Ter adoptie

Heeft u interesse in de adoptie van een kitten? Lees hier meer over de adoptieprocedure of vul het aanvraagformulier voor de adoptie van een kitten in.

We hebben ook een aantal volwassen katten en stalkatten ter adoptie, deze vind je onderaan de pagina. Ook zij verdienen een gouden mandje 🙂

Opgelet: de pagina wordt slechts één keer per week geüpdatet. De meest recente status van adoptie van de verschillende kittens kan je bekijken op onze Facebookpagina.

Voor een adoptie doen we een evaluatie van alle aanvragen die we ontvangen hebben voor een kitten. Daaruit kiezen we de adoptanten die het beste passen bij de noden van het katje. Het kan dus even duren voor je antwoord krijgt op je aanvraag maar je mag wel altijd een antwoord van ons verwachten.

Om praktische redenen kunnen onze katjes enkel geadopteerd worden door mensen gedomicilieerd in België en met een Belgisch rijksregisternummer (nodig voor het registreren van de chipgegevens). Dit omwille van vaccinaties en opvolging naar de toekomst toe.

 

Kittens ter adoptie:

 

Samen ter adoptie: Zulu en Zorky

Hallo laat ik ons even voorstellen wij zijn Zulu en Zorky.
Wij zijn 2 nieuwsgierige kindjes en staan vaak voor de deur van onze kamer als we iemand horen komen.
Zelf zijn we nog niet zo voor het knuffelen en hebben we wat meer tijd nodig om de mens te vertrouwen. Onze opvangmama ziet wel vooruitgang en dat is positief! We hebben wel andere voordelen. Ik (Zorky) neem mij voor als grote broer en zorg steeds voor mijn broertje (ook al zijn we eigenlijk even oud). Ik ben steeds helemaal bovenaan te vinden in de krabpaal. Als je met wat koekjes of eten komt kan ik de verleiding niet weerstaan en ben ik de eerste om te komen. Men opvangmama leert mij om een aaitje te aanvaarden voor ik het eten krijg. Tijdens het eten laat ik het aaien wel altijd toe om haar te bedanken voor het eten. Mijn broer Zulu daarin tegen is de eerste om te spelen, we houden beide van hengeltjes en balletjes. We kunnen zo’n uren spelen en zijn niet te stoppen. Wil jij een kleine uitdaging aangaan en ons toch de liefde en tijd geven die we verdienen?

Wij verblijven bij opvangmama Leen in Tollembeek.

Willen jullie Zulu en Zorky adopteren. Gelieve dan het adoptieformulier op de website in te vullen

Zulu en Zorky

Zulu en Zorky

 

Uzuri en Ube, Uzuri (geadopteerd)

Uzure, Ulliana en Ube zijn nu 3 maanden oud. Ze hebben hun eerste vaccin al gekregen en zijn gecastreerd. Nog even en dan krijgen ze hun 2e vaccin en kunnen ze naar een gouden mandje vertrekken.
Deze kleine schatjes zijn nog een beetje bang als ze je niet kennen maar met een beetje geduld komt dit dik in orde.

Deze kleintjes verblijven bij opvangmama Chris in Halle

Willen jullie 1 of meerdere kittens adopteren. Vul het adoptieformulier in op onze website.

Uzuri-Ulliana-Ube

Uzuri-Ulliana-Ube

 

Samen ter adoptie: Evelien en Elkje

Enkele maanden geleden kwamen Evelien en Elkje in opvang na afstand. De initiële reden hiervoor was een geplande verhuis naar een appartement en aangezien de katjes gewend waren om buiten te gaan in de rustige woonwijk waar ze woonden. Ter plaatse aangekomen, bleek dat de katjes samen geadopteerd werden in 2017 bij onze collega’s in Turnhout. Evelien was en is een heels sociaal katje, die babbelt, kopjes geeft en veel aandacht vraagt. Als ze geaaid wordt, vleit ze zich in alle mogelijke bochten zodat je geen plekje zou vergeten. Ze geniet enorm van knuffels en springt spontaan bij jou in de zetel of op bed.
Toen ze Evelien adopteerden, moesten ze er Elkje bijnemen. Elkje is de dochter van Evelien en een heel rustig katje, doch eerder schuw en bang als ze iemand niet kent. Ze laat zich aaien maar zal dit nooit vragen en haar oppakken is al helemaal not done. Ze is verzot op natvoer, dus daarmee is ze altijd wel te verleiden. Elkje is al haar hele leven samen geweest met haar mama en we willen hen dan ook graag samen plaatsen. Beide katjes liggen graag heel hoog op de krabpaal, al kan een krabtonnetje waarin ze zich kan verstoppen Elkje ook bekoren.

Uit het gesprek met de vorige eigenaar bleek dat er een bijkomende reden was voor afstand, nl.ongewenst gedrag van Evelien.
Maar, wat ligt aan de basis van dit ongewenst gedrag?
Op 4 jaar tijd:
* 2 keer verhuisd
* 2 extra katten in huis
* 1 kleine keffende hond die ganse tijd achter de katten jaagt
* 2 kinderen gekregen
Van de rustige thuis in 2017 toen het jonge koppel de katjes adopteerden, en die noodzakelijk is voor het welzijn van de katjes, bleef niets meer over.

We zijn er bijna zeker van dat het ongewenst gedrag van Evelien, automatisch zal stoppen als ze voldoende aandacht krijgt en geen stress ervaart van andere dieren of kinderen.

Evelien en Elkje verblijven bij onze opvangmama Sybille in Buizingen.

Wil jij Evelien en Ekje samen de foreverhome geven die ze verdienen? En hen een kans geven op hernieuwd geluk waar ze geen concurrentie zullen hebben?
Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Samenvatting:
✅ Moeder en dochter
✅ 7 jaar en 5 jaar oud
✅ Binnenpoezen met mogelijkheid naar buiten te gaan
✅ Rustige thuis gezocht
❌ Geen kleine kinderen jonger dan 12 jaar
❌ Geen honden

Evelien-Elkje

Samen ter adoptie: Evelien en Elkje

 

 

Samen ter adoptie: Qiano en Quilana

Voor dit roswitte broertje en zijn zusje van bijna 1 jaar oud, zoeken we een veilige thuis waar ze eventueel binnen kunnen, maar ook als stalpoesjes of buitenpoesjes met een warme slaapplaats is een optie. Uiteraard verwachten we dat ze één maand kunnen worden binnen gehouden en dat ze dagelijks vers water en voldoende droogvoer zullen krijgen.

