden en genieten van alle aandacht voor haar alleen.

Wie geeft deze mooie meid de forever home waar ze zo naar verlangt? Ze vindt het echt niet fijn in de opvang samen met de vele andere katjes en wilt graag zo snel mogelijk haar valiesje pakken.

Rebecca verblijft bij opvangmama Chris in Halle. Ben jij de kandidaat-adoptant die we zoeken? Vul snel een adoptieformulier in!

Ter adoptie: Rebecca

Ter adoptie: Rebecca

 

Pattex

Pattex is een grote rustige kater, geboren in 2013.
Onze dierenarts constateerde hartruis bij deze lieverd, maar hij heeft hiervoor geen medicatie nodig. Een jaarlijke check-up bij vaccinatie is uiteraard aangewezen.
Pattex vraagt een rustig mandje en heel veel knuffels.

Pattex verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Ben jij op zoek naar een iets ouder, rustig katje dat graag knuffelt?

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Pattex

Pattex

Samen ter adoptie: Kiana en Kiano

Kiana en Kiano zijn broer en zus, leuke poesjes.
Kiano begint mooi open te bloeien, maar zijn zusje is nog een beetje een schrikkepuit. Ze laat zich voorzichtig aaien als ze hun natvoer opeten ’s morgens, zij heeft meer tijd nodig.
Ze verstaan zich perfect met de andere poezen en spelen vaak samen.

Ze verblijven bij opvangmama Mia in Huizingen.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Kiana-Kiano

Kiana-Kiano

 

Philou

Philou is vroeger een eeuwige zwerfpoes geweest.
S’nachts komt hij bij je slapen om geaaid te worden, maar overdag wordt hij niet graag opgepakt.
Philou heeft soms een beetje last van 1 oog en neusje, licht kronisch geworden.
Zijn ouderdom is moeilijk te schatten daar hij al zijn tanden niet meer heeft.
Soms begint hij opeens te spelen zoals een kitten.

Wie wil deze lieve jongen een kans geven.
Hij verblijft bij opvangmama Mia in Huizingen.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Philoiu

Philou

 

Cloudy

Cloudy, kattin, geschatte geboortedatum maart 2021,

Cloudy kwam een paar weken geleden toe samen met 6 andere katjes die buiten werden geboren en ook buiten hebben geleefd. Gaandeweg hun groeispurt werden ze gevoederd door een lieve dame met het hart op de juiste plek. Na een tijdje kwamen de poezen naar binnen en uiteindelijk besloot de dame hulp in te roepen om ze een beter leven te geven.

Cloudy heeft zich al laten aaien, wat op zich een goed teken is, maar heeft zich recent teruggetrokken. Waarschijnlijk hebben de vangacties om ze te laten vaccineren er geen goed aan gedaan. Maar, het feit dat ze het kent en het ook heeft toegelaten en ervan heeft genoten is wel het bewijs dat dit katje zeker geniet van aandacht.

Cloudy heeft haar naam niet gestolen, ze heeft mooie rij rosse wolkjes op haar rug, met bovenaan ter hoogte van haar nek een grote zwart-rosse wolk de mooi in twee is verdeeld.

Gezien ze samen zit in een grote groep met andere katten die niet 100% op hun gemak zijn, komt ze niet echt los. Cloudy laat zich niet pakken. Voor haar zou het dus ideaal zijn dat ze geplaatst wordt bij een heel sociale kat zodat ze het gedrag overneemt en merkt dat het best ok is om bij de mensen te gaan. De adoptanten zullen bij dit katje zeker heel wat geduld moeten hebben en de hulp van de eigen sociale poes moeten inzetten. Cloudy zou kunnen alleen geplaatst worden maar dan zal de vertrouwensband veel langer op zich laten wachten. Dit kan enkel bij mensen die een pak ervaring hebben met katten die moeten wennen aan het binnenleven. Uiteindelijk bestaat er geen groter geluk dan een katje te zien transformeren en de kleine stapjes meemaken, dag na dag. Cloudy woont momenteel bij opvangmama Brigitte in Dworp. 

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Cloudy

Cloudy

 

Bianca

Bianca is een volledig witte poes, heel aanhankelijk maar durft soms een pootje uithalen naar andere poezen toe, niks erg gewoon één slag van haar poot, maar misschien is het beter dat ze als poes alleen geplaatst wordt, zodat ze nog enkele mooie jaren kan genieten van haar oude dag.
Bianca zou geboren zijn in 2012, haar leeftijd zou ongeveer 10 jaar zijn.
Zij was een zeer beschermende moeder van 4 kittens die zij met veel liefde heeft groot gebracht nadat ze was bevallen in een schuur bij mensen wonende in een gerestaureerde hoeve in Wallonië.
Ze zat onder de vlooien en oormijt, maar hiervoor werd ze meermaals behandeld. Ze heeft het niet gemakkelijk gehad en heeft duidelijk lange tijd haar plan moeten trekken. Aangezien ze wel heel lief is naar mensen toe, vermoeden we dat ze in een ver verleden wel een thuis heeft gehad. Wie weet hoeveel nestjes ze in de voorbije 10 jaar al heeft grootgebracht, moederziel alleen…

Bianca heeft heel gevoelige darmen en eet uitsluitend droogvoer Hill’s Gastrointestinal BIOME. Bij andere voeding heeft ze diarree en natvoer is al helemaal geen optie voor haar.

Bianca is een leuke poes die een warme gezellige thuis zoekt als binnenpoes, zonder al te veel drukte, waar ze kan genieten van aandacht maar ook de nodige rust heeft als seniorkatje.

Wie biedt haar een gouden mandje?
Ze verblijft bij opvangmama Mia in Huizingen.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Bianca

Bianca

Abby (FELV-positief)

Abby is een klein tenger meisje geboren in 2020. Ze is verlegen maar verstaat zich met iedereen. Ze heeft een heel zachtaardig karakter en wacht steeds tot de laatste om te eten. Absoluut niet dominant dus, integendeel.

Abby werd getest op aids (FIV) en leucose (FELV) en testte positief op leucose. Zij kan dus enkel als binnenpoes worden geplaatst, alleen of met andere leucosekatjes.

Abby verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Wie geeft dit meisje een kans zodat ze verder aan vertrouwen kan winnen?

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Abby

Abby

 

Kylie

Kylie is een lieve knuffelpoes geboren in januari 2021. Het is een katje met een handleiding en een speciaal karakter.

Ze is speels en vrij dominant naar andere katten toe. Ze kan ook heel lief zijn, want het liefst ligt ze de ganse avond op jouw schoot. Ze komt eerst discreet op de armleuning liggen om dan zachtjes met haar pootje te vragen of ze op je schoot mag. Kylie kan perfect alleen geplaatst worden, zolang ze maar voldoende aandacht en liefde krijgt. Tijdens het spelen durft ze soms haar klauwen gebruiken of zelfs te bijten. Eveneens als ze geaaid wordt en er geen zin in heeft.
Voor Kylie zoeken we iemand met ervaring die kordaat kan zijn en weet hoe hier mee om te gaan.
Kinderen zijn sowieso uitgesloten.
Een thuis waar ze voldoende ruimte heeft en ook veilig naar buiten kan, zou ideaal zijn voor deze mooie meid.

Kylie verblijft bij onze opvangmama Sybille in Buizingen en is vertrekkensklaar.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Kylie

Kylie

 

Batman

Batman werd net als Romeo achtergelaten na verhuis. Hij is geboren in 2016. Hij wordt dus dit jaar 6 jaartjes jong, inderdaad jong, want dit speelse katje is heel actief. Voor hem gaan we op zoek naar een thuis waar hij ook naar buiten kan in een veilige tuin, zodat hij zijn energie wat kwijt kan.

Niet ideaal met kleine kinderen, als hij speelt durft hij je benen vast te klampen. Hij is verder wel heel lief en aanhankelijk en draait graag rond je benen om duidelijk te maken dat hij aandacht wilt.

Hij komt niet overeen met andere katers, met kattinnetjes lukt het soms wel, maar kan gerust ook als poes alleen, zodat hij de aandacht niet moet delen.

Batman verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Batman

Batman

 

Zena

Zena is geboren in 2020 en dus bijna 2 jaar oud. Deze kleine meid zoekt een warm mandje waar ze omringd wordt veel liefde en aandacht.

Zena verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Zena

Zena

 

Amby

Deze verlegen jongen werd geboren in 2018. Hij is vrij verlegen en éénkennig, maar eens hij je wat beter leert kennen en je zijn vertrouwen hebt, is het een echte knuffelpoes. Doordat hij zo verlegen is, valt hij niet echt op in de groep tussen onze volwassen katjes, maar hij verdient zeker een warme thuis. Je herkent deze schat aan de speciale vorm van zijn oortje.

Amby werd overgenomen van een asiel in Wallonië, waar volwassen katjes weinig kans maken op adoptie, vandaar dat wij graag helpen om voor deze lieverd een warm mandje te zoeken.

Amby’tje verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Amby

Amby

 

Kasper

Kasper kwam in opvang na afstand door zijn dementerende baasje, die niet meer voor hem kon zorgen. Hij werd geboren in 2012 en wordt dus dit jaar 10 jaartjes oud. Halfweg zoals wij altijd zeggen, want wij hopen dat elk katje 20 jaar mag worden in goede gezondheid.

Zo’n verhuis doet wat met een katje op die leeftijd, na al die jaren wennen aan een nieuwe omgeving, andere katjes, ander personeel, … Dit vraagt wat tijd van Kasper. Hij is zachtaardig maar eerder verlegen kater. Hij moet je effe leren kennen voor hij volledig loskomt.

Wie geeft deze mooie jongen een kans op een nieuw mandje waar hij de komende 10 jaar mag genieten van zijn welverdiend pensioen?

Muizen vangen is niet meer aan Kasper besteed, een zacht mandje of een plekje in de zetel daarentegen…

Kasper verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Kasper

Kasper

 

Qadira

Qadira werd geboren in 2021 en kwam in opvang door afstand. Een kitten heeft nl. veel energie, voldoende plaats en speelgoed nodig en bij voorkeur een speelkameraadje.

Het is een jonge speelse meid met een speciale tekening in het zwart maar ook een beetje grijs. Ze is super sociaal, miauwt constant om aandacht en wordt heel graag geknuffeld.

Ben jij op zoek naar een “plakpotpoes”?
Ben je vaak thuis?
Heb je reeds een ander jong sociaal katje, die nood heeft aan een soortgenootje?
Dan is Qadira misschien de perfecte match.

Qadira verblijft in Halle bij onze opvangmama Chris.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Qadira

Qadira

 

Domino

Domino werd geboren in 2018. We namen hem over van een andere vzw, omdat hij daar weinig kans maakte op adoptie. Deze lieverd werd gedumpt onder een auto en was compleet verloren.
Het is eerder een verlegen kater maar je zou voor minder je vertrouwen in de mens kwijt zijn… Eens deze schat je een beetje kent, is hij superlief en bovendien heel zacht van karakter en onderdanig naar andere katjes toe. Hij kan ook alleen geplaatst worden, zodat hij helemaal kan openbloeien en eindelijk kan genieten van de aandacht die hij verdient.

Wie wilt dit lief en rustig ex-katertje een gouden mandje bieden?

Zijn valiesje staat bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Domino

Domino

 

Quibus en Ian

Quibus en Ian zijn lieve poezen, ze bijten noch krabben.
Quibus begint zich goed te geven en houdt van geaaid te worden, vooral ’s avonds en dit wanneer het hem zint, nu bijna dagelijks.
Ian wit/zwart kijkt graag tv en loopt overal rond in huis, maar laat zich niet aanraken.
Het zijn echt leuke poezen en speelvogels en heel erg aan elkaar gehecht.
Geen van beide zijn vechters naar andere poezen toe, hier zijn ze met 10 en komen met iedereen overeen.
Wie gunt deze 2 schatten een forever gouden mandje, het zijn geen schootpoezen maar wie weet dat ze in een nieuwe omgeving wel de klik maken.
Ze verblijven bij opvangmama Mia in Huizingen

Willen jullie Quibus en Ian adopteren? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Quibus-Ian

Quibus-Ian

 

Ali

Ali is ongeveer 2 jaar oud. Hij kwam in opvang nadat zijn baasje naar het buitenland verhuisde. Hij is 3/4 blind, één oogje is gans wit. Hij ziet enkel nog schaduwen. Deze lieve jongen snakt naar knuffels en is superlief. Door zijn handicap wordt hij enkel als binnenpoesje geplaatst.

Ali verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Wie geeft deze schat de kans op nieuw geluk en liefde? Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Ali

Ali

 

Darwin

De geboortedatum van Darwin is geschat op 2013. Hij werd overgenomen van een andere vzw, die een melding had gekregen dat er een sociaal katje miauwend rondliep in het park. Helemaal verloren, dus vermoedelijk werd hij gedumpt. Darwin is nochtans een katje met een heel zacht karakter. Een ideaal katje met kinderen. Een gezellig dikkertje die houdt van knuffelen.

Hij verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Geef jij hem een nieuwe toekomst? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Darwin

Darwin

 

Milo

Knuffelbeer Milo werd geboren in 2020.
Hij kwam in opvang nadat zijn bazinnetje naar het buitenland vertrok. Zijn voorste pootje werd afgezet, maar hij trekt heel goed zijn plan op 3 pootjes. Qua karakter is hij licht dominant en daarom wordt hij alleen geplaatst. Hij knuffelt graag en geniet van aandacht.

Heb jij nog een plaatsje vrij in de zetel op een zacht dekentje? Dan komt Milo jou graag gezelschap houden.

Hij verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Milo

Milo

 

Salem

Salem werd geboren in 2019 en kwam terug in opvang na een bijtincident. Te hard gespeeld? Hij is in elk geval niet agressief.
Het is een gezellige ronde kater met een prachtige zwarte vacht die geniet van veel aandacht.

Salem verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Salem

Salem

 

Whiskas

Whiskas werd geboren in 2016. Het is een heel zachte en knappe meid. Toen ze enkele weken geleden in opvang kwam, had ze vele kale plekken door vlooi allergie, maar nu ze ontvlooid en ontwormd werd, groeit haar haar terug. Deze lieve meid heeft een superzacht karakter, niet te begrijpen dat ze werd achtergelaten. Ze werd al een tijdje gevoederd door de man die haar vond in zijn tuin, maar hij zocht hulp omdat ze haar haar verloor. Whiskas is heel rustig en sociaal en wordt enkel geplaatst als binnenpoes.

Voor Whiskas zoeken we dus een rustige thuis, waar ze op haar gemakje van een warm mandje kan genieten.

Ze verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Whiskas

Whiskas

 

Eden

Iets langer dan verwacht is deze lieverd bij ons geweest. Heel schuchter,totaal niet aaibaar kwam hij in ons gezinnetje toe maar nu is hij klaar om ons nestje te verlaten. Nog wat verlegen maar zeer lief,andere katten zijn ook welkom omdat Eden heel graag vertoeft bij andere katjes of zelf bij onze konijntjes. Eens hij zich thuis voelt komt hij helemaal los maar moet nog voorzichtig benaderd worden.

Eden verblijft bij opvangmama cindy in Halle.

Wil jij Eden adopteren? Vul dan het adoptieformulier in.

Eden

Eden

 

Lady

Deze beauty is geboren in 2019. Ze is langharig wat de nodige vachtverzorging vraagt. Ze is gek op aandacht en komt zelf achter knuffels vragen. De ideale poes voor op een appartement. Ze is heel sociaal en wordt daarom enkel als binnenpoes geplaatst.

Lady verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Ben jij op zoek naar een knuffelpoes? Vul dan het adoptieformulier in.

Lady

Lady

 

Lila

Lila is geboren in 2019 en dus 3 jaartjes oud. Dezr knappe meid is half langharig lichtros beige met wit. Haar mooie pelsje vraagt de nodige vachtverzorging. Lila heeft een heel zacht karakter. Ze is eerder bang van de andere katten in opvang. Voor Lila zoeken we een thuis waar ze poes alleen is en ze wordt enkel geplaatst als binnenpoes.

Lila verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse in deze lieve meid? Vul dan het adoptieformulier in.

Lila

Lila

 

 

Stalkatten en niet-sociale katten ter adoptie

Er zijn momenteel geen stalkatten ter adoptie.

 

Is dit je eerste kitten? Lees dan zeker ook ons artikel over de aanschaf van een kitten.

Deze geadopteerde kittens verblijven vanaf nu in hun gouden mandje!

Wil je op de hoogte blijven van alle kittens die ter adoptie komen? Volg dan zeker ook onze  Facebookpagina.