Ter adoptie

Het kittenseizoen loopt ondertussen ver ten einde. We hebben momenteel vooral volwassen katten en nog te socialiseren kittens in opvang.

Heeft u interesse in de adoptie van een kitten? Lees hier meer over de adoptieprocedure of vul het aanvraagformulier voor de adoptie van een kitten in.

We hebben ook een aantal volwassen katten en stalkatten ter adoptie, deze vind je onderaan de pagina. Ook zij verdienen een gouden mandje 🙂

Opgelet: de pagina wordt slechts één keer per week geüpdatet. De meest recente status van adoptie van de verschillende kittens kan je bekijken op onze Facebookpagina.

Voor een adoptie doen we een evaluatie van alle aanvragen die we ontvangen hebben voor een kitten. Daaruit kiezen we de adoptanten die het beste passen bij de noden van het katje. Het kan dus even duren voor je antwoord krijgt op je aanvraag maar je mag wel altijd een antwoord van ons verwachten.

Kittens ter adoptie:

In optie: Nikki

Hallo ik ben Nikki, een kattinnetje van nu ongeveer negen weken oud. Ik ben heel nieuwsgierig en speels. Ik klim graag en laat me graag horen. Ik speel graag samen met de andere katjes maar kan me ook goed op mijn eentje amuseren. Een warme thuis waar er speelkameraadjes zijn is dus welkom maar ik kan ook alleen mits ik voldoende aandacht krijg van mijn huisgenoten. Ik verblijf momenteel bij opvangmama Nancy te Roosdaal.

Nikki

In optie: Nikki

In optie: Noortje

Hallo ik ben Noortje, een kattinnetje van nu 10 weken oud. Ik ben heel speels en nieuwsgierig. Ik ben de kleinste in het nestje maar moet bij het ravotten niet onderdoen voor de anderen. Ik ben sociaal en als er iets tegen me gezegd wordt, “babbel” ik graag terug. Liefst kom ik terecht waar er soortgenootjes zijn om samen te spelen. Ik verblijf bij opvangmama Nancy in Roosdaal.

Noortje

In optie: Noortje

Jongvolwassen en volwassen katten ter adoptie:

Wolf

Wolf kwam in opvang als een echt sukkelaartje. Hij zat onder de vlooien, had spoelwormen en oormijt. Hij werd hiervoor behandeld en nu zijn alle ongewenste bewonders verslagen.
Hij is volgens de meldster geboren in de maand mei en volgens zijn tandjes klopt dit wel. Hij heeft bovenaan nog geen snijtandjes, ze komen er niet goed door. Bovenaan heeft hij ook dubbele hoektanden, die zouden nog moeten uitvallen bij tandwissel maar is nog steeds niet gebeurd. 🤨Zelfs heeft hij er geen last van, want eet goed. Het is een lekkerbek. Verder heeft hij 2 bruinige vlekjes op zijn witte voorpootjes omdat hij er altijd aan likt.

Oh ja, Wolf woog al 3,3 kg toen hij 6 maand oud was. Dus bijna het gewicht van een volwassen kat. Nochtans is hij zeer speels met de andere opvangertjes. Aaien vindt hij niet zo leuk. Meestal ligt hij op een kussen of in een holletje. Als je hem pakt dan verkrampt hij precies.

Wolf is op zoek naar een rustig mandje, liefst waar reeds een ander katje aanwezig is en bij iemand die veel geduld heeft en niet te veel van hem verwacht, want dit schatje zal tijd nodig hebben om mensen te leren vertrouwen. Met een beetje geluk maakt deze bangerik snel de klik in zijn nieuwe thuis.

Wolf verblijft bij onze opvangmama Sybille in Buizingen.

Wolf

Ter adoptie: Wolf

 

Elly

Elly is een lieve knuffelpoes van ongeveer 10 jaar oud. Ze leefde jaren als buitenpoes en kwam in opvang toen de dame die haar en haar mama voederde, moest verhuizen.
Haar mama werd intussen geadopteerd en Elly gaat opnieuw op zoek naar haar eigen gouden mandje. Ze is superlief maar heeft een thuis nodig waar ze buiten kan, op een afgesloten terras of tuin. Als binnenpoes is ze doodongelukkig.

Wie biedt deze mooie zwarte parel een leuke thuis met tuin, waar ze de tweede helft van haar leven gelukkig kan worden?

De adoptieprijs voor Elly is 70 euro.

Elly verblijft bij onze opvangmama Chris in Halle.

Elly

Ter adoptie: Elly

 

Stalkatten ter adoptie

We hebben momenteel geen stalkatten ter adoptie.

 

Is dit je eerste kitten? Lees dan zeker ook ons artikel over de aanschaf van een kitten.

Deze geadopteerde kittens verblijven vanaf nu in hun gouden mandje!

Wil je op de hoogte blijven van alle kittens die ter adoptie komen? Volg dan zeker ook onze  Facebookpagina.