Ter adoptie

Het kittenseizoen loopt ondertussen ver ten einde. We hebben momenteel vooral volwassen katten en nog te socialiseren kittens in opvang.

Heeft u interesse in de adoptie van een kitten? Lees hier meer over de adoptieprocedure of vul het aanvraagformulier voor de adoptie van een kitten in.

We hebben ook een aantal volwassen katten en stalkatten ter adoptie, deze vind je onderaan de pagina. Ook zij verdienen een gouden mandje 🙂

Opgelet: de pagina wordt slechts één keer per week geüpdatet. De meest recente status van adoptie van de verschillende kittens kan je bekijken op onze Facebookpagina.

Voor een adoptie doen we een evaluatie van alle aanvragen die we ontvangen hebben voor een kitten. Daaruit kiezen we de adoptanten die het beste passen bij de noden van het katje. Het kan dus even duren voor je antwoord krijgt op je aanvraag maar je mag wel altijd een antwoord van ons verwachten.

Kittens ter adoptie:

Er zijn nog geen kittens ter adoptie.

We hebben momenteel onze handen vol met alle meldingen van kittens die hulp nodig hebben. De meeste katjes die binnenkomen hebben al veel te verwerken gehad of zijn nog enorm jong. We gunnen hun dus eerst wat rust voor ze ter adoptie komen.

Het heeft geen zin om nu al te bellen of te mailen, en we werken ook niet met wachtlijsten. Eens de kittens klaar zijn om gereserveerd of geadopteerd te worden kan je ze op onze website of onze Facebookpagina vinden.

 

Jongvolwassen en volwassen katten ter adoptie:

 

Sophie

Deze spring in ’t veld is één jaar oud en een heel lieve knuffelpoes. Ze is heel aanhankelijk en speels, maar niet zo gek op andere poezen. Dus als Sophie mag kiezen vertrekt ze liefst naar een thuis waar ze poes alleen is en waar alle knuffels voor haar zijn.
Ze wordt geplaatst als binnenpoes, omdat ze geen gevaar kent en iedereen vertrouwt.

Sophie verblijft in Halle.

Interesse in Sophie? Vul dan het aanvraagformulier in op onze website.

Ter adoptie: Sophie

 

Stalkatten en niet-sociale katten ter adoptie

Er zijn momenteel geen stalkatten ter adoptie.

 

Is dit je eerste kitten? Lees dan zeker ook ons artikel over de aanschaf van een kitten.

Deze geadopteerde kittens verblijven vanaf nu in hun gouden mandje!

Wil je op de hoogte blijven van alle kittens die ter adoptie komen? Volg dan zeker ook onze  Facebookpagina.