Ze kunnen natuurlijk ook binnenshuis gehouden worden, misschien dat ze op termijn toch nog sociaal worden, maar in de opvang evolueren ze niet meer. Met veel geduld en liefde, zal dit misschien veranderen. 🤞🍀

Het zwartje, Quilana blaast maar laat zich aaien, al durft ze soms wel eens uithalen.
Qiano maakt de klik niet en durft uit het niets aanvallen als je te dichtbij komt. Hij heeft het niet zo begrepen op mensen.

Ze zijn midden september vertrekkensklaar en willen heel graag samenblijven. Voor niet sociale poesjes vragen we geen adoptiebijdrage maar een vrije gift is altijd welkom.

Qiano en Quilana verblijven bij onze opvangmama Sybille in Buizingen.

Interesse in dit mooie duo? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Qiano en Quilana

Qiano en Quilana

 

Samen ter adoptie: Ymaro en Tessy

Ymaro en Tessy hebben allebei een blutsje en hangen enorm aan elkaar. Tessy beschouwt Ymaro echt als haar kitten en ze liggen heel vaak samen. Daarom zouden ze graag samen vertrekken naar een foreverhome.

Tessy werd overgenomen van een andere opvang waar ze de eerste zorgen kreeg en benchrust. Ze had een zware bekkenbreuk opgelopen ten gevolge van een aanrijding in de regio Charleroi. Ze droeg een rood halsbandje toen ze werd gevonden, maar was niet gechipt. Helaas heeft de eigenaar zich nooit gemeld. Ze loopt nog niet heel stabiel maar dit zal de komende paar jaar nog verbeteren. Ze werd anderhalf jaar oud geschat. Ze is super zorgzaam en heel lief. Een echt schootpoesje. Een appartement zonder trappen zou ideaal zijn voor haar.

Ymaro werd 2 maanden geleden gevonden aan een boerderij in de provincie Namen. Zijn mama was aangereden en gestorven. Hij woog nog geen 500 gr en zijn oogjes waren er slecht aan toe. Hij heeft nog een vliesje op zijn ogen, vooral op 1 oogje maar hij ziet perfect en speelt net als een ander kitten. Het littekenweefsel op zijn oogje gaat heel waarschijnlijk nog wegtrekken mettertijd. Hij is erg gehecht aan Tessy. Ymaro is een goede 3 maanden oud en vertrekkensklaar.

Wie wilt deze 2 schatjes samen een warme thuis geven als binnenpoesjes? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Ymaro en Tessy

Ymaro en Tessy

 

Nia

Opgelet: wegens omstandigheden kan Nia voorlopig geen bezoek ontvangen.

Ik ben Nia ongeveer 10 weekjes oud. Ik mag weg vanaf 16 September. Ik kom graag met mijn broertje Nodi mee. Maar kan ook apart komen. Ik ben heel speels en word graag gepakt en dan geef ik likjes. Volgens mijn pleegmama heb ik de mooiste getijgerde buik ooit.
Ik verblijf bij opvangmama Anja in Lede.

Heb je interesse in Nia? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Nia

Nia

 

Nelani en Nema

Het tweede duo uit het N-nestje zijn Nema en Nelani.
Nema komt met mens en dier (zelfs de hond) overeen! Ze is ook zeker niet te verlegen om knuffels te vragen of nieuwe speeltjes uit te proberen. Een echte lieverd vanaf dag 1.
We plaatsen deze lieverd graag samen met Nelani. Nelani zat bij aankomst een dag lang verstopt, pas op dag 3 speelde ze lustig mee met de zussen en broer. Geaaid worden, is wennen voor haar, maar met een beetje steun van zus Nema, zal ze gauw haar draai vinden.
Omdat Nelani wat tijd nodig heeft om te wennen, plaatsen we haar liever niet bij jonge kinderen.
Vanaf 17 oktober zitten we helemaal vertrekkensklaar te wachten bij opvangmama Sarah in Herne.
Willen jullie Nelani en Nema adopteren? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Nelani en Nema

Nelani en Nema

 

In optie: Billie

Piep!

Ik ben Billie, een 3 kleurig kattinetje en ongeveer 8 weekjes oud. Ik zie er misschien uit als een onschuldig dotje, maar ik ben geen katje om zonder handschoenen aan te pakken😉! Stout ben ik absoluut niet, ik sta gewoon graag mijn mannetje. Ik heb namelijk ook wat stiefbroers en zussen die wat ouder zijn dan mezelf. Eten doe ik gretig, spelen doe ik supergraag, zeker als mijn opvangmama de speelhengel boven haalt. Strelen ben ik nog geen grote fan van, maar het idee groeit wel. Als mijn opvangmama me ondertussen iets lekkers geeft en rustig naast me neerzit laat ik het wel toe en kan er al eens een spingeluidje van af. Ik kwam in de opvang terecht met een kaal plekje in mijn vacht, een vermoedelijke allergie aan vlooien. Ondertussen ben ik helemaal vlo vrij, en is het plekje mooi genezen, maar is er jammer genoeg een nieuwe in mijn nek verschenen. Onze opvangmama laat het verder nakijken bij de dierenarts. Ze maakt zich echter weinig zorgen, want voor de rest ben ik kerngezond! Je ziet het amper en gelukkig maar, want ik heb een prachtig pelsje!
Ik kom uit een grote familie, dus ik kom het liefst terecht bij een sociale soortgenoot. Je kan uiteraard ook één van mijn broertjes of zusjes adopteren. Aan mij heb je vooral een goeie speelkameraad, die heel leuk is om naar te kijken. Of ik een echt knuffelkatje word is nog af te wachten…. Zijn jullie niet benieuwd om me te ontmoeten? Ik kan binnen een maandje vertrekken en mijn opvangmama Kim woont in Pepingen.

Willen jullie Billie adopteren? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Billie

Billie

 

Wen en Woppy

Hallo wij zijn Wen (zit)en Woppy (lig), wij zijn broer en zus. Ondertussen al bijna 16weekjes . Is er echt niemand die ons tweetjes samen een kans wil geven om verwend te worden? Mijn opvangmama Hilde uit St-Pieters-Leeuw, zegt dat we twee lieve schatten zijn. Woppy is heel graag geflaterd en kan zich op je schoot komen nestelen. Wen is dankszij haar broer stilaan minder angstig en laat zich nu al gewillig aaien. Zeker als je mij een catisfaction snoepje toestopt. We beginnen stilaan ook te wennen aan de grote hond die hier woont(golden retriever) ,we durven al eens aan zijn staart ruiken of aan zijn neus. Wie oh wie geeft ons de kans op wat meer ruimte om te spelen ,knuffelen. Wil je ons ontmoeten? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Wen en Woppy

Wen en Woppy

 

Nefertiti

Nefertiti is de elegante, kleine dame van het N-nestje.
Ze kan klimmen en springen als de beste én jawel een kleine ontsnappingspoging hoorde er al bij. Gelukkig is knuffelen haar tweede grote passie, zo was het buitenrondje van korte duur.
Ze heeft een beetje tijd nodig om aan een nieuwe omgeving te wennen, opgepakt worden is ook onwennig in het begin, maar eens je haar vertrouwen hebt, staat ze als eerste aan de deur om je te verwelkomen!
Omdat Nefertiti wat onwennig is in het begin plaatsen we haar liever niet bij jonge kinderen. Ze heeft graag poezengezelschap. Met broer Neo speelt ze heel graag, maar ze is ook sociaal naar andere katjes.
Vanaf 17 oktober staan de zakdoekjes klaar bij poezenmama Sarah in Herne om mij uit te zwaaien.
Willen jullie Nefertiti adopteren? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Nefertiti

Nefertiti

 

Xenna en Xeya

Wij zijn Xenna en dochtertje Xeya
Samen met Xeo en Xenia zijn wij ergens in een doos gevonden geweest.
We hebben het geluk om bij Poezensnoetje terecht te komen.
Ik, Xenna, was heeeeeeel mager. Elk ribbetje was voelbaar. Dat is door het vele en goede eten nu niet meer het geval. Mijn opvangmama zegt zelf dat ik al een buikje heb.
Ik ben suuuuuuuper lief en aanhankelijk. Als mijn opvangmama zich op de trap zet spring ik direct op de schoot en gaat mijn spin motortje direct aan.
Ik, Xeya, ben een klein spring in het veld. Ik ben ook suuuuuuuper lief en kom dan ook veel aandacht vragen. Spelen is nog steeds mijn hoofd bezigheid maar als ik dan een beetje moe word kom ik aaitjes vragen aan mijn opvangmama.
Samen zijn we op zoek naar een gouden mandje. Normaal mogen we eind oktober vertrekken.
Voorlopig verblijven we bij opvangmama Evi in Petit-enghien.
Willen jullie Xenna en Xeya adopteren? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Xenna en Xeya

Xenna en Xeya

 

SAMEN TER ADOPTIE: Lana en Lux

Hi,

Ik ben Lux (getijgerde kater) en zie hier mijn zusje Lana. Wij zijn ongeveer 3 maand jong wij spelen super graag samen het liefst van al op onze krabpaal en met de hengel.
Eens we jou vertrouwen vragen wij elke ochtend bij het wakker worden en bij het slapen gaan om geaaid te worden en dan springt onze spinmotertje aan.
Bij onze opvangmama zijn ook 2 lieve hondjes met wie we goed overéénkomen. Wij zijn ook al héél proper en doen onze behoeftes netjes in de kattenbak.
Wij verblijven nu bij opvangmama Madi in Lembeek en mogen vertrekken vanaf 11/10/2021 Ik en zusje zoeken samen een warm goud mandje vol met liefde kan jij ons deze geven? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Lana en Lux

Lana en Lux

 

Zanna

Zanna is een prachtige driekleurige kattin die alle harten doet sneller slaan. Ze is wat schuchter maar tegelijk ook nieuwsgierig naar wat er allemaal rondom haar gebeurt. Ze kan zich alleen maar ook met andere katten amuseren.
Zanna verblijft bij opvangmama Marie in Halle.

Willen jullie Zanna adopteren? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Zanna

Zanna

 

Snoes

Snoes is een echte speelvogel, andere katten groot of klein voor haar maakt dat niet uit als ze maar kan spelen en ravotten. Ze ziet er nog zo kleintjes uit maar zoals ze zeggen, klein maar dapper.
Snoes verblijft bij opvangmama Marie in Halle. Willen jullie snoes adopteren? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Snoes

Snoes

 

SAMEN TER ADOPTIE: Lou-Ann en Lono

Wij zijn Lou-Ann (ros) en Lono (ros-wit) samen hopen wij om een permanent huisje te vinden zodat we samen verder kunnen plezier maken.
We zijn heel speels maar we houden ook van lekkere knuffels, dan beginnen onze kleine spinmachientjes te werken.
Als je de eerste keer in de ogen van Lou-Ann kijkt zie je misschien dat ze een beetje grappig staan maar dat houd haar niet tegen om als een zotte doos in de wereld te staan.
Lono houd Lou-Ann perfect in evenwicht doordat hij iets meer ´down to earth is´. Hij kan misschien in het begin een beetje verlegen zijn maar dat gaat snel over en dan wel hij zo veel mogelijk gewreven worden!
Wij willen dus SAMEN vertrekken want anders gaan we een beetje verloren lopen.
Wij verblijven bij opvangmama´s Sonja en Lies, te Lot.
Willen jullie Lou-Ann en Lono adopteren? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Lou-Ann en Lono

Lou-Ann en Lono

 

Ymke, Yoep, Yoda, Yoshi en Yeti

5 bijzondere kittens..
Laten we even hun verhaal neerschrijven want ze dragen een speciaal rugzakje met zich mee.
🐱 Yoda,Ymke,Yeti en Yoep

In juli begon hun grote avontuur…
5 onderkomen verwaaide hummeltjes werden 5 super lieve gezellige hooligans.
Super actief maar o zo aanhankelijk 🥰 Druk spelen en dan schootjes zitten is hun favoriete tijdverdrijf..
En maar spinnen en knuffelen!! Wat een heeeerlijk nestje knuffelaars.. ❤❤

En toen werd Yoda ziek… medicatie sloeg niet onmiddellijk aan en na een zoektocht werd leucose geconstateerd. De hele nest werd gecontroleerd en 3 van de 5 bleken positief.
Yoda wordt nu symptomatisch behandeld en doet het vrij goed. De rest heeft (nog) geen symptomen.

Ze hebben dus alle 5 een rugzakje mee te dragen 😥
Een rugzakje dat maakt dat ze een thuis verdienen waar ze heel erg veel liefde gaan krijgen. Hun leventje zal misschien korter zijn maar moet overladen worden met liefde.

✅🐶 Ze kunnen bij honden.
✅🐱 Ze kunnen bij katten die het leucosevaccin hebben gekregen
✅❤ Kindjes zullen een absolute meerwaarde zijn voor hun en voor mensen die graag een knuffelkatje hebben…ideaal!
❌ Één belangrijke voorwaarde:
Omwille van hun leucoserugzakje worden ze enkel geplaatst als BINNENKATJES!

Yoda heeft veel aan Ymke en Yeti en Yoep plakken ook aan elkaar. Yoshi zondert zich wat meer af van de groep.
Misschien heeft hij wel liever alle aandacht voor zich alleen..😇

We zoeken dus kandidaten met een groot poezenhart om deze 5 een gouden mand te geven en hen supergraag te zien want voor minder gaan we niet!

Heb jij plaats in je hart en je huis voor deze uitzonderlijk lieve knuffelaars?
Ze verblijven bij opvangmama Linda in Haaltert.

Willen jullie een kitten adopteren? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Ymke, Yoep, Yoda, Yoshi en Yeti

Ymke, Yoep, Yoda, Yoshi en Yeti

 

Poochie

Hoi hoi, ik ben Poochie, een 9 weken oud katertje. Ik ben de stoerste van ons nestje, ben heel nieuwsgierig en speel heel graag met mijn broertje en zusje. Ik kom ook graag aaitjes vragen, dan begin ik ook direct te spinnen.
Wie wil mij een gouden mandje geven? Een mandje samen met mijn zusje of broertje mag ook 🙂. Ik kan normaal gezien vertrekken vanaf 6 november.
Poochie verblijft bij opvangmama Natasja in Lebbeke
Willen jullie Poochie adopteren. Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Poochie

Poochie

 

Prim

Dag allemaal, ik ben Prim, het meisje van het nestje. Ik spurt graag de hele kamer door achter mijn broertjes aan. Ben wel een beetje afwachtend als het gaat om aaitjes te vragen, maar als ik zie dat mijn broertje aan het genieten is kom ik ook af.
Vanaf 6 november zou ik graag vertrekken naar mijn gouden mandje, eventueel samen met een van mijn broertjes. Wie wil mij een warme en liefdevolle thuis geven?
Prim verblijft bij opvangmama Natasja in Lebbeke
Willen jullie Prim adopteren? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Prim

Prim

 

Peeta

Hallo allemaal, ik ben Peeta, het broertje van Poochie en Prim. Ik voel me nog niet volledig op mijn gemak als mijn opvangmama naar mij komt… dan ga ik dikwijls lopen. Maar eens ze mij te pakken heeft en ze begint mij te aaien begin ik wel te spinnen. Ook met speeltjes kun je mij wel lokken.
Wie wil mij nog wat tijd geven om open te bloeien? Misschien dat ik wel gemakkelijker vertrouwen krijg als ik samen kan vertrekken met mijn broertje of zusje. Vanaf 6 november kan ik vertrekken.
Peeta verblijft bij opvangmama Natasja in Lebbeke
Willen jullie Peeta adopteren? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Peeta

Peeta

 

Wagner

Snorretjes, ik stel mezelf even voor. Ik ben Wagner, een hele lieve jongen die momenteel alle snor-records aan het verbreken is. Je moet me nog maar aankijken en ik vind het al fijn. Net zoals mijn zusje en broertje speel ik graag de hele dag maar een flinke dut moet ook af en toe. Ik vind mensen leuk en word heel graag geknuffeld. Slapen doe ik graag op je schoot of op de zetel op een warm dekentje.
Ik woon momenteel nog bij pleegpapa Ludo in Sint-Genesius-Rode maar vanaf 13 oktober mag ik vertrekken.
Willen jullie mij, Wagner, adopteren? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Wagner

Wagner

 

SAMEN TER ADOPTIE: Wyka en Wilko

Hallo iedereen,
Ik ben Wyka, een heel knap schildpadje van 9,5 weken oud en het wit/zwartje is mijn broertje Wilko. Wilko is de grootste avonturier van ons allen. Hij denkt dikwijls dat ons opvangmama een krabpaal is waar hij kan in klimmen zodat hij aandacht krijgt en zijn aaitjes kan vragen. Hij wil altijd op verkenning gaan buiten onze kamer en overal waar ons opvangmama haar neerzet komt hij afgelopen om zijn plaats op haar schoot op te eisen. Ik ben wat rustiger van aard en heb dikwijls ook wat tijd nodig om mij op mijn gemak te voelen. Wat niet wil zeggen dat ik niet kan genieten van aandacht.. mijn spinmotortje draait ook op volle toeren als ik wordt geknuffeld.
Wij zijn vertrekkensklaar vanaf 30 oktober en zouden dan willen vertrekken naar een grote gouden mand voor ons tweetjes.
Wie durft het aan om voor ons een warme en liefdevolle thuis te geven?
Wij verblijven bij opvangmama Natasja in Lebbeke
Willen jullie Wyka en Wilko adopteren? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Wyka en Wilko

Wyka en Wilko

 

SAMEN TER ADOPTIE: Welsy en Wynn

He, hallo daar,
Ik ben Welsy een knap wit/zwart katertje van 9,5 weken en ik zoek, samen met mijn schattig zusje Wynn, een gouden mandje. Wynn is in het begin wat bang en ze zal haar wegsteken, maar met een speeltje kan je haar wel uit haar schuilplaats lokken. Eens ze zich op haar gemak voelt kan ze echt wel genieten van een dikke knuffel. Ik ben wat stoerder en zal sneller naar jou toe komen om te knuffelen. Wij spelen heel graag met een hengeltje en van een balletje worden we helemaal wild…
Wil jij ons in jouw gezin opnemen en goed voor ons zorgen? Wij kunnen vertrekken vanaf 30 oktober.
Wij verblijven bij opvangmama Natasja in Lebbeke.
Willen jullie Welsy en Wynn adopteren? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Welsy en Wynn

Welsy en Wynn

 

Wolfgang

Hallo, ik ben broertje Wolfgang. Ik ben erg speels maar heb ook een voorzichtig kantje en moet soms even acclimatiseren. Ik kan de hele dag spelen maar ben ook absolute fan van knuffels en beloon je dan zelfs met een boel likjes op je neus. Mensen vind ik cool en soms wil ik zelfs langs je broek op je schouder klimmen. Ik ben niet graag alleen en slaap liefst heel dicht bij mijn broer en zus.
Ik woon momenteel nog bij mijn opvangpapa Ludo in Sint-Genesius-Rode maar vanaf 13 oktober mag ik vertrekken.
Willen jullie mij, Wolfgang, adopteren? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Wolfgang

Wolfgang

 

Demi

Hallo
Ik ben Demi, een lief kattinnetje van ongeveer 4 maanden. Ja, ik ben één van de oudere opvangkittens, maar had mijn tijd nodig om te ontdooien en zat de eerste paar maanden een beetje bang en verlegen weg gestopt in een hoekje. Mijn opvangmama heeft al mijn geblaas en uithalen getrotseerd en zag in mij, terecht, een – zoals ze het zelf zegt hoor! – een eigenwijs maar lief en speels kitten. Ik ben een echt katje en word niet graag gepakt, maar aaien mag wel doch enkel wanneer ik dat wil. ’s Avonds kom ik mij dan wel graag bij jou nestelen in de zetel om mijn knuffelpotje te vullen.
Binnen een paar weekjes ben ik vertrekkensklaar met mijn blauwe boekje helemaal in orde bij me. Wie heeft er dat gouden mandje, veel geduld en nog meer liefde om mij voor altijd in zijn of haar hart te sluiten? Liefst hebben jullie al een sociaal kattenvriendje voor me, en nog liever neem ik mijn vriendje Remi mee, die ook ter adoptie staat. Oh, en ik vind het ook helemaal geen probleem om te moeten samen wonen met een hondje en (vrij rustige) kindjes.
Voorlopig verblijf ik bij opvangmama Ingrid in Halle.
Willen jullie mij adopteren? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Demi

Demi

 

Samen ter adoptie: Po en Pebles

Hallo iedereen, dit zijn Po en Pebles. Po(zwart) is een nieuwsgierig en aanhankelijk katertje, die heel graag komt knuffelen. Hij is ook een echte spring-in-t-veld en loopt graag achter een speeltje aan de hele kamer rond 😆
Zijn zusje Pebles (wit-tijger) volgt hem heel graag in al dat rollebollen en spelen. Het knuffelen, daar is ze echter minder fan van. Daarvoor is ze nog wat te verlegen. Eens je ze aan het aaien bent gaat haar spinmotertje op volle toeren, maar ze zal niet zelf op de schoot komen zitten.
Met de andere katten van het opvanggezin komen ze goed overeen. Aangezien Pebles snel bang is zoeken we liefst een huisje zonder kleine kindjes.
Ze mogen vanaf 30/10 vertrekken naar hun nieuwe thuis.
Onze opvangmama Nina woont in Lede.
Willen jullie Po en Pebles adopteren? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Po en Pebles

Po en Pebles

 

Remi

Ik ben Remi, een kleine sociale superbink van 4 maandjes oud. Niet voor niets Remi, want ik liep wat verdwaald en alleen rond op straat toen ik een paar maand geleden werd opgemerkt en daarna opgevangen door mijn opvangmama. Dat vond ik meteen goed… al dat lekkere eten, een warm nestje, maar vooral… al die knuffels.
Maar ook ik zou natuurlijk graag verhuizen naar mijn forever home, waar er natuurlijk voldoende handjes zijn om mij te aaien. Liefst geen handjes die mij willen pakken, want dat vind ik nog een beetje akelig.
Ik heb geen probleem met hondjes of (vrij rustige) kindjes, maar nog liever zou ik een partner in catcrime hebben ter plaatse, of nog liever, mag ik Demi mee nemen waar ik het al supergoed kan mee vinden!
Binnen een paar weekjes ben ik vertrekkensklaar met mijn blauwe boekje helemaal in orde bij me.
Voorlopig verblijf ik bij mijn opvangmama Ingrid in Halle.
Willen jullie mij adopteren? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Remi

Remi

 

Peach

Hallo iedereen, dit mooi zwart kattinetje is Peach. Peach is een aanhankelijke dame die graag komt knuffelen. Ze is ook heel vocaal en laat zeker duidelijk weten wanneer ze iets niet zo fijn vindt. Spelen en ravotten doet ze heel graag, al zeker met de andere katten hier in huis. Een huisje waar ze een speelkameraadje zou hebben, zou ze vast super vinden!
Bij teveel nieuwigheden ineens kan ze soms wel nog angstig reageren, daarom zijn we op zoek naar een huisje waar liefst geen kleine kindjes zijn.
Peach mag vertrekken vanaf 30/10.
Peach woont momenteel bij opvangmama Nina in Lede.
Willen jullie Peach adopteren. Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Peach

Peach

 

Puca

Hallo iedereen, mijn naam is Puca. Ik ben een speels katertje van ongeveer 12 weken oud.
Ik hou van rennen en klimmen en mijn grijze speelgoedmuis in de lucht gooien tot ik ze niet meer kan terugvinden.
Ik verstop mij soms nog wel eens, maar dat is enkel wanneer mijn kleinste opvangmama van 4 jaar wat te veel lawaai maakt. Als alles rustig is dan mogen mijn kleine en grote opvangmama mij veel aaitjes geven en vooral heel veel met mij spelen. Ik begin dan ook heel luid te spinnen. Ik schrik nog wat van plotse geluiden en bewegingen, dus een rustig huisje is eerder wat voor mij.
Wil jij mij graag een bezoekje brengen? Ik verblijf momenteel bij opvangmama Hilde in Asse. Ik mag naar mijn nieuwe mandje vertrekken rond 5 november.
Willen jullie Puca adopteren? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Puca

Puca

 

Wietske

Hallo, ik ben Wietske, een heel bezig en sociaal bijtje, een hoogblond poezemeisje met een passie voor ontdekken en spelen.
Hele dagen ga ik op expeditie want er zijn immers zoveel interessante pluisjes, papiersnippers, pantoffels, … te testen en onderzoeken. Van al dat gespeel word ik dan wel erg moe en dan kom ik liefst dicht bij je slapen: op je schoot of tegen je aan, lekker warm. Mijn spinmotortje draait dan dat het een lieve lust is.
Stil zitten en naar buiten kijken, is niets voor mij. Laat me maar spelen met een balletje, dan ben ik in mijn element.
Wie heeft een warm plekje voor mij thuis?
Ondertussen ga ik snel en stiekem nog eens proberen -als mijn pleegpapa niet kijkt- of ik toch niet op de kast kan klimmen…
Ik woon momenteel nog bij pleegpapa Ludo in Sint-Genesius-Rode maar mag er vertrekken vanaf 13 oktober.
Willen jullie mij, Wietske, adopteren? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Wietske

Wietske

 

Nano en Nienke

Wij stellen je graag voor aan het N-nestje.
Een voorbeeldig gezinnetje kittens die met de papfles zijn grootgebracht.
Ze zijn ons eerste nestje en dat maakt het heel bijzonder voor ons.
‘s nachts slapen ze in de bench en overdag lopen ze te spelen met elkaar, onze hond of onze kindjes.
Je leest het goed : ze komen met iedereen overweg! Je mag hen dus samen adopteren, maar ook apart.

Als 1e stellen we je voor aan ‘Nano’, de zwarte kater :
wij noemen hem ook wel de ‘Christoffel Columbus’ van het nest. Hij zal de eerste zijn om iets te ontdekken en nieuwe mensen te begroeten. Hij is de stoere jongen met het peperkoeken hartje.
‘s avonds speelt hij het liefst met zijn speelgoed, maar dat deelt hij dan niet graag met zijn broer en zusjes. Echter na het spelen, kruipt hij lekker tegen hen aan.
Ronken kan hij als de beste! En hij beloont je ook snel met vele likjes.
Hij zou ook met veel plezier je tuin ontdekken.

Als 2e stellen we je voor aan ‘Nienke’ :
Nienke is een super lieve ‘lapjespoes’. Ze heeft onze harten helemaal veroverd.
Ze zal altijd iemand zoeken om tegenaan te kruipen. Dat kan een broertje of zusje zijn, maar evengoed de hond of de baasjes.
Ze is heel vrijgevig met ronken en likjes aan je oor of in je nek!
Als de kinderen met veel lawaai van school thuis komen, zal ze zich even gedeisd houden, maar al snel is ze paraat om met hen te spelen.
Als ze haar broer Nano ziet vertrekken op ontdekking, zal ze hem rustig achterna volgen.

‘En waar is dan dat tijgerpoesje’ horen we je denken… Wel ja, zoals ik schreef : het is ons eerste nestje.
‘Nele’ zal dus hier blijven plakken omdat ze het snelste de harten van de kindjes veroverde. Maar eigenlijk zouden we ze best alle 4 willen houden. Maar dan blijft er geen plaats meer over voor nieuwe poesjes… Dus we zetten met heel veel liefde deze 3 poesjes ter adoptie en hopen dat ze allemaal een nieuwe huisje kunnen vinden.

We verblijven bij ons gezinnetje in Galmaarden en zijn vertrekkensklaar rond midden november.
Willen jullie Nano of Nienke adopteren? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Nano en Nienke

Nano en Nienke

 

 

Jongvolwassen en volwassen katten ter adoptie:

 

Giorgio

➡️ Geboren 2019, 2 jaar oud
➡️ Doof !!
➡️ Kan NIET met andere katten
➡️ Enorme knuffel
➡️ Binnenpoes doch veilige terras of koer is noodzakelijk

Deze fluffy langharige witte kater werd achtergelaten na verhuis. Hij werd geboren in 2019 en is dus 2 jaar oud. Het is een enorme mensenknuffel maar kan ABSOLUUT NIET met andere katten.
Hij is doof, een echte binnenpoes, zeker gezien hij doof en wit is doch heeft een veilig afgemaakte terras of koer nodig waar hij veilig naar buiten kan.
Wie heeft de perfecte thuis voor deze lieverd?
We zoeken vrij dringend voor hem een ideale thuis omdat hij het heel moeilijk heeft in de groep in opvang.
Giorgio verblijft bij Chris in Halle.
Interesse? Vul dan het adoptieformulier in op onze website.

Giorgio

Giorgio

 

Olliver

Olliver is 3 jaar oud en een zachte binnenpoes. Hij werd achtergelaten bij een verhuis en we hebben een sterk vermoeden dat hij mishandeld werd aangezien hij soms onvoorspelbaar is.
Voor Olliver zoeken we een thuis zonder kinderen, dus bij voorkeur een alleenstaande of een koppel met veel geduld. Hij knuffelt wel eens hij je vertrouwt, maar dit zal wat tijd vragen.
Olliver verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.
Interesse om deze prachtige kater een nieuwe thuis te geven? Vul snel een adoptieformulier in!

Olliver

Olliver

 

Nico – samen ter adoptie met Kitani

Nico is een jonge puber. Ongeveer een klein jaar oud. Voor Nico zoeken we een actief gezin om hem te entertainen want het is een enorm grote spelvogel en ook heel erg lief. Kan prima met kinderen.
Hij werd afgestaan omdat hij veel overgaf. Hij heeft dus ook dagelijks natvoer nodig omdat hij dit beter verdraagt.
Zijn nekbandje was diep in nek gegroeid en het zal nog wat tijd kosten voor het haar daar mooi terug gegroeid is.
Zijn opvangmama omschrijft hem als een gekke lieve jongen met prachtige tekening.
Hij verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.
Interesse? Vul snel een adoptieformulier in!

Nico

Nico

 

Kitani – samen ter adoptie met Nico

Kitani is een ondeugend jong kattinnetje van 5 maanden oud. Ze werd gevonden op straat en nooit opgeëist of gezocht. Kitani is een heel speels kitten en zoekt een thuis waar ze een soortgenootje heeft om samen verder de ‘wereld’ te ontdekken. Ze heeft energie te over en is dus super actief. Voor dit meisje zoeken we een stabiele thuis, waar voldoende ruimte is en ze het hele huis mag verkennen en onbeperkt als speelterrein mag beschouwen. Ideaal zou zijn met een veilige afgemaakte tuin of buitenruimte.
Ze is vrij sociaal maar laat zich wel niet doen, dus het speelkameraadje kan best niet dominant zijn.
Kitani verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. 

Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Kitani

Kitani

 

Kenza

Kenza werd geboren in 2016 en werd afgestaan omwille van zwangerschap. Ze is volledig wit en heeft prachtige groene ogen, is niet doof. Ze wordt enkel geplaatst als binnenpoes. Ze heeft een zacht karakter, miauwt om eten of knuffels.
Kenza is eerder onderdanig en verzot op natvoer, liefst uit vershoudzakjes. 😋

Kenza verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. Interesse? Vul snel een adoptieformulier in!

Kenza

Kenza

 

Zaphyra

Zaphyra is een grijze beauty en een heel rustige poes. Deze pantoffelpoes werd geboren in 2020. Ze is niet zo gek op andere poezen en wordt bij voorkeur alleen geplaatst als binnenhuiskat. Zaphyra zoekt een zacht mandje bij rustige mensen die haar de tijd geven om te wennen aan haar nieuwe omgeving en personeel.
Zaphyra verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.
Interesse in deze mooie meid? Vul snel een adoptieformulier in!

Zaphyra

Zaphyra

 

Oscar

Oscar werd gevonden op een parking maar nooit opgeëist en helaas niet gechipt. Volgens onze dierenarts zou deze pantoffelheld geboren zijn in 2016. Oscar trecht zich weg uit de groep wegens te druk. Hij is super rustig en knuffelt enorm graag. Wie wilt deze lieve jongen een rustige thuis bieden en hem voldoende aandacht en knuffels geven?

Oscar verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul snel een adoptieformulier in!

Oscar

Oscar

 

Alicia

Alicia kwam in opvang na afstand omdat de eigenaar naar Denemarken verhuisde. Ze is geboren in 2020 en iets meer dan een jaar oud. Alicia is een rustige binnenpoes die de drukte van de groep vermijdt. Ze roept om knuffels te krijgen, echt een heel lieve poes.
Alicia verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul snel een adoptieformulier in!

Alicia

Alicia

 

Vaya

Vaya is een prachtige lapjespoes geboren in 2020. Ze heeft tijd nodig om je te leren vertrouwen. Maar eens ze de klik maakt, krijgt ze niet genoeg van knuffels. Ze kwam in opvang na afstand.
Vaya verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul snel een adoptieformulier in!

Vaya

Vaya

 

Xena

Mooie Xena kwam een tijdje geleden aangelopen bij mensen. De zoektocht naar een eventuele eigenaar leverde niets op en ze was helaas niet gechipt. Haar geschatte geboortedatum is 2015. Xena is een rustige knuffelpoes die houdt van verstopplekjes.
Xena verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse in deze lieverd?

Xena

Xena

 

Ushi

Ushi is geboren in 2019 en kwam een paar maanden geleden in opvang met haar 4 kittens. Ze kwam aangelopen bij een jong koppel die haar te eten gaven. Na rondvraag in de buurt bleek de poes van niemand te zijn. Kort nadien bleek dat ze jongen had gekregen in de tuin, waarvoor men opvang zocht maar ook mamapoes verdient een kans op een warm mandje en een beter leven. Voor Ushi zoeken we een thuis bij rustige mensen, die haar de tijd gunnen om hen te leren vertrouwen.
Ushi verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse in deze prachtige poes?

Ushi

Ushi

 

Xero

Xero is een dikke knuffelbeer en werd naar schatting geboren in 2015. Xero is een gezellige dikkerdje en gaat met alles en iedereen, zolang hij maar veel aandacht krijgt.
Deze lieve jongen kwam enkele maanden geleden in opvang nadat een buurvrouw een oproep voor hem deed, samen met nog een paar andere poezen.
Het huis dat ze als hun thuis beschouwden stond al een paar jaar leeg, nadat de eigenaars waren overleden. De erfgenamen hadden enkel interesse in de woning en gooiden de poezen harteloos buiten. Zo ook lieve Xero. Gelukkig gaf de buurvrouw ze dagelijks eten en zocht ze een oplossing voor deze katjes die aan hun lot werden overgelaten. Xero ziet er na enkele maanden veel beter uit maar je ziet wel dat deze lieverd het zwaar te verduren heeft gehad.
Xero verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.
Wie geeft deze knuffelbeer een foreverhome? Vul snel een adoptieformulier in!

Xero

Xero

 

Jilly

Dit kleine meisje werd gevonden in Wallonië en wegens geen plaats in een opvang in de regio daar, bij ons binnengebracht. Jilly is geboren begin 2021 en nog geen jaar oud.
Lieve Jilly heeft een heel zacht karakter. Ze houdt van vershoudzakjes en van veel knuffels.
Ze is supersociaal en in groep doet ze het goed met iedereen.
Wie geeft deze puber een foreverhome?
Jilly verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse? Vul snel een adoptieformulier in!

Jilly

Jilly

 

Bello

Dit schatje werd Bello gedoopt. Hij werd achtergelaten bij de dierenarts wegens ongewenst. Echt onbegrijpelijk, te meer omdat het een echte pantoffelpoes is echt een schatje dat alles toe laat. De arme schat kreeg bij zijn vorige baasje ook weinig eten en komt nu stilaan een beetje op krachten. Deze lieverd is ongeveer 3 jaar oud en verdient zo hard een nieuwe thuis waar hij verwend wordt met veel liefde, aandacht en lekker eten. 😻 We zoeken voor Bello een rustige thuis zodat hij weer helemaal kan openbloeien en waar hij écht gewenst is en voor altijd. ❤

Bello verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Wie geeft deze knapperd een kans op een gelukkig leven?

Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

 
Bello

Bello

 

Tasha

Dit mooie piratenmeisje is 3 jaar oud en werd Tasha gedoopt. Ze werd een tijdje geleden binnengebracht bij onze dierenarts met een wonde aan haar oogje. Bleek dat het doorboord werd door een kogel… Ja, een kogel. We willen niet weten hoe erg dit meisje heeft afgezien. 😔 Intussen werd ze geopereerd en werd het oogje verwijderd en is ze voldoende hersteld om op zoek te gaan naar een nieuwe thuis. Een binnenthuis weliswaar want met één oogje heeft ze een beperkt zicht en we willen haar alle risico’s van buiten besparen.

Dit meisje verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Tasha zoekt veel aandacht en knuffels.
Heb jij tijd en liefde in overvloed en wil je haar een nieuwe start bieden? Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Tasha

Tasha

 

 

In optie: Lizzy

Graag zetten we Lizzy nog eens in de kijker en wel om een speciale reden: deze maand zit deze mooie meid precies één jaar in onze opvang. Het mooiste jaar van haar leven, beperkt in opvangruimte, gelukkig wel met vele speelkameraadjes maar zonder de warmte van een eigen thuis. Haar zusje is overleden een paar dagen nadat ze in opvang kwamen en we stelden Lizzy een paar keer als duo met een ander poezenvriendje voor zonder enig succes.

Lizzy is sociaal naar andere katjes toe maar blaast nog steeds naar haar opvangmama of bezoekers, zonder agressief te zijn.
Lizzy is een rustig kattinnetje en vrij groot voor haar leeftijd. Ze is 1 jaar oud sinds een paar maanden.

Wilt dan echt niemand Lizzy een thuisje geven? Als speelkameraadje voor een ander sociaal katje? Of misschien als poes alleen, misschien dat ze in een nieuwe omgeving wel sociaal wordt en zich verder ontplooit want ze heeft wel potentieel en heeft de eerste maanden in opvang een mooie evolutie gemaakt. Ze kan perfect als binnenpoes maar een tuintje zou ze ook wel heel tof vinden denkt haar opvangmama.

Delen jullie deze knappe meid eens aub? Er moet toch iemand voor haar speciale looks en grumpy blik vallen? 😻🥰🙏

Lizzy is vertrekkensklaar en zal voor vertrek nog haar jaarlijkse vaccin krijgen alsook extra ontworming, zodat ze volledig in orde is.

Interesse in Lizzy? Vul het adoptieformulier in op onze website.

Lizzy

Lizzy

 

Nix

Nix is een heel lieve poes, geboren in 2018.
Hij heeft een speciale look door zijn breed neusje en zijn triestige blik. Verder is het een heel lieve en sociale poes met een zacht karakter.

Nix verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Nix

Nix

 

In optie: Nikita

Nikita heeft een auto-ongeluk gehad en haar voorpootje moest hierdoor geamputeerd worden.
Ze werd geboren in 2015 en uiteraard wordt ze geplaatst als binnenpoes. Het is een heel zacht en rustig poesje.

Wie wilt deze mooie meid een nieuwe thuis geven?

Nikita verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Nikita

Nikita

Caramel

Caramel is geboren in 2020 en kwam in opvang na afstand omwille van allergie. Het is een superzachte binnenpoes met als hobby knuffelen.

Caramel verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Caramel

Caramel

Zena

Zena is geboren in 2020 en dus een jaartje oud. Deze kleine meid zoekt een warm mandje waar ze omringd wordt veel liefde en aandacht.

Zena verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle. Wil je graag kennismaken? Vul snel een adoptieformulier in!

Zena

Zena

 

Rebecca

Rebecca is terug van weggeweest, ze was onlangs geadopteerd, maar het lukte niet in haar nieuwe thuis. Ze miauwde en jankte heel veel en kon zich moeilijk aanpassen…
Dus gaan we opnieuw op zoek naar een nieuwe thuis voor deze schat.

Rebecca is 4 jaar oud. Ze werd door haar vorige baasje achtergelaten bij de dierenarts, omdat ze kanker had en ze deze kosten niet wilde of kon dragen.

Rebecca werd intussen geopereerd en is volledig hersteld van de kanker. Ze is heel zachtaardig van karakter en rustig, ook heel lief naar mensen toe, maar niet gek op soortgenootjes.

Voor Rebecca zoeken we dus een rustige thuis waar ze als poes alleen een prinsessenleventje kan leiden en genieten van alle aandacht voor haar alleen.

Wie geeft deze mooie meid de forever home waar ze zo naar verlangt? Ze vindt het echt niet fijn in de opvang samen met de vele andere katjes en wilt graag zo snel mogelijk haar valiesje pakken.

Rebecca verblijft bij opvangmama Chris in Halle. Ben jij de kandidaat-adoptant die we zoeken? Vul snel een adoptieformulier in!

Ter adoptie: Rebecca

Ter adoptie: Rebecca

Batman

Batman werd net als Romeo ahtergelaten na verhuis. Hij is geboren in 2016. Hij wordt dus dit jaar 5 jaartjes jong, inderdaad jong, want dit speelse katje ios heel actief. Voor hem gaan we op zoek naar een thuis waar hij ook naar buiten kan in een veilige tuin, zodat hij zijn energie wat kwijt kan.

Niet ideaal met kleine kinderen, als hij speelt durft hij je benen vast te klampen. Hij is verder wel heel lief en aanhankelijk en draait graag rond je benen om duidelijk te maken dat hij aandacht wilt.

Hij komt niet overeen met andere katers, met kattinnetjes lukt het soms wel, maar kan gerust ook als poes alleen, zodat hij de aandacht niet moet delen.

Batman verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse in dit katje met speciaal snoetje? Vul snel een adoptieformulier in!

Ter adoptie: Badman

Ter adoptie: Batman

 

Sophie

We moeten onze voorstelling van Sophie een beetje bijsturen. Sophie is een katje met een handleiding, heel aanhankelijk, loopt graag achter je aan…. Ze wilt graag alle aandacht voor haar, wordt graag geaaid… MAAR alleen als zij erom vraagt en als ze er genoeg van heeft, durft ze wel eens uithalen. Sophie is niet zo gek op andere poezen en wordt als het van haar afhangt bij voorkeur als poes alleen geplaatst, bij iemand die veel thuis is en waar ze de aandacht niet moet delen.
Omdat ze met haar energie geen blijf weet, gaan we voor Sophie op zoek naar een thuis met een veilige tuin.

Sophie verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Interesse in Sophie? Vul dan het aanvraagformulier in op onze website.

Sophie

Sophie

 

 

Stalkatten en niet-sociale katten ter adoptie

Er zijn momenteel geen stalkatten ter adoptie.

 

Is dit je eerste kitten? Lees dan zeker ook ons artikel over de aanschaf van een kitten.

Deze geadopteerde kittens verblijven vanaf nu in hun gouden mandje!

Wil je op de hoogte blijven van alle kittens die ter adoptie komen? Volg dan zeker ook onze  Facebookpagina.