Ter adoptie

Het kittenseizoen loopt ondertussen ver ten einde. We hebben momenteel vooral volwassen katten en nog te socialiseren kittens in opvang.

Heeft u interesse in de adoptie van een kitten? Lees hier meer over de adoptieprocedure of vul het aanvraagformulier voor de adoptie van een kitten in.

We hebben ook een aantal volwassen katten en stalkatten ter adoptie, deze vind je onderaan de pagina. Ook zij verdienen een gouden mandje 🙂

Opgelet: de pagina wordt slechts één keer per week geüpdatet. De meest recente status van adoptie van de verschillende kittens kan je bekijken op onze Facebookpagina.

Voor een adoptie doen we een evaluatie van alle aanvragen die we ontvangen hebben voor een kitten. Daaruit kiezen we de adoptanten die het beste passen bij de noden van het katje. Het kan dus even duren voor je antwoord krijgt op je aanvraag maar je mag wel altijd een antwoord van ons verwachten.

Kittens ter adoptie:

 

Callipso

Hallo, mijn naam is Callipso! Ik heb een poosje geleden 4 schatjes van kittens op de wereld gezet, maar nu ze oud genoeg zijn ben ik op zoek naar een nieuwe thuis!
Ik zie er best indrukwekkend uit, maar ik ben een echte lieverd die graag miauwt om (veeel) aandacht. Mijn opvangmama heeft het echter nogal druk met de kleintjes… Ik word graag geaaid en je mag me ook gerust opnemen eens ik aan je gewend ben. Ook al ben ik zwart, ik heb een gouden hartje en doe geen vlieg kwaad!! Ik ben een echte speelvogel, maar verlang naar een rustige thuis waar mijn baasje graag tijd voor me vrij maakt. Met hondjes of andere dieren heb ik niet echt een probleem, want blazen of krabben is me volledig vreemd.
Wie o wie bezorgt me een permanent mandje??

Callipso verblijft bij opvangmama Kim in Sint-Pieters-leeuw

Callipso.jpg

Ter adoptie: Callipso

Daico

Daico is wat schuchter maar als het rustig is speelt hij en komt hij na een tijdje dichterbij. Opnemen vindt daico niet zo leuk.

Daico verblijft bij opvangmama Sonja in Lot.

Daico.jpg

Ter adoptie: Daico

Domino

Dag lieve mensjes! Hier ben ik dan…mijn naam is Domino! Mijn lieve broer Darco heeft zopas al heel veel liefs over mij verteld. Ik weet het, ik ben superlief en ook heel mooi. Door mijn knaloranje ogen vallen mensen meteen in zwijm voor mij. Toen ik bij mijn opvangmama terecht kwam, voelde ik mij meteen thuis. Ik heb mijn broer Darco moeten tonen dat hij nergens bang voor hoefde te zijn. Soms zijn meisjes gewoon de stoerste 😊. Net als mijn broer Darco, ben ik geboren in de maand mei, en zou ik het heel leuk vinden, mochten we samen naar een nieuw huisje kunnen gaan. Maar ik begrijp het als dit niet kan. Als jullie beloven voor mij zorg te dragen, ga ik jullie elke dag overstelpen met mega veel knuffels en likjes. En als jullie op mijn buikje wrijven, kom ik al spinnend naar jullie toegerold 😁. Waar wachten jullie dus nog op?! Tot heel snel, liefs Domino ❤️

Domino verblijft in Ninove.

Domino.jpg

Ter adoptie: Domino

 

Darco

Hallo iedereen!!! Mijn naam is Darco… een passende naam vinden jullie niet?! 😊 Ik ben een flinke kater die in mei 2019 geboren werd. Toen ik voor het eerst bij mijn opvangmama terechtkwam was ik een beetje schuw. Maar mijn zusje Domino, waar ik héél veel van hou, toonde mij dat mensen ook lief kunnen zijn. Nu doe ik niets liever dan knuffelen en op je schoot rollen. Het liefst word ik op mijn buikje gewreven. Ik kan het met mijn zusje Domino heel goed vinden, omdat zij nog een grotere knuffelkont is dan ikzelf. Ergens hoop ik een lief gezin te vinden die ons samen een nieuw leven wil geven, maar als het echt niet anders kan, kom ik ook wel alleen naar jullie toe. Vanaf eind November ben ik vrij. Ik wacht met veel ongeduld op jullie berichtje. Liefs, Darco ❤️

Het tijdelijk mandje van Darco staat in Ninove.

Darco.jpg

Ter adoptie: Darco

 

Flo

Hallo iedereen! Ik ben Flo 😊
Ik ben een mooi tijgertje dat nog op zoek is naar een leuk huisje!
Ik ben wel nog wat verlegen, maar met wat lekkers kan je mij zeker wel verleiden. De liefde van de man gaat door de maag hé. Als je mij even de tijd geeft zal ik wel durven eens komen snuffelen, maar op de schoot knuffelen vind ik nog niet zo fijn. Spelen vind ik wel heel leuk!
Wie komt mij eens bezoeken?

Ik verblijf bij opvangmama Nina in Lede.

Flo.jpg

Ter adoptie: Flo

 

Boris (ter adoptie) en Boran (gereserveerd)

 • Katers
 • +/- 6 maanden oud
 • Beide katten zijn bijna identiek (Boris is iets bleker en ligt achteraan op de foto)
 • Boris en Boran zijn onafscheidelijk. Door een spijtig voorval zijn ze onlangs 10 dagen gescheiden geweest. Gelukkig hebben ze elkaar teruggevonden! Ze liggen dan ook erg vaak samen in de mand of krabton en geven elkaar kusjes en knuffels.
 • Karakter: ze spelen wel maar zijn over het algemeen redelijk rustig. Ze zijn wel enorme fan van de ballenbaan of spelen regelmatig eens met andere opvangertjes.
 • Ze zijn soms nog wat bang maar als je ze rustig benadert kan je ze wel aaien. Oppakken lukt niet.
 • Boran is een beetje schuchter maar geniet er wel van om geaaid te worden want dan begint hij te spinnen. Boris is de bange van de twee, amaar als je hem kan pakken (toevallig als hij bovenop de krabpaal ligt 😊) laat hij zich af en toe wel aaien. Met natvoer is hij ook te verleiden.
 • Sinds kort komt Boran spontaan in de zetel zitten bij zijn opvangmama, ze is dan ook overtuigd dat met het nodige geduld ze allebei enorm gaan openbloeien.
 • Aangezien ze nogal snel schrikken zijn ze niet geschikt om te plaatsen in een gezin met jonge kinderen.
 • We zoeken een thuis waar ze rustig de tijd krijgen om te wenen.
 • Vanaf de lente van 2020 zouden ze graag naar buiten willen gaan in een veilige tuin.
 • Boris en Boran liggen liefst zo hoog mogelijk
 • Beschikbaar vanaf 19 oktober
 • Verblijfplaats: Buizingen
 • Interesse in Boris en Boran? Vul het aanvraagformulier voor de adoptie in!
Boris-Boran

Ter adoptie: Boris & Boran

 

In optie: Pantera

 • Kattin
 • Zwarte schoonheid van 5 maand
 • Wantrouwig tegenover mensen die ze niet kent
 • Kan met andere katten en kittens
 • Pantera wordt best geplaatst bij mensen met voldoende tijd en geduld.
 • Verblijfplaats: Lembeek
 • Interesse in Pantera? Vul het aanvraagformulier voor de adoptie in!
Pantera.jpg

Ter adoptie: Pantera

Pantera.jpg

Ter adoptie: Pantera

 

 

Xavier

 • Kater
 • Lief en zacht karakter, maar moet nog wat wennen om zelf naar je toe te komen.
 • Verblijfplaats: Huizingen
 • Interesse in Xavier? Vul het aanvraagformulier voor de adoptie in!
Xavier

Ter adoptie: Xavier

 

Xyenna en Xantos

Xyenna is zoals haar broer lief maar heeft ook een beetje schrik en als je haar neemt zal ze nooit bijten of krabben, deze kleine meid heeft gewoon wat tijd nodig om te wennen, Xyenna heeft 1 wit en 1 zwart oor, haar broer heeft 2 zwarte oren
Xantos is wel een lieve poes maar heeft een beetje schrik, maar met liefde en geduld komt dat in orde, ze bijt of krabt niet

Xyenna en Xantos verblijven bij opvangmama Kirsten in Herzele.

Interesse in Xantos en Xyenna? Vul het aanvraagformulier voor de adoptie in!

Xyenna-Xantos.jpg

Ter adoptie: Xyenna-Xantos

 

In optie: Hermelientje

Hermelientje werd samen met haar broertje Hagar gevonden, gedumpt in een kartonnen doos. Hermelientje is een overwegend zwart tricolore kitten. ze heeft een wit bavetje onder de kin en een bruin veegje achteraan haar kop, tussen de 2 oortjes. Hermelientje is een echte zotte doos : spelen, kopjes geven, spinnen en op schoot liggen.gezien ze gewoon is om in een groep met katten en kittens te leven gaat ze het best naar een huisje, samen met haar broertje Hagar, grote zus Pantera of minstens waar andere speelse soortgenootje(s) aanwezig zijn. zij is momenteel nog niet volledig in orde.

Hermelientje verblijft bij opvangmama Carine in Lembeek.

Hermelientje.jpg

Ter adoptie: Hermelientje

 

In optie: Oxo

Deze schattige Oxo is gewoon een voorbeeldig kitten: speels, lief en aanhankelijk.
Oxo verblijft bij opvangmama Veronique in Kester.

Oxo.jpg

Ter adoptie: Oxo

 

Riley

Hi, mijn naam is Riley en ik ben nog heel schuw. Ik ben een echte poppemie want als mijn opvangmama mij in haar armen neemt, blijf ik schoon liggen maar ik moet nog aan vertrouwen winnen dus zou ik liever in een kalm gezin komen zonder jonge kinderen en liefst samen met één van mijn broertjes of zusjes, want ik heb hen nodig om verder mijn vertrouwen op te bouwen. Wie maakt mijn droom waar?

Riley wordt dus samen geplaatst met een ander kitten van het R-nestje.

Riley verblijft bij onze opvangmama Muriel in Wemmel.

Riley.jpg

Ter adoptie: Riley

Rasha

Hallo,
Ik ben Rasha en moet nog wat vertrouwen winnen maar elke dag maak ik vooruitgang. Het beste voor mij zou zijn dat ik een rustig gezin vind, dat mij heel veel aandacht zal geven zodat ik heel binnenkort heel veel met jullie kan spelen. Dit is mijn wens voor Sinterklaas. Wie maakt mijn droom waar ?

Rasha verblijft bij onze opvangmama Muriel in Wemmel.

Rasha.jpg

Ter adoptie: Rasha

 

 

Jongvolwassen en volwassen katten ter adoptie:

Daika

Mama daika haar taak zit er bijna op. Binnen een 3 tal weken kan ze zelf gaan genieten van een eigen thuis. Wie heeft een plekje voor deze rustige lieve poes die af en toe ook graag nog een speelt ?

Daika verblijft bij opvangmama Sonja in lot.

Daika.jpg

Ter adoptie: Daika

 

Mamapoes Odessa

Odessa is rustig en lief naar mensen toe maar kan niet met andere katten en al zeker niet met honden.
Voor haar zijn we dus op zoek naar een thuis waar ze het enige huisdier is. Ze geniet van het winterzonnetje op een terras of in een veilige thuis, maar gezien een deel van haar oortjes wit is, zijn die extra gevoelig voor de zon.

Odessa verblijft bij onze opvangmama Veronique in Kester.

Odessa.jpg

Ter adoptie: Odessa

 

Jaylin

Nu dat haar 6 kleine babies groot zijn, wordt het tijd dat zij zelf ook naar haar gouden mandje mag.
Jaylin is een zeer aanhankelijke volwassen kat die je elke dag met veel enthousiasme komt begroeten en niks liever doet dan aaitjes en aandacht krijgen.

Jaylin verblijft bij mama Lisa in Halle

Jaylin.jpg

Ter adoptie: Jaylin

Jaylin.jpg

Ter adoptie: Jaylin

 

Angel

Ik heb een 8 tal weken geleden ergens in een garage het leven geschonken aan 5 schatten van kittens. De eigenaars van de garage waren gelukkig zo met mij begaan dat ze mij en mijn kleintjes hebben overgedragen aan Poezensnoetje. Sinds een 4 tal weken word ik Angel genoemd, naar het schijnt omdat ik engelengeduld heb met mijn 5 kleintjes, en woon ik in een warm huis, met volop eten en drinken. In het begin had ik het moeilijk om al dat eten te zien staan… ik heb in mijn zwerversbestaan veel honger gekend, dus ik schrokte al het eten direct op. Nu begin ik te leren dat ik dat niet hoef te doen… dat er altijd wel eten staat. Ik ben geschat op ongeveer 2 jaar, heb een rustig karakter en kan wel een goeie knuffelbeurt appreciëren. Veel spelen doe ik momenteel niet, ben daar veel te moe voor, maar loop wel graag rond in huis zodat ik alle hoekjes goed kan onderzoeken. Begin november zal ook ik volledig in orde zijn, zullen mijn schatjes hun eigen weg gaan en hoop ik ook een gouden mandje te vinden. Wie wil een nog jonge kattin een warme thuis geven? Ik zou het wel heel leuk vinden als ik opnieuw zou buiten kunnen gaan. Misschien tot gauw?

Angel verblijft bij opvangmama Natasja in Lebbeke.

Interesse in Angel? Vul het aanvraagformulier voor de adoptie in!

Angel.jpg

Ter adoptie: Angel

Sofie

Ik ben Sofie, ik kwam samen met mijn 2 kittens in de opvang terecht. Zij vonden samen hun nieuwe thuis, en ondanks het heel leuk bij mijn opvangfamilie is wil ik graag ook mijn eigen plekje.
Sofie is bij nieuwe mensen heel schuchter en het duurt lang eer ze zich veilig voelt. Bij een eerste bezoek zal ze zich wegstoppen uit schrik. Maar eens ze ontdooit is ze de liefste met andere katten of mensen. Ze spint heeeel de tijd als je met haar bezig bent en komt ook naar je toe als je haar roept.
We zoeken een rustige familie, liefst met andere sociale katten, voor Sofie waar ze genoeg tijd krijgt om haar nieuwe baasje te vertrouwen.

Sofie logeert bij Michael in Kester.

Interesse in Sofie? Vul het aanvraagformulier voor de adoptie in!

Sofie

Ter adoptie: Sofie

 

Elly

Elly is een lieve knuffelpoes van ongeveer 10 jaar oud. Ze leefde jaren als buitenpoes en kwam in opvang toen de dame die haar en haar mama voederde, moest verhuizen.
Haar mama werd intussen geadopteerd en Elly gaat opnieuw op zoek naar haar eigen gouden mandje. Ze is superlief maar heeft een thuis nodig waar ze buiten kan, op een afgesloten terras of tuin. Als binnenpoes is ze doodongelukkig.

Wie biedt deze mooie zwarte parel een leuke thuis met tuin, waar ze de tweede helft van haar leven gelukkig kan worden?

De adoptieprijs voor Elly is 70 euro.

Elly verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse in Elly? Vul het aanvraagformulier voor de adoptie in!

Elly

Ter adoptie: Elly

 

Stalkatten en niet-sociale katten ter adoptie

We hebben momenteel geen stalkatjes ter adoptie.

 

Is dit je eerste kitten? Lees dan zeker ook ons artikel over de aanschaf van een kitten.

Deze geadopteerde kittens verblijven vanaf nu in hun gouden mandje!

Wil je op de hoogte blijven van alle kittens die ter adoptie komen? Volg dan zeker ook onze  Facebookpagina